Wednesday, 2020-08-12, 7:03 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2014 » February » 8 » Neca Falk - Diskografija (1979-2000)
3:46 AM
Neca Falk - Diskografija (1979-2000)

________________________________________
________________________________________
1979 - Toliko Vredis, Koliko Das
1980 - Najjaci Ostaju
1981 - Necu
1981 - Nervozna
1991 - Macji Sejem
1993 - Neca Falk
1994 - Dravski Most
1994 - Zlata Ladja
1996 - Portreti
2000 - Tihozitja (Still Lifes) (Primoz Grasic)
2000 - Zivljenja Krog
________________________________________
1979 - Toliko Vredis, Koliko Das
Toliko Vredis Koliko Das
Samo Najjaci Ostaju

1980 - Najjaci Ostaju
Samo Najjaci Ostaju
Svi Ljudi Zure
Svjetlosti Predgradja
Toliko Vredis Koliko Das
Ciji Je Dlan
Na Na Na
Zaspao Si U Mojoj Kosi
Tvoje Su Oci Pune Rose
Nesreco Moja
Z Vec Plati

1981 - Necu
Necu
Formula 1

1981 - Nervozna
Banane
Zivis Jeftine Romane
Dozvolite Da Se Obratim
Necu
The Nicest Incest Song
Nervozna Sam
Velika Lakrdija-Festivali
Klinicka Psihijatrija
Formula 1
Zeljo Moja
Kruta Baba

1991 - Macji Sejem
Macje Letalisce
Macja Himna
Macji Lunapark
Macji Banket
Macja Podoknica
Macja Bitka
Macja Ambulanta
Macja Kronika
Macji Cas
Letni Casi

1993 - Neca Falk
Vsi Ljudje Hitijo
Samo Najmocnejsi Ostanejo
Toliko Veljas, Kolikor Das
Cigava Je Dlan
Luci Iz Predmestja
Na Na Na Na
Storila Bom To
Ti Si Nesreca
Z Vec Plati
Banane

1994 - Dravski Most
Dravski Most
Dobro Jutro, Dober Dan
Vabim Te, Ljubim Te
Sama Fanta Nasla Si Bom
Plavo Morje Je Moj Dom
Prva Ljubezen
Kako Sva Si Razlicna
Vsak Je Svoje Nesrece Kovac
Mi Smo Mi
Ljubimec Moj
Tako Dekle
Balada
Za Topoli Nekje Si Ti

1994 - Zlata Ladja
Zlata Ladja
Pobeg
Popotnika
Krizemkraz
Uspavanka
Zvezdoplovec
Kocija
Kovac
Banane
Kako Se Vrtijo Ure
Muce
Ti In Jaz

1996 - Portreti
Taksna Sem
Dolgcas
Spomini
Dolgo Je Tega
Iz Spomina Koledarja
Tokrat Ne
Snezi
Danes Ne Vstanem
Nocoj Pustim Balkon Odprt
Ko Te Srecam
Taksna Sem (Feat. Primoz Grasic, Solo Kitara)
Snezi (Feat. Primoz Grasic, Solo Kitara)

2000 - Tihozitja (Still Lifes) (Primoz Grasic)
Snezi (It's Snowing)
Dolgcas (Boredom)
Star Klavir (The Old Piano)
Smrt Starke (Death Of An Old Woman)
Gizi
Tokrat Ne (Not This Time)
Bela Pravljica (White Fairy Tale)
Danes Ne Vstanem (I`m Not Getting Up Today)
Taksna Sem (That`s What I`m Like
Ko Te Srecam (When I Meet You)
Labrador
Lajnar (Hurdy-Gurdy Man)
Jesen (Autumn)
Juzni Otok (Southern Island)
Spomini (Memories)
Pustim Balkon Odprt (Leaving My Balcony Open)
Iz Spomina Koledarja (From A Memory Of A Calendar)
Dolgo Je Tega (It`s Been Long)
Uspavanka (Lullaby)
Bela Pravljica 2 (White Fairy Tale 2)

2000 - Zivljenja Krog
Bela Pravljica
Labrador
Star Klavir
Smrt Starke
Gizi
Lajnar
Zivljenja Krog
Jesen
Juzni Otok
Uspavanka Za Hcerko
Bela Pravljica 
________________________________________
________________________________________
   
________________________________________
Category: Diskografija | Views: 787 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Neca Falk | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  February 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |