Saturday, 2019-10-19, 6:05 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2014 » January » 10 » O.K. Band - Diskografija (1999-2008)
3:27 PM
O.K. Band - Diskografija (1999-2008)

____________________________________________
____________________________________________
1999 - Goran & OK Band
2000 - Jedno Vece Uzivo U Stupici
2001 - OK 2
2003 - OK 3
2005 - ... The Best Of
2005 - OK 4
2008 - Moja Rano
____________________________________________
1999 - Goran & OK Band
Bez Milosti
Cuvaj Se Psa
Dodji, Ako Ti Je Stalo
Svirajte Mi Njene Pesme
Ferari Crveni
Niska Strast
Brodolom
Dnevnk Jedne Ljubavi

2000 - Jedno Vece Uzivo U Stupici
Ringispil
Mjesecina
Obicna Ljubavna Pesma
Koketa
Za Dobra Stara Vremena
Ti Zivis U Oblacima Mala
Ako Su To Bile Lazi
Na Zadnjem Sedistu...
Devojka Sa Cardas Nogama
Emili
Nije Mene Duso Ubilo
Ja Ne Pijem
Hladno Je, Ugrij Me
Dudo
Zvezda Tera Meseca
Mile Voli Disko
Ruska
Navali Se Sar S Planina

2001 - OK 2
Glava
Ne Mogu Da Podnesem
Tri Flase
Nema Zivota
A Kad Postanem Pepeo
Dobra Si Mi Ti
A U Medjuvremenu
Mali Veliki Covek
Mrtav Hladan
Dunjo Moja

2003 - OK 3
Pitaju Me Svi
Oko Mene Lete Svi
Hronicno Melanholican
Najbolje Zene
Emotivno Razoren
Volele Il Ne Volele
Ne Mogu Ti To Oprostiti
Gde Ti Je Sada On
Dovidjenja

2005 - ... The Best Of
Ne Mogu Da Podnesem
Pitaju Me Svi
Ferari Crveni
Dobra Si Mi Ti
Oko Mene Lete Svi
Tri Flase
Bez Milosti
Najbolje Zene
Brodolom
A U Medjuvremenu
Volele Il Ne Volele
Hronicno Melanholican
Glava
Dunjo Moja
Cuvaj Se Psa
A Kad Postanem Pepeo
Dovidjenja

2005 - OK 4
Ava Kari
Sedam Noci Sedam Dana
Kraljevo, Valjevo
Zabranjena Ljubav
Samo Noicas Budi Tu
Taximetar
Dve Devojke
Licna Greska
Zamenio Sam Dan Za Noc
Zabranjeni Gost
Budi Fer

2008 - Moja Rano
Soba
Zaplak'o Bi Nocas
Zapevaj Druze
Ne Gledaj Me Tako Molim Te
Da Li Uzdah Krene
Za Sve Sam Krivac Ja
Bez Tebe Ko Na Svetu Sam
Moja Rano
Ljiljan I Trn
Dan Ljubavi
____________________________________________
____________________________________________
    
____________________________________________
Category: Diskografija | Views: 813 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, O.K. Band | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  January 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Statistics

Total online: 2
Guests: 2
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2019 | Website builderuCoz |