Thursday, 2022-06-30, 1:42 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » November » 29 » Oliver Mandic - Diskografija (1978 - 2008)
1:27 AM
Oliver Mandic - Diskografija (1978 - 2008)

_____________________________________________
_____________________________________________
1978 - Ljuljaj Me Nezno
1979 - Sutra Imam Prazan Stan
1981 - Probaj Me
1982 - Zbog Tebe Bih Tucao Kamen
1985 - Dodje Mi Da Vrisnem Tvoje Ime
1990 - Mandarina I Banana (Oliver I Marina Perazic)
1994 - The Best Of
2001 - Ako Lazem Tu Me Seci
2001 - The Best Of
2008 - Vreme Za Ljubav Istice
_____________________________________________
1978 - Ljuljaj Me Nezno
Ljuljaj Me Nezno
Suma

1979 - Sutra Imam Prazan Stan
Sutra Imam Prazan Stan
Osloni Se Na Mene

1981 - Probaj Me
Probaj Me
Nije Za Nju , Nije Za Nju
Govor Tvog Tela
Da On Je Mali
Samo Nebo Zna
Majmune
Osloni Se Na Mene
Moja Draga Voli Kurosavu

1982 - Zbog Tebe Bih Tucao Kamen
Zbog Tebe Bih Tucao Kamen
Sve Je Propalo
Smejem Se A Plakao Bih
Treci U Krugu
Bicu Tvoj
Slobodan I Svoj
Neverne Bebe
Sve Su Seke Jebene

1985 - Dodje Mi Da Vrisnem Tvoje Ime
Pomagajte Drugovi
Ne Daj Mu
Muko Moja
Kaje, Bre
Bobane
Ja Sam Lud
Fato
Kreni
Dodje Mi Da Vrisnem Tvoje Ime

1990 - Mandarina I Banana (Oliver I Marina Perazic)
Mandarina I Banana

1994 - The Best Of
Ljuljaj Me Nezno
Da On Je Mali
Govor Tvoga Tela
Poludecu
Osloni Se Na Mene
Nije Za Nju
Bicu Tvoj
Neverne Bebe
Smejem Se, A Plakao Bih
Sve Je Propalo
Zbog Tebe Bih Tucao Kamen
Pitaju Me, Pitaju
Pomagajte Drugovi
Bobane
Kreni Kroz Vene
Dodje Mi Da Vrisnem Tvoje Ime
Odlazim, A Volim Te

2001 - Ako Lazem Tu Me Seci
Ako Lazem Tu Me Seci

2001 - The Best Of
Ako Lazem Tu Me Seci
Ljuljaj Me Nezno
Da On Je Mali
Govor Tvoga Tela
Poludecu
Osloni Se Na Mene
Nije Za Nju
Bicu Tvoj
Neverne Bebe
Smejem Se, A Plakao Bih
Sve Je Propalo
Zbog Tebe Bih Tucao Kamen
Pitaju Me, Pitaju
Pomagajte Drugovi
Bobane
Kreni Kroz Vene
Dodje Mi Da Vrisnem Tvoje Ime
Odlazim, A Volim Te

2008 - Vreme Za Ljubav Istice
Vreme Za Ljubav Istice (Duet Ceca)
_____________________________________________
_____________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1236 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Oliver Mandic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |