Thursday, 2022-07-07, 7:44 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » March » 18 » Oktobar 1864 - Diskografija (1987-1997)
3:52 AM
Oktobar 1864 - Diskografija (1987-1997)

_____________________________________
_____________________________________
1987 - Oktobar 1864
1988 - Igra Bojama
1989 - Uzivo, Studio M
1990 - Crni Ples
1990 - Live (Avala Fest)
1997 - Najbolje
_____________________________________
1987 - Oktobar 1864
Nadji Me
Carte Blanche
Jutro
Grad
Pomisli
Muzika Noci
Kise
Glasovi
Senke

1988 - Igra Bojama
Sam
Pratis Trag
Senke II
Cekam
Zelim Te
Prolazi Dan
Tvoj Dah
Ovde Ili Bilo Gde

1989 - Uzivo, Studio M
Carte Blanche
Crni Ples
Zelim Te
Put
Denis
Twilight (Fade)

1990 - Crni Ples
Crni Ples
Miris Predgradja
Twilight
Denis
E 79
Put
Osecam Za Tebe
Znam
Pat, Billy & Jesse

1990 - Live (Avala Fest)
Carte Blanche (Deo)
Cekam
Muzika Noci
Glasovi
Kise
Senke 2
Ovde Ili Bilo Gde
Put
Denis
Twilight
Pratis Trag
Osecam Za Tebe (Deo)
Prolazi Dan
Senke
E 79
Nadji Me
Zelim Te
Crni Ples
Pat, Billy & Jesse
E 79 (Repriza)
Zelim Te (Repriza-Deo)

1997 - Najbolje
Nadji Me
Carte Blanche
Jutro
Muzika Noci
Sam
Pratis Trag
Zelim Te
Senke2
Crni Ples
Miris Predgradja
Denis
E79
Put
_____________________________________
_____________________________________
Category: Diskografija | Views: 961 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Oktobar 1864 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  March 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |