Monday, 2020-02-24, 2:01 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » May » 12 » Pekinska Patka - Diskografija (1979-2009)
2:14 PM
Pekinska Patka - Diskografija (1979-2009)

__________________________________________
__________________________________________
1979 - Biti Ruzan Pametan I Mlad 7''
1979 - Demo
1980 - Bolje Da Nosim Kratku Kosu 7''
1980 - Plitka Poezija
1981 - Bila Je Tako Lijepa 7''
1981 - Strah Od Monotonije
1997 - Sve Od Pekinske Patke
2006 - Pekinska Patka (Posle 25 Godina)
2009 - Un Ano De Amor
__________________________________________
1979 - Biti Ruzan Pametan I Mlad 7''
Ruzan Pametan I Mlad
Bela Sljiva

1979 - Demo
Bela Sljiva
Homburg
Biti Ruzan, Pametan I Mlad
Poderimo Rok
Kontracepcija
Sta Je Zblizilo Nas
Ja Sam Panker U Sakou Starom

1980 - Bolje Da Nosim Kratku Kosu 7''
Bolje Da Nosim Kratku Kosu
Ori Ori

1980 - Plitka Poezija
Poderimo Rock
Homburg
Bolje Da Nosim Kratku Kosu
Stop Stop
Budi Ruzan, Pametan I Mlad
Ori Ori
Skakadak
Kratkovidi Magarac
Bela Sljiva
Ja Sam Panker U Sakou Starom
Kontracepcija
Sta Je Zblizilo Nas
Gledaj, Ja Sam Svoj
Never My Love
Ljubav
Z Yoko Ono

1981 - Bila Je Tako Lijepa 7''
Bila Je Tako Lijepa
Buba-Rumba

1981 - Strah Od Monotonije
Strah
Krug
Lica (the Watcher)
Sive Eminencije
Sive Eminencije II
Monotonija
Neko
Apatija

1997 - Sve Od Pekinske Patke
Poderimo Rock
Hombruk
Bolje Da Nosim Kratku Kosu
Stop, Stop
Budi Ruzan, Pametan I Mlad
Ori, Ori 
Skakavac
Kratkovidi Magarac
Bela Sljiva
Ja Sam Panker U Sakou Starom
Kontracepcija
Sta Je Zblizilo Nas
Gledaj, Ja Sam Tvoj
Never My Love
Ljubav
Z Yoko Ono
Bila Je Tako Lijepa
Buba - Rumba
Strah
Krug
Lica (The Watcher)
Sive Eminencije
Sive Eminencije II
Monotonija
Neko
Apatija

2006 - Pekinska Patka (Posle 25 Godina)
Poderimo Rock
Homburg
Bolje Da Nosim Kratku Kosu
Stop Stop
Biti Ruzan, Pametan I Mlad
Ori Ori
Skakadak
Kratkovidi Magarac
Bela Sljiva
Ja Sam Panker U Sakou Starom
Kontracepcija
Sta Je Zblizilo Nas
Gledaj, Ja Sam Svoj
Never My Love
Ljubav
Za Yoko Ono
Bila Je Tako Lijepa
Buba Rumba
Strah
Krug
Lica (The Watcher)
Sive Eminencije
Sive Eminencije 2
Monotonija
Neko
Apatija

2009 - Un Ano De Amor
Un Ano De Amor
__________________________________________
__________________________________________
    
__________________________________________
Category: Diskografija | Views: 642 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Pekinska Patka | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  May 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |