Monday, 2020-02-24, 2:36 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » June » 1 » Let 3 - Diskografija (1989-2006)
2:02 PM
Let 3 - Diskografija (1989-2006)

___________________________________________________
___________________________________________________
1989 - Two Dogs Fuckin
1991 - El Desperado
1994 - Peace
1996 - Zivi Kurac CD 1
1996 - Zivi Kurac CD 2
1997 - Necuveno
2000 - Jedina
2005 - Bombardiranje Srbije I Cacka
2006 - Let 3 Live At Radio 101 (06.10.06)
___________________________________________________
1989 - Two Dogs Fuckin
Sam U Vodi
Ne Trebam Te
U Rupi Od Smole
Armada
Ciklama
Izgubljeni
Zora
Niotkuda
Veliki Dan

1991 - El Desperado
El Desperado
Voules Vous
Fuck Famiglia
Vjeran Pas
Pokvarena Zena
Pogibe
Fahrenheite
Ha Ha Ha
Love Killer
Ciklama
Mona
Sam U Vodi
U Rupi Od Smole
Ne Trebam Te
We Are Lost (Izgubljeni)

1994 - Peace
21st Century Schizoid Man
Bosa Noga
Ciklama
Disneyland
Dobri Miki
Droga
Elefante Eletrico
Ja Bih Se Ljubio
Kontinentio
Luna Cinquina
Nafta
Novine
Srnica

1996 - Zivi Kurac CD 1
Sam U Vodi
Ja Bih Se Ljubio
Kontinentio
Vjeran Pas
Pokvarena Zena
Guska
Ne Trebam Te
Fahrenheit
Voules Vous
21st Century Shizoid Man
Ciklama
Lunacinguha
Zora
Niotkuda
Nafta
Idemo U Zatvor

1996 - Zivi Kurac CD 2
Srnicica
Elefante Elettrico
El Desperado
Droga
Izgubljeni
Disneyland
Ciklama 1
Ciklama 2
Nivine
Fuck Famiglia
Mona
U Rupi Od Smole
Oci
Ha Ha Ha
Pipi

1997 - Necuveno
(Prazan Disk)

2000 - Jedina
Pnng
999
Gambo
Otrovna Kupaci
Drama
Tazi-Tazi
Glavanovo
Mornar
Lombarda Benal
Golub Dinko
Profesor Jakov
Zenu Varam
Artemida
Agape
Serenada
Ciklama
Macek V Zaklju

2005 - Bombardiranje Srbije I Cacka
Mala Soba
Ero S Onoga Svijeta
Rijecke Picke
Odvest Cu Te Na Vjencanje
Zurle Trstat
Rado Ide Srbin U Vojnike (Picka)
Dijete U Vremenu
Sokol
Ciklama
Beograde
Alam Idjazi
Mamne Baneta
Jahorina
Kurcem U Celo
Odpeljal Te Bom Na Poroko
Most Na Drini Cuprija

2006 - Let 3 Live At Radio 101 (06.10.06)
Live At Radio 101
___________________________________________________
___________________________________________________
   
___________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1323 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Let 3 | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0
1 melencan79   [Entry]
Super su stvari

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  June 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |