Monday, 2022-06-27, 2:23 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » November » 29 » Osvajaci - Diskografija (1991-2002)
7:06 PM
Osvajaci - Diskografija (1991-2002)

________________________________________
________________________________________
1991 - Krv I Led
1995 - Maska (Sam)
1996 - Osvajaci (1985 - 1995)
1997 - Vino Crveno
1999 - Nevera
2000 - Vrelina
2002 - Crno Oko
________________________________________
1991 - Krv I Led
Pronadji Me
Nikada Vise S`tobom
Krv I Led
Sad Mi Treba
Bledi Ruz
Gde Da Pobegnem
Jako Srce Udara
Jedna Me Devojka Nece
Mozda Nebo Zna

1995 - Maska (Sam)
Dusa Kad Izneveri
Kad Me Ostave Svi
Zla Noc
S Kim Cekas Dan
Maska (Sam)
Tiha Predaja
Vreme Za Ludake
Iz Sve Snage
Pesma Za Kraj

1996 - Osvajaci (1985 - 1995)
Pesma Za Kraj
Dusa Kad Izneveri
Gde Da Pobegnem
Iz Sve Snage
Bledi Ruz
Jako Srce Udara
Jedna Me Devojka Nece
Kad Me Ostave Svi
Krv I Led
Maska (Sam)
Mozda Nebo Zna
Nikad Vise S Tobom
Pronadji Me
S Kim Cekas Dan
Sad Mi Treba
Tiha Predaja
Vreme Za Ludake
Zla Noc

1997 - Vino Crveno
Vino Crveno
Neka Nebo Zaplace Od Tuge
Marija
Pakleni Vozaci
Bolje Da Sam Umro
Sto Godina
Ljubav Je Glad
Cuvajmo Deci Proleca
Rekla Je Mogu Ja Sama
Kraj
Da Te Milujem
S Kim Cekas Dan

1999 - Nevera
Nevera
Zbog Tebe Lud
Trn I Ruzica
Kad Te Srce Zamnom Zaboli
Tri Druga
Ljubomora
Druga Zena
Tri Boje Duge
Ni Za Tren
Ostani

2000 - Vrelina
Ona Ima San
Vrelina
Jos Mnogo Dana
Minut Cutanja
Gotova Prica
Lutati Je Najbolje Sto Znam
Cutis Kao Pre
Samo Ti
Voz Za Jumu (Instrumental)
Tragovi

2002 - Crno Oko
Crno Oko
Dunave
Luce Od Juce
Ponekad
Ne Bi Mesec
Balerina
Sneg U Podgorici
Ljubavi Je Kraj
Lutam, Skitam
Prvi Put
Samocu Znam
________________________________________
________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1524 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Osvajaci | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |