Monday, 2020-02-24, 3:13 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » June » 24 » Moby Dick - Diskografija (1994-2012)
2:54 AM
Moby Dick - Diskografija (1994-2012)

__________________________________________
Moby Dick - Diskografija (1994-2012) 1.Deo - 2.Deo
__________________________________________
1994 - Kreni
1995 - Moby Dick 2
1996 - Moby Dick
1997 - Nostalgija
1998 - Moby Dick 4
2001 - Hotelska Soba
2003 - 20
2007 - Singlovi (Bonus)
2009 - Retro Collection
2012 - Mala (Carlos Rivera & Tony Brown)
__________________________________________

__________________________________________
 1994 - Kreni
Moby Dick
Pod Kozu Si Mi Usla
Na Zadnjem Sedistu Moga Auta
Kreni
Stojim Go Pred Tobom
Bila Si Tako Vrela
Sve Sam Pojeo Za Cas
'31'
Kazi Mi Da Li Znas
Nemoj Me Nervirati
BG
Kraj

1995 - Moby Dick 2
Bum Bum Bang
Zar Nije Te Stid
Bacila Si Cini
Kobna Greska
Tebi Treba Ljubav
Brate, Prijatelju
Kralj Kokaina
Homoseksualac
Nema Nas Vise
Ne Reci Mi

1996 - Moby Dick
Bum, Bum, Bang
Zar Nije Te Stid
Bacila Si Cini
Kobna Greska
Tebi Treba Ljubav
Brate, Prijatelju
Kralj Kokaina
Homosexualac
Nema Nas Vise
Ne Reci Mi
Pod Kozu Si Mi Usla
Na Zadnjem Sedistu Moga Auta
Kreni
Stojim Go Pred Tobom
Kazi Mi Da Li Znas
31 [Za Svaki Dan Po Jedan]
Kraj

1997 - Nostalgija
Duzna Si Mi Ostala
Ubio Sam Coveka Zbog Tebe
Marija
Vrati Mi Ljubav
Svemu Si Kriva Ti
Ne Kitu U Usta
Padrino
Nostalgija
Nebo Se Srusilo
Boze Vrati Je
Troje
Kralj Kokaina (Intro Version)
Covek (St.Ilija Club Mix)
Zar Nije Te Stid (Intro Version)
Nema Nas Vise
Svemu Si Kriva Ti
Pod Kozu Si Mi Usla

1998 - Moby Dick 4
Ulica I Broj
Ljubomoran
Tamo Gde Si Ti
Kuni Me
Reci Da Li Places Sada
Edamer
Voleli Smo
Sta Mogu
Pricaj Mi O Ljubavi
Vezite Mi Ruke
Reci Da Li Places Sada (KobyMix)
Duzna Si Mi Ostala (Remix 98)
__________________________________________
__________________________________________
   
__________________________________________

__________________________________________ 
2001 - Hotelska Soba
Ona Je
Skrivam Te
Zedan Tvojih Usana
E Kad Se Setim
Na Rubu Moje Usne
Svatovi
Poljem Divljeg Maka
Sreco Moja (Biljke)
Otkad Si Otisla
Bol Od Marcipana
Nostalgija
Hotelska Soba

2003 - 20
Poludeo Sam
N.Z.S.M.A.
Kreni
31' (Moj Te Mota...)
Zar Nije Te Stid
Brate Prijatelju
Kralj Kokain
Nema Nas Vise
Padrino
Nostalgija
Marija
Vrati Mi Ljubav
Duzna Si Mi Ostala
Ljubomoran
Edamer
Pricaj Mi O Ljubavi
E Kad Se Setim
Svatovi
Hotelska Soba
Zedan Tvojih Usana (2003)

2007 - Singlovi (Bonus)
Reci Da Li Places Sada (Kobymix)
Nema Nas Vise (Remix)
Ljubomoran (Remix)
Izaberi (Feat. Gala)
Duzna Si Mi Ostala (Remix 98)
Marija (Maxi Version)
Zena
Nostalgija (Instrumental)
Semafor (Feat. Ceca Slavkovic)

2009 - Retro Collection
Kreni
Brate Prijatelju
Zar Nije Te Stid
Padrino
Duzna Si Mi Ostala
Poludeo Sam
Ljubomoran
Kralj Kokaina
31
Nostalgija
N.Z.S.M.A.
Edamer
Vrati Mi Ljubav
Hotelska Soba
Pricaj Mi O Ljubavi
E Kad Se Setim
Marija
Zedan Tvojih Usana (Rmx 2003)
Nema Nas Vise
Svatovi

2012 - Mala (Carlos Rivera & Tony Brown)
Mala
Mala (Carlos Rivera & Tony Brown Radio Mix)
Mala (Carlos Rivera & Tony Brown Remix Club Version)
__________________________________________
__________________________________________
   
__________________________________________
Category: Diskografija | Views: 769 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Moby Dick | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  June 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |