Thursday, 2022-07-07, 6:54 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » March » 18 » Partibrejkers - Diskografija (1984-2010)
2:35 AM
Partibrejkers - Diskografija (1984-2010)

Partibrejkers - Diskografija (1984-2010) 1.Deo -  2.Deo     
_____________________________________________
1984 - 1000 Godina - Veceras (Singl)
1985 - Partibrejkers I
1988 - Beograd Live (SKC)
1988 - Partibrejkers II
1989 - Partibrejkers III
1991 - Poslednji Dani Slobode (Beograd KST)
1992 - Zabava Jos Traje (Live)
1994 - Kiselo I Slatko
1996 - Najbolje Od Najgoreg
1997 - Kalemegdan Uzivo
1997 - Ledeno Doba
1999 - San I Java
2002 - Gramzivost I Pohlepa
2006 - Live Novi Sad Exit
2007 - Sloboda Ili Nista
2010 - Krs I Lom
Bonus
_____________________________________________

_____________________________________________
1984 - 1000 Godina - Veceras (Singl)
Hiljadu Godina
Veceras

1985 - Partibrejkers I
Ako Si
Hej Ti Dole
Hiljadu Godina
Stoj Dzoni
Ti Moras Biti Moja
Ulicni Hodac
Veceras

1988 - Beograd Live (SKC)
Ona Kaze Ljubav Pokrece Ovaj Svet
Bambusov Cvet
Kako Je Tesko Bez Tebe
Hej Ti Dole
Gubitnik
Noc
Ona Zivi Na Brdu
Put
1000 Godina
Veceras
5 Ispod Nule
Stoj Dzoni
Ulicni Hodac
Ako Si
Prsten
Meseceva Kci

1988 - Partibrejkers II
Prsten
Put
Ja Se Ne Vracam
Meseceva Kci
Kako Je Tesko Bez Tebe
Pet Ispod Nule
Bambusov Cvet
Ona Kaze Ljubav Pokrece Ovaj Svet
Nema Cure
1000 Zvezda (Bicu Tvoj)

1989 - Partibrejkers III
Kreni Prema Meni
Sunca Sin
Zemljotres
Ona Sve Zna
Najbolje Se Putuje
Ono Sto Pokusavam
Hipnotisana Gomila
Partiberjkers - Daleko Od Srca
Ja Radim Tesko
Recu Cu Ti

1991 - Poslednji Dani Slobode (Beograd KST)
Tkiva
Zemljotres
Ono Sto Pokusavam
Hipnotisana Gomila
Ona Je Moja
Ona Zivi Na Brdu
Hiljadu Godina
Veceras
Ako Si
5 Ispod Nule
Ja Se Ne Vracam
Prsten
Sunca Sin
Put
Kreni
Najbolje Se Putuje

1992 - Zabava Jos Traje (Live)
Tkiva
Zemljotres
Pet Ispod Nule
Noc
Ono Sto Pokusavam Sam
Hipnotisana Gomila
Ona Zivi Na Brdu
Sunca Sin
Ona Sve Zna
Veceras
Put
1000 Godina
Kreni Prema Meni
Prsten
Stoj Dzoni
Ulcni Hodac
Svako Ima Pravo Na Mir
Veliki Svet

1994 - Kiselo I Slatko
Ja Hocu Da Te Volim (Kako)
Hocu Da Znam
Ljudi Nisu Isti
Javi Se
Molitva
Daleko Od Ociju
Ja Sam Doktor
Tezak Zaborav
Ona Je Prokleta
Ti Si Moja Sreca

1996 - Najbolje Od Najgoreg
Ako Si
Hej Ti Dole
Ti Moras Biti Moja
Hiljadu Godina
Stoj Dzoni
Ulicni Hodac
Veceras
Prsten
Put
Meseceva Kci
Kreni Prema Meni
Ona Sve Zna
Ono Sto Pokusavam
Hipnotisana Gomila
Hocu Da Znam
Javi Se
Molitva
Ljudi Nisu Isti
Ludo I Brzo
Rodjen Los
_____________________________________________
_____________________________________________

_____________________________________________
1997 - Kalemegdan Uzivo
Sit Gladan
Hej Ti Dole
Ona Zivi Na Brdu
Ledeno Doba
Hiljadu Godina
Generacija
Put
Sjajnija Buducnost
Ono Sto Pokusavam
Hocu Da Znam
Zemljotres
Rodjen Los
Stoj Dzoni
Kreni Prema Meni
Sunca Sin
Hipnotisana Gomila
Dobro Radio Lose Radio
Veceras
Meseceva Kci

1997 - Ledeno Doba
Sit Gladan
Nemozes Mi Nista
Generacija
Dobro Radio, Lose Radio
Ledeno Doba
Kraj Mora
Sjajnija Buducnost
Dan Za Danom
Velika Reka
Prijatelju...

1999 - San I Java
Hiljadu Godina
Veceras
Stoj Dzoni
Prsten
Put
Meseceva Kci
Zemljotres
Ono Sto Pokusavam
Hipnotisana Gomila
Kreni Prema Meni
Javi Se
Hocu Da Znam
Molitva
Ludo I Brzo
Rodjen Los
Sjajnija Buducnost
Sit Gladan
Ledeno Doba
Da Li Sam To Ja
Krug

2002 - Gramzivost I Pohlepa
Pogledaj
Zurim
Razmetljivko
Nocas U Gradu
Da Li Se Jos Volimo
Svaki Dan
Zelim Da Svane
Gramzivost I Pohlepa
Puno Lepih Reci
Hej Ljudi
Bez Ljubavi

2006 - Live Novi Sad Exit
Svaki Dan-Noc
Pogledaj
Zemljotres
Veceras
Kako Je Tesko Bez Tebe
Ona Zivi Na Brdu
Da Li Sam To Ja
Sjajnija Buducnost
Ona Sve Zna
Put
Javi Se
1000 Godina

2007 - Sloboda Ili Nista
Sloboda Ili Nista
Cutanje
Nista Ne Ocekujem
Dugo Te Nema
Kamenje
Srce Kuca Tu Je
Puno Ljubavi
Lobotomija
Biraj
Zamena Za Ljubav
Buduci Dani
Koliko Je Sati

2010 - Krs I Lom
Noc
Ako Si
Lobotomija
Cutanje
Zurim
Put
Hiljadu Godina
Nocas U Gradu
Kreni Prema Meni
Hipnotisana Gomila
Hocu Da Znam
Ulicni Hodac
Ona Zivi Na Brdu
Stoj Dzoni

Bonus
Rimtu Ti Tuki - Slusaj 'vamo
Zajedno
Koga Cu Da Hvalim
Cane - Uspavana Lepotica
_____________________________________________
_____________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1058 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Partibrejkers | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0
1 danilo   [Entry]
jel moze reupload?

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  March 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |