Wednesday, 2020-08-12, 6:55 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2014 » February » 25 » Parni Valjak - Diskografija (1976-2013)
11:29 PM
Parni Valjak - Diskografija (1976-2013)

_____________________________________________
Parni Valjak - Diskografija (1976-2013)
_____________________________________________
1976 - Dodjite Na Show
1976 - Ljubavni Jadi ... (Singl)
1976 - Parni Valjak (Singl)
1976 - Tako Prodje ... (Singl)
1976 - Live Osijek
1977 - Glavom Kroz Zid
1977 - Hocu Da Se Zenim (Singl)
1977 - Prevela Me Mala ... (Singl)
1978 - (Singl)
1978 - Lutka Za Bal (Singl)
1979 - Gradske Price
1979 - Steam Roller - City Kids
1979 - Stranica Dnevnika (Singl)
1980 - Vruce Igre
1981 - Vrijeme Je Na Nasoj Strani
1982 - Koncert
1983 - Glavnom Ulicom
1984 - Uhvati Ritam
1985 - Pokreni Se
1986 - E=Mc
1987 - Andjeli Se Dosadjuju
1988 - Sjaj U Ocima
1989 - Godine Prolaze
1990 - Lovci Snova
1991 - Svih 15 Godina Live LP 1
1991 - Svih 15 Godina Live LP 2
1991 - Svih 15 Godina Live LP 3
1991 - Pusti Nek' Traje
1994 - Budenje
1995 - Bez Struje (Live In Zekaem)
1997 - Kazi Ja (Boja Jeseni) (Mini CD)
1997 - Najveci Hitovi
1997 - Najveci Hitovi (Croatia Records)
1997 - Pepsi Promo
1997 - Samo Snovi Teku Uzvodno
1998 - Godine Prolaze
2000 - Tuborg Promo
2000 - Zastave
2000 - Balade
2001 - Kao Nekad (Live In S.G.)
2001 - Kao Nekada I
2001 - Kao Nekada II
2002 - Singlovi
2004 - Pretezno Suncano
2005 - Koncentrat (1977-1983)
2005 - Koncentrat (1984-2005) CD 1
2005 - Koncentrat (1984-2005) CD 2
2009 - Live
2010 - Najljepse Ljubavne Pjesme
2010 - The Ultimate Collection CD 1
2010 - The Ultimate Collection CD 2
2011 - Stvarno Nestvarno
2012 - Live 2010 BG Arena CD 1
2012 - Live 2010 BG Arena CD 2
2013 - Nema Predaje
2013 - Nema Predaje CD 1
2013 - Nema Predaje CD 2
+ Bonus
_____________________________________________

_____________________________________________
1976 - Dodjite Na Show
Dodjite Na Show
Slicice Iz Tramvaja
Pjesma O Starosti
Inge
Mi Smo Rock'n'roll Band
Prevela Me Mala Zednog Preko Vode
Svim Slomljenim Srcima
Predstavi Je Kraj
O Sumama, Rijekama I Pticama (Bonus Live)
Parni Valjak (Bonus Live)
Prevela Me Mala Zednog Preko Vode (Bonus Live)

1976 - Ljubavni Jadi ... (Singl)
Ljubavni Jadi Jednog Parnog Valjka
Tesko Je Biti Sam

1976 - Parni Valjak (Singl)
Parni Valjak
Sizofrenik

1976 - Tako Prodje ... (Singl)
Tako Prodje Tko Ne Pazi Kad Ga Parni Valjak Zgazi
Dok Si Mlad

1977 - Glavom Kroz Zid
Kravata Oko Vrata
Lutka Za Bal
Djevojke
Crni Dani
Uvijek Ista Prica
Dixie Za Pravog Gazdu
Noc
Covjek Covjeku Vuk Je (Prica Sa Zapadne Strane)
Gledam Je Dok Spava (Bonus)
Ostani S Njim (Bonus)
Pusti Nek Traje (Bonus)

1977 - Hocu Da Se Zenim (Singl)
Hocu Da Se Zenim
Ljeto

1977 - Prevela Me Mala ... (Singl)
Prevela Me Mala Zednog Preko Vode
O Sumama, Rijekama I Pticama

1978 - (Singl)
Predstavi Je Kraj

1978 - Lutka Za Bal (Singl)
Lutka Za Bal
Crni Dani

1979 - Gradske Price
700 Milja Do Kuce
Klinka
Moja Bolja Polovina
Vruce Usne
Ulicne Tuce
Stranica Dnevnika
Oaza
Hrast
Jablane
Jednu Kartu Za Natrag

1979 - Steam Roller - City Kids
City Kids
Souvenirs
Can`t Get Her Out Of My Mind
700 Miles From Home
All I Need Is A Ticket
New Direction
Page Of Diary
My Friend Oak
Oasis
When The Show Is Done

1979 - Stranica Dnevnika (Singl)
Stranica Dnevnika
Ulicne Tuce

1980 - Vruce Igre
Kada Noc Umjesa Prste U Grad
Jos Jedna O Hrastu
Ona Je Tako Prokleto Mlada
Kad Miki Kaze Da Se Boji
Javi Se
Hvala Ti
Neda
Partneri Za Ples
Ne Udaraj Me Nisko
Vruce Igre
Samo Secanja
Ti Povuci Prvi Potez

1981 - Vrijeme Je Na Nasoj Strani
Veceras Trebam Drustvo
Moje Dnevne Paranoje
Isti Smo
Ona Gleda Kroz Mene
Staska
Kao Ti
Djevojcice Ne...
Bijeg
Noc Nema Svjedoka
Ako Zelim
Vrijeme Je Na Nasoj Strani

1982 - Koncert
Veceras Trebam Drustvo (Live)
Javi Se (Live)
Lutka Za Bal (Live)
Klinka (Live)
Moje Dnevne Paranoje (Live)
Staska (Live)
Predstavi Je Kraj (Live)
Samo Sjecanja (Live)
Ako Zelim (Live)
Stranica Dnevnika (Live)
Hvala Ti (Live)
Vruce Igre (Live)
Djevojcice Ne...! (Live)
Vrijeme Je Na Nasoj Strani (Live)
Neda (Live)
Ona Je Tako Prokleto Mlada (Live)
Jednu Kartu Za Natrag (Live)
Ulicne Tuce (Live)
Prevela Me Mala (Live)
Kao Ti (Live)

1983 - Glavnom Ulicom
Glavnom Ulicom
Kao Prije
Hajde Kazi Ponesto
Trebas Mi
Ne Zovi
Nocas Mi Se Hoce
Ma' Ajde (Gledaj Stvari Mojim Ocima)
Ne Ostavljaj Me Samog
Zaplesi Samnom Ovu Noc
Kazi Mi
Natasa
A Ja Bi Sa Vragom ...
_____________________________________________
_____________________________________________
   
______________________________________________

_____________________________________________
1984 - Uhvati Ritam
Na Pocetku...
Samo Ona Zna
Ostani S Njim
Direktan Put Za Nebo
Pusti Nek' Traje
Uhvati Ritam
Sto Si Nasla U Njemu
Ponovo Sam
Bolja Vremena
I Na Kraju

1985 - Pokreni Se
Ugasi Me
Ovu Noc
`ajde Igraj
Van Vremena
Gledam Je Dok Spava
Pokreni Se
Idu Dani
Stojim Vec Satima
Malena

1986 - E=Mc
Ajde Igraj
Kao Prije
Uhvati Ritam
Stojim Vec Satima
Pokreni Se
Hajde Kazi Posteno
Pusti Nek Traje
Ostani S Njim
Ugasi Me
Samo Ona Zna

1987 - Andjeli Se Dosadjuju
Andjeli Se Dosadjuju
Anja
Kada Me Dotakne
Navigator
Jesen U Meni
Zagreb Ima Isti Pozivni
Nova Kola
Tvoji Koraci

1988 - Sjaj U Ocima
Prokleta Nedjelja ( Sto Je Iza Oblaka )
Sjaj U Ocima
Ne, Ne, Ne
Nije Pomoglo
Uvijek Kad Ostanem Sam
Moja Je Pjesma Lagana
Odlazim
Mozda Sutra Nece Doci
Ovce

1989 - Godine Prolaze
Neda
Vruce Igre
Moje Dnevne Paranoje
Javi Se
Uhvati Ritam
Vrijeme Je Na Nasoj Strani
Ma 'ajde (Gledaj Stvari Mojim Ocima)
Ona Je Tako Prokleto Mlada
Kad Miki Kaze Da Se Boji
Djevojcice Ne
Kad Noc Umjesa Prste U Grad
'ajde Igraj
Ugasi Me
Isti Smo
Ne Zovi
Nocas Mi Se Hoce
Ulicne Tuce
Hrast
Jablane
Klinka
Vruce Usne
Jos Jedna O Hrastu
Glavnom Ulicom
Trebas Mi
Kazi Mi
Ne Udaraj Me Nisko

1990 - Lovci Snova
Ima Dana
Godine Prolaze
Metar Iznad Dna
Pariz
U Prolazu
Vrijeme Ljubavi
Suzama Se Vatre Ne Gase
Na Pola Puta
Samo San

1991 - Pusti Nek' Traje
Jesen U Meni
Kada Me Dotakne
Samo San
Sjaj U Ocima
Prokleta Nedjelja
Zagreb Ima Isti Pozivni
Gledam Je Dok Spava
Pusti Nek' Traje
Godine Prolaze
Suzama Se Vatre Ne Gase
Anja
Moja Je Pjesma Lagana
Pariz

1994 - Budenje
Ljubavna
Kemija
Sve Jos Mirise Na Nju
Nemirno More
Ivana
Citaj Mi Sa Usana
Povratak Ratnika
Dodi
Otok
Molitva
_____________________________________________
_____________________________________________
   
______________________________________________

_____________________________________________
1995 - Bez Struje (Live In Zekaem)
Moja Je Pjesma Lagana
Povratak Ratnika
Sjaj U Ocima
Neda
Ljubavna
Kada Me Dotakne
Dodji
Kao Ti
Uhvati Ritam
Ivana
Lutka Za Bal
Prokleta Nedjelja
Sve Jos Mirise Na Nju
Vrijeme Ljubavi
Jesen U Meni
U Prolazu

1997 - Kazi Ja (Boja Jeseni) (Mini CD)
Kazi Ja (Boja Jeseni)
Sai Baba Blues

1997 - Najveci Hitovi
Ugasi Me
Uhvati Ritam
Pusti Nek Traje
Moja Je Pjesma Lagana
Kada Me Dotakne
Ljubavna
Anja
U Prolazu
Godine Prolaze
Gledam Je Dok Spava
Neda
Andjeli Se Dosadjuju
Sve Jos Mirise Na Nju
Prokleta Nedelja
Jesen U Meni
Sjaj U Ocima
Zagreb Ima Isti Pozivni
'ajde Igraj

1997 - Najveci Hitovi (Croatia Records)
Ona Je Tako Prokleto Mlada
Hvala Ti
Neda
Jesen U Meni
Kada Me Dotakne
Prokleta Nedelja
Zagreb Ima Isti Pozivni
Gledam Je Dok Spava
Pusti Nek Traje
Godine Prolaze
Suzama Se Vatre Ne Gase
Anja
Moja Je Pjesma Lagana
Sve Jos Mirise Na Nju
Nemirno More
Ivana
Uhvati Ritam

1997 - Pepsi Promo
Kazi Ja (Boje Jeseni)
Sai-Baba Blues
Kazi Ja (Boje Jeseni) Nv Zagreb Pepsi Max-Mix

1997 - Samo Snovi Teku Uzvodno
Autoput
Sai Baba Blues
Depra
Oba Lica Ljubavi
A Gdje Je Ljubav
Maloj Ptici S Juga
Kazi Ja!
To Ni Politican Song
Ja Jos Cekam
Ostavljam Trag
Dok Je Tebe
Samo Snovi Teku Uzvodno

1998 - Godine Prolaze
Neda
Vruce Igre
Moje Dnevne Paranoje
Javi Se
Uhvati Ritam
Vrijeme Je Na Nasoj Strani
Ma 'ajde (Gledaj Stvari Mojim Ocima)
Ona Je Tako Prokleto Mlada
Kad Miki Kaze Da Se Boji
Djevojcice Ne
Kada Noc Umjesa Prste U Grad
'ajde Igraj
Ugasi Me
Isti Smo
Ne Zovi
Nocas Mi Se Hoce
Ulicne Tuce
Hrast
Jablane
Klinka
Vruce Usne
Jos Jedna O Hrastu
Glavnom Ulicom
Trebas Mi
Kazi Mi
Ne Udaraj Me Nisko

2000 - Tuborg Promo
Mir Na Jastuku
Dosta (Live Salata 29.06.2000)
Zapjevaj

2000 - Zastave
Dosta
Mijenjam Se
Zastave
Sanjam
Romansa (Sada Bi Drugacije)
Mala Laz
Lutrija
Kada Kola Krenu
U Ljubav Vjerujem
Gitarae Elementarae
Ivana Live (Bonus)
_____________________________________________
_____________________________________________
   
______________________________________________

_____________________________________________
2000 - Balade
Jesen U Meni
Stranica Dnevnika
Hvala Ti
Moja Je Pjesma Lagana
Pusti Nek Traje
Staska
Kao Ti
Samo Secanja
Ako Zelim
Veceras Trebam Drustvo
Hajde Kazi Ponesto
Kada Me Dotakne
Godine Prolaze
Prokleta Nedelja
Gledam Je Dok Spava
Sjaj U Ocima
Samo San

2001 - Kao Nekad (Live In S.G.)
Nije Pomoglo
Srcekrad
Mir Na Jastuku
Zastave
Uvek Kad Ostanes Sam
Vreme Je Na Nasoj Strani
Dok Je Tebe
Nemirno More
Zapjevaj
Jave Se
Jesen U Meni
Kada Kola Krenu
Stojim Vec Satima
U Ljubav Vjerujem
Ugasi Me
Gledam Je Dok Spava
Maloj Ptici
Nemirno More (Sa Oliverom)

2001 - Kao Nekada I
Nije Pomoglo
Srcekrad
Mir Na Jasuku
Zastave
Uvek Kad Ostanem Sam
Vreme Je
Dok Je Tebe
Nemirno More
Zapjevaj
Javi Se
Jesen U Meni
Kad Kola
Stojim
700 Milja
U Ljubav Verujem
Ugasi Me
Gledam Je

2001 - Kao Nekada II
Maloj Ptici
Nemirno More
Pusti Nek Traje
Zagreb
Sve Jos Mirise Na Nju
Javi Se
Ugasi Me

2002 - Singlovi
Parni Valjak
Sizofrenik
Ljubavni Jadi
Tesko Je Biti Sam
Tako Prodje
Dok Si Mlad
Ocu Da Se Zenim
Ljeto
Prevela Me Mala
O Sumama
Ona Je
Jesen U Meni
Godine Prolaze
Moja Je Pesma Lagana
Uhvati Ritam
Sve Jos Mirise Na Nju
Moje Dnevne Paranoje
Jablane
Trebas Mi
Kad Noc

2004 - Pretezno Suncano
Horoskop
Prazno Tijelo
Suncanom Stranom
Poljubac Je Dobar
Jesen Preskacem 
Dok Si Pored Mene 
Gledam Dok Hodas 
Laganini Po Sredini 
Petak
Sexy Intro 
Sexy Mama 
Dajte Mi Razlog 

2005 - Koncentrat (1977-1983)
Lutka Za Bal
Stranica Dnevnika
Ona Je Tako Prokleto Mlada
Javi Se
Hvala Ti
Neda
Samo Sjecanja
Ti Povuci Prvi Potez
Veceras Trebam Drustvo
Moje Dnevne Paranoje
Staska
Kao Ti
Vrijeme Je Na Nasoj Strani
Glavnom Ulicom
Kao Prije
Hajde Kazi Posteno
Ne Zovi
Ma 'ajde
Kazi Mi
Natasa
A Ja Bih Sa Vragom
Ulicne Tuce
_____________________________________________
_____________________________________________
   
______________________________________________

_____________________________________________
2005 - Koncentrat (1984-2005) CD 1
Uhvati Ritam
Pusti Nek' Traje
Ostani S Njim
Ugasi Me
Gledam Je Dok Spava
Malena
Jesen U Meni
Zagreb Ima Isti Pozivni
Anja
Kada Me Dotakne
Prokleta Nedjelja (Sto Je Iza Oblaka)
Sjaj U Ocima
Moja Je Pjesma Lagana
Godine Prolaze
Pariz
U Prolazu
Suzama Se Vatre Ne Gase
Vrijeme Ljubavi

2005 - Koncentrat (1984-2005) CD 2
Sve Jos Mirise Na Nju
Ljubavna
Ivana
Dodi
Molitva
...A Gdje Je Ljubav
Dok Je Tebe
Oba Lica Ljubavi
Zastave
Mijenjam Se
Kada Kola Krenu Nizbrdo
U Ljubav Vjerujem
Mir Na Jastuku
Dok Si Pored Mene
Prazno Tijelo-Unplugged
Petak
Suncanom Stranom

2009 - Live
Ljubavna
Zagreb Ima Isti Pozivni
Povratak Ratnika
Samo San
Citaj Mi Sa Usana
Sve Jos Mirise Na Nju
Nakon Svih Ovih Godina
To Sam Stvarno Ja

2010 - Najljepse Ljubavne Pjesme
Moja Je Pjesma Lagana
Dodji
Povratak Ratnika
Jesen U Meni
Prokleta Nedjelja (Sto Je Iza Oblaka)
Kao Ti (Live)
Dok Je Tebe (Feat. Tina Rupcic)
U Ljubav Vjerujem
Ivana
Kada Me Dotakne
Pusti Nek' Traje
Pariz
Vrijeme Ljubavi
Stranica Dnevnika (Live)
Nemirno More
Ljubavna
Sve Jos Mirise Na Nju

2010 - The Ultimate Collection CD 1
Uhvati Ritam
Ostani S Njim
Pusti Nek' Traje
Samo Ona Zna
Ugasi Me
Gledam Je Dok Spava
Malena
Kada Me Dotakne
Jesen U Meni
Zagreb Ima Isti Pozivni
Prokleta Nedjelja (Sto Je Iza Oblaka)
Sjaj U Ocima
Moja Je Pjesma Lagana
Pariz
U Prolazu
Vrijeme Ljubavi
Suzama Se Vatre Ne Gase

2010 - The Ultimate Collection CD 2
Sve Jos Mirise Na Nju
Nemirno More
Ivana
Dodji
Molitva
Lutka Za Bal
Ljubavna
Oba Lica Ljubavi
A Gdje Je Ljubav
Dok Je Tebe (Duet Aki I Tina)
Mijenjam Se
Zastave
Kada Kola Krenu Nizbrdo
U Ljubav Vjerujem
Suncanom Stranom
Dok Si Pored Mene
Nakon Svih Godina

Bonus
Lutka Za Bal (Live)
Parni Valjak (Live)
Prevela Me Mala... (Live)
_____________________________________________
_____________________________________________
   
______________________________________________

_____________________________________________
1976 - Live Osijek
Parni Valjak
Dok Si Mlad
Zena Mojih Snova
Some Kind Of Wonderful
Come Down Jesus
Sizofrenik

2011 - Stvarno Nestvarno
Nakon Svih Godina
Vjeruj
Svijet Je Danas Lud
Za Sve Sam Kriv Sto Nisam
Stvarno Nestvarno
Kralj Iluzija
Aleluja (Ja Jos Vjerujem U Nas)
Istina
Ljubav Je Droga
To Sam Stvarno Ja

2012 - Live 2010 BG Arena CD 1
Ljubavna
Zagreb Ima Isti Pozivni
Gledam Je Dok Spava
Zastave
Ostani S Njim
Dok Si Pored Mene
Dodji
Molitva
A Gdje Je Ljubav
Pusti Nek Traje
Mijenjam Se

2012 - Live 2010 BG Arena CD 2
Ivana
Vrijeme Ljubavi
Kada Me Dotakne
Stranica Dnevnika
Jesen U Meni
Nakon Svih Godina
Prokleta Nedelja
U Ljubav Vjerujem
Lutka Za Bal (Djule Van Gogh)
Sve Jos Mirise Na Nju
Ugasi Me

2013 - Nema Predaje
Samo Da Znas
Nema Predaje
Istina
Kralj Iluzija
Stvarno Nestvarno
Vjeruj
Aleluja-Ja Jos Vjerujem U Nas
Jedino Ti
Tanki Zivci
Zona Sumraka
Istina (Live Arena Zg)
Svijet Je Danas Lud (Live Arena Zg)
Nemirno More (Live Arena Zg)
Prokleta Nedjelja (Live Sava Centar Bg)
700 Milja Od Kuce (Live Sava Centar Bg)
Ugasi Me (Live Sava Centar Bg)
Nakon Svih Godina (Studio)
Za Sve Sam Kriv Sto Nisam (Studio)
_____________________________________________
_____________________________________________
   
______________________________________________

______________________________________________
1991 - Svih 15 Godina Live LP 1
Ima Dana
Zagreb Ima Isti Pozivni
Andjeli Se Dosadjuju
Anja
Moje Dnevne Paranoje
Vrijeme Je Na Nasoj Strani
Neda
Vruce Igre - Javi Se - Prokleto Mlada
Uhvati Ritam
Ma 'Ajde
Lutka Za Bal

1991 - Svih 15 Godina Live LP 2
Ostani S'njim
Gledam Je Dok Spava
Na Pola Puta
Metar Iznad Zemlje
Kada Me Dotakne
Malena
Vrijeme Ljubavi
Jesen U Meni
Hvala Ti

1991 - Svih 15 Godina Live LP 3
Stranica Dnevnika
Staska
Pariz
Samo San
Godine Prolaze
Prokleta Nedelja
Ugasi Me
U Prolazu
Prevela Me Mala Zedna Preko Vode

2013 - Nema Predaje CD 1
Samo Da Znas
Nema Predaje
Istina
Kralj Iluzija
Stvarno Nestvarno
Vjeruj
Aleluja (Ja Jos Vjerujem U Nas)
Jedino Ti
Tanki Zivci
Zona Sumraka
Outro

2013 - Nema Predaje CD 2
Istina
Svijet Je Danas Lud
Nemirno More
Prokleta Nedjelja
700 Milja Od Kuce
Ugasi Me
Nakon Svih Godina
Za Sve Sam Kriv Sto Nisam
______________________________________________
______________________________________________
   
______________________________________________
Category: Diskografija | Views: 967 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Parni Valjak | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  February 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |