Monday, 2020-02-24, 2:48 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » June » 4 » Leteci Odred - Diskografija (1992-2013)
8:16 PM
Leteci Odred - Diskografija (1992-2013)

____________________________________________
Leteci Odred - Diskografija (1992-2013) 1.Deo - 2.Deo
____________________________________________
1992 - Medju Zvijezdama
1994 - Kada Odletim
1996 - Od Prevlake Do Dunava
1997 - Kuda Ide Ovaj Vlak
1998 - Best Of
2001 - Daj Mi Sebe
2002 - Uzivo
2004 - Razglednice
2007 - Jutro Poslije Brijanja
2011 - The Best Of Odreda CD 1
2011 - The Best Of Odreda CD 2
2013 - Dao Sam Ti Dusu (Singl)
____________________________________________

____________________________________________
1992 - Medju Zvijezdama
Zlocin I Kazna
Kao Stari Moj
Neka Neveni Ne Venu
Jedan, Dva, Tri
U Mojim Venama
Medju Zvijezdama
Samo Poljubac I Broj
Kako Da Te Ne Volim
Moje Misli Tebi Odlaze

1994 - Kada Odletim
Sjeverni Ljuti Bogovi
Nek' Nam Se Tijela Prepolove
Na Kraju Balade
Pjevaj Kao Ja
Heroji Ne Plau
U Mojoj Glavi Ima Sudara
Davno Bilo Je
Ja Se Budim
Samo Ona Zna
Kada Odletim
Zloin I Kazna
Kao Stari Moj
Neka Neveni Ne Venu
Jedan Dva Tri
U Mojim Venama
Meu Zvijezdama
Samo Poljubac I Broj
Kako Da Te Ne Volim

1996 - Od Prevlake Do Dunava
Kao Ja Ne Kuzim
Od Prevlake Do Dunava
A Bez Vina
Nije Bilo Meni Lako
Veceras Je Duso Rodjendan Tvoj
Uzalud Je Mjesecina
Teta
Carolija
Moja Ljubavi
Zbog Tebi Bih Ostavio Druge

1997 - Kuda Ide Ovaj Vlak
Sanjo Sam Moju Ruzicu
Kuda Ide Ovaj Vlak
Hajde Cigane
Policija Trenira Strogocu
Suze Vojnicke
Lijepa Je Nasa Puna Odlikasa
Kao Plocu Okreces Me
Neka Zna
Jesam Li Za Tebe Bio Ja
Tople Veceri

1998 - Best Of
Uzalud Je Mjesecina
Jedan, Dva, Tri
Kuda Ide Ovaj Vlak
Kao Ja Ne Kuzim
A Bez Vina
Sjeverni Ljuti Bogovi
Od Prevlake Do Dunava
Neka Neveni Ne Venu
Sanjo Sam Moju Ruzicu
Kao Stari Moj
U Mojoj Glavi Ima Sudara
Hajde Cigane
Na Kraju Balade

2001 - Daj Mi Sebe
Hej Lutkice
Daj Mi Sebe
Kao Ti
Ako Vise Nemam Tebe
Ne Pitaj Me
Vristao Bih Cijele Noci
Zao Mi Je
Jos Jednom Tamara
E Moj Kume
Tebi Mogu Reci Sve
____________________________________________
____________________________________________
    
____________________________________________

____________________________________________
2002 - Uzivo
Hajde Ne Lazi Meni
Sanjao Sam Moju Ruzicu
Daj Mi Sebe
Hej Lutkice
Od Prevlake Do Dunava
Lijepa Je Nasa Puna Odlikasa
Kao Ja Ne Kuzim
Neka Veselo Je
Veceras Je Duso Rodjendan Tvoj
Ja Sam Mali Mate
Jos Jednom Tamara
Zao Mi Je
Tebi Mogu Reci Sve
Priznajem
Hajde Cigane
A Bez Vina (Uzalud Je Mjesecina)
Neka Neveni Ne Venu

2004 - Razglednice
Suti
Kazu
Sta Je Tu Je
Prolazim Pored Tvoje Kuce
Razglednice
Kao Da Dinamo I Hajduk Igraju
Ljubav Ne Postoji
Poznata Stvar
Javi Se
Jednu Mladost Imam

2007 - Jutro Poslije Brijanja
Ima Boga
Bez Obaveza
Jutro Poslije Brijanja
Kako Da Ne
Zivot U Zivo
Ljubav Nije Matematika
Volim Te Najvise Na Svijetu
Moja Jana
Zaboravi
Dajem Ti Srce

2011 - The Best Of Odreda CD 1
Studeni
Sanjao Sam Moju Ruzicu
Hej Lutkice
Kao Ja Ne Kuzim
Kazu
Hajde Cigane
Daj Mi Sebe
Jos Sam Tvoj
Veceras Je Duso Rodjendan Tvoj
Jednu Mladost Imam
Zao Mi Je
Jos Jednom Tamara
Uzalud Je Mjesecina
Suti
Pusti Sada Price
Ne Pitaj Me (2010)
Neka Veselo Je

2011 - The Best Of Odreda CD 2
Dok Se Kunes
Bez Obaveza
Ljubav Nije Matematika
Priznajem
Vristao Bih Cijele Noci
Neka Neveni Ne Venu (2010)
Ima Boga
Jutro Poslije Brijanja
Kao Stari Moj (2010)
Suze Vojnicke
Tebi Mogu Reci Sve (Live)
Lijepa Je Nasa Puna Odlikasa
Zbog Tebe Ozeniti Se Necu
Teta
A Bez Vina
Ako Ti Niz Brdo Krene (2010)
Sta Je Tu Je
Ja Sam Mali Mate (Live)

2013 - Dao Sam Ti Dusu (Singl)
Dao Sam Ti Dusu
____________________________________________
____________________________________________
 
____________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1203 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Leteci Odred | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  June 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |