Thursday, 2022-06-30, 0:36 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » November » 30 » Pankrti - Diskografija (1978-2007)
4:36 PM
Pankrti - Diskografija (1978-2007)

____________________________________________
____________________________________________
1978 - Lublana Je Bulana
1980 - Dolgcajt
1981 - Namesto Tebe
1982 - Drzavni Ljubimci
1983 - Svoboda '82 Live
1984 - Rdeci Album
1985 - Pesmi Sprave
1997 - Zbrana Dela (1977-1988)  CD 1
1997 - Zbrana Dela (1977-1988)  CD 2
1997 - Zbrana Dela (1977-1988)  CD 3
2007 - Behind The Iron Curtain
____________________________________________
1978 - Lublana Je Bulana
Lublana Je Bulana
Lepi I Prazni

1980 - Dolgcajt
Kruha In Iger
Pocitnice Na Morju
Civili I Vojaki
Metka
Lepi I Prazni
Zeleny Berega Peysazov Ljubica
Jest Sam Na Liniji
Kdo So Ti Ljudje
Sedemnajst
Totalna Revolucija
Pazi, Fant, Ura Zvoni
Otroci
Racunite Z Nami
Podgane Iz Ljubljana

1981 - Namesto Tebe
Se Zmeri Mislm
Namesto Tebe
Gospodar
Jak I Glup

1982 - Drzavni Ljubimci
Leta Sredinskih Odklonov
Za Zelezno Zaveso
Ziv Spomenik Neumnosti
Junaki Drucga Razreda
Greva Drugam
Enotni In Trdni
Punca Ne Se Umret
Kontrolirani, Nadzorovani, Svobodni
Ostan Rajs Pr Men
Ubi Ce Hoces Umret
Avtoriteta
Zastave V Prvem Planu
Tko To Mora Bit Zdej

1983 - Svoboda '82 Live
Pesem O Svobodi
Za Zelesno Zaveso
Sabotaza
Ziv Spomenik Neumnosti
Junaki Druzga Razreda
Sivi In Crni
Gospodar
Jest Sm Na Liniji
Tko To Mora Bit Zdej
Delovni Ljudje
Totalna Revolucija
Enotni In Trdi
Kdo So Ti Ljudje

1984 - Rdeci Album
Slavni Razglas
Gora
Volkovi
Moja Punca Je Vsak Dan
Lokalne Pizde
Sarajevo 84
Kaj Nardit
Vodja
Oj !Oj !Oj !
Udarnik Sle
Lov
Bandiera Rossa

1985 - Pesmi Sprave
Osmi Dan
Zvecer V Mestu
Umazane Igre
Razkol
Sistem Svobode
Skupi
Cas Sovraznikov
Blaz
Zakon Smo Mi
In Na Tem Sva Potem Gradila
Cehi Letijo V Nebo
Bandiera Rossa

1997 - Zbrana Dela (1977-1988)  CD 1
Anarhist
Lublana Je Bulana
Lepi In Prazni
Jest Senm Na Liniji
Sedemnajst
Totalna Revolucija
Racunite Z Nami
Metka
Za Zelezno Zaveso
Greva Drugam
Ubi Ce Hoces Umret
Anarhist
Gospodar
Bandiera Rossa
Lov
Vodja
Slavni Razglas
Osmi Dan
Zvecer V Mestu
Umazane Igre
In Na Tem Sva Potem Gradila
Skupi
Adijo Ljubljana
Bratje In Sestre
Zadnja Ljubezenska Pesem

1997 - Zbrana Dela (1977-1988)  CD 2
Kruha In Iger
Pocitnice Na Morju
Civili In Vojski
Zelenye Berega Peysazov
Kdo So Ti Ljudje
Otroci
Podgane Iz Ljubljane
Na Mesto Tebe
Jak I Glup
Se Zmeri Mislm
Junaki Druoga Razreda
Ziv Spomenik Neumnosti
Enotni In Trdni
Punca Ne Se Umret
Kontrolirani, Nadzorovani, Svobodni
Ostan Rajs Pr Men
Tko To Mora Bit Zdej
Gora

1997 - Zbrana Dela (1977-1988)  CD 3
Zastave V Prvem Planu
Volkovi
Moja Punca Je Vsak Dan
Sarajevo 84
Kaj Nardit
Oj! Oj! Oj!
Udarnik Sle
Razkol
Sistem Svobode
Cas Sovraznokov
Blaz
Zakon Smo Mi
Cehi Letijo V Nebo
Trije Bogovi
Putujes Da Gres
Pesem Za Zmeri
Zena Z Drugega Sveta
Cela Noc Casa
If You Rock My Cock

2007 - Behind The Iron Curtain
ZK Punk
Novi Val
God Save The Queen
Krivca Pa Ni
Lepi In Prazni
Pa Kva Me Briga
Za Zelezno Zaveso
Jak I Glup
Greva Drugam
Junaki Drucga Razreda
Kontrolirani, Nadzorovani, Svobodni
Totalna Revolucija
Punca Ne Se Umret
____________________________________________
____________________________________________
Category: Diskografija | Views: 957 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Pankrti | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |