Monday, 2020-02-24, 3:11 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » June » 1 » Osmi Putnik - Diskografija (1986-2006)
6:34 PM
Osmi Putnik - Diskografija (1986-2006)

_______________________________________________
_______________________________________________
1986 - Jovana (Singl)
1986 - Ulicna Molitva
1987 - Glasno, Glasnije
1987 - Glasno, Glasnije (Singl)
1988 - Drage Sestre Moje... Nije Isto Bubanj I Harmonika
1999 - Gibonni I Osmi Putnik
2005 - Ziv I Ponosan
2006 - Retrologija
_______________________________________________
1986 - Jovana (Singl)
Jovana
Ulicna Molitva

1986 - Ulicna Molitva
Lutko Moja, Takav Sam Ti Ja
Ulicna Molitva
Sjaj
Otmi Me Od Sna
Ne Mogu Sam
Bolja Vremena
Labude, Reci Mi
Kasno Je Za Sve
Jovana
Maleficium Taciturnitatis

1987 - Glasno, Glasnije
Glasno, Glasnije
Ne Ljubi Me
Copor Ide U Raj
Kriva
Krive Staze Sam Gazio
Da Mi Je Biti Morski Pas
Zigolo
I Polako Bolujem
Sta Je Tebi
Srce Od Kamena

1987 - Glasno, Glasnije (Singl)
Glasno, Glasnije
Da Mi Je Biti Morski Pas

1988 - Drage Sestre Moje... Nije Isto Bubanj I Harmonika
Mi Smo Majstori
Proci Ce Sve
Rock ´N´Roll Se Kuci Vratio
Samo Za Tvoju Ljubav
Sta Bi Radila Da Nema Radija
Usne Slane Kao Jadran Plav
Sto Je Meni Pjesmo Moja Ostalo
Rijec Za Kraj
Mjesano Meso

1999 - Gibonni I Osmi Putnik
Glasno, Glasnije
Ne Ljubi Me
Copor Ide U Raj
Kriva
Krive Staze Sam Gazio
Da Mi Je Biti Morski Pas
Zigolo
I Polako Bolujem
Sta Je Tebi
Srce Od Kamena
Mi Smo Majstori
Proci Ce Sve
Rock ´N´Roll Se Kuci Vratio
Samo Za Tvoju Ljubav
Sta Bi Radila Da Nema Radija
Usne Slane Kao Jadran Plav
Sto Je Meni Pjesmo Moja Ostalo
Rijec Za Kraj
Mjesano Meso

2005 - Ziv I Ponosan
Ziv I Ponosan
Dajem Sto Trazis
Ti I Ja (Durko)
Znak
Glasno Glasnije (2005)
Nije To Ljubav
Vatra I Led
Rijeci
Kraj
Zid Od Suza
Srce Od Kamena (2005)

2006 - Retrologija
Glasno, Glasnije
Ne Ljubi Me
Copor Ide U Raj
Kriva
Krive Staze Sam Gazio
Da Mi Je Biti Morski Pas
Zigolo
I Polako Bolujem
Sta Je Tebi
Srce Od Kamena
Mi Smo Majstori
Proci Ce Sve
Rock ´N´Roll Se Kuci Vratio
Samo Za Tvoju Ljubav
Sta Bi Radila Da Nema Radija
Usne Slane Kao Jadran Plav
Sto Je Meni Pjesmo Moja Ostalo
Rijec Za Kraj
Mjesano Meso
_______________________________________________
_______________________________________________
    
_______________________________________________
Category: Diskografija | Views: 785 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, osmi putnik | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  June 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |