Monday, 2020-02-24, 3:03 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » May » 11 » Leo Martin - Diskografija (1969-2008)
1:57 PM
Leo Martin - Diskografija (1969-2008)

_______________________________________________
Leo Martin - Diskografija (1969-2008) 1.Deo - 2.Deo
_______________________________________________
1969 - Pjesme Ljeta
1970 - Barbara
1970 - Prolecni Snovi
1970 - Uspomene
1971 - Plava Obala
1972 - Bicu Uvek Sam
1972 - Let Me Stay
1973 - Ja Te Volim
1973 - Odiseja
1974 - Jednom Kad Se Zaljubis
1974 - Odiseja (LP)
1974 - Zauvek
1974 - Zbogom Kristina
1974 - Zlatokosa
1975 - Dani
1975 - Ko Je Taj Covek
1975 - Otpisani
1976 - Laku Noc Dragi, Laku Noc Draga
1976 - Laku Noc Dragi, Laku Noc Draga (LP)
1976 - Pusti Neka Svetla Gore
1976 - Vetar U Tvojoj Kosi
1977 - Adio Marija
1977 - Kasno Smo Se Upoznali
1978 - Ne Tuguj Ti Za Njom
1979 - Pesmo Moja
1984 - Samo Za Nas
1997 - Pesme Mog Zivota
2008 - Pesme Mog Zivota
_______________________________________________

_______________________________________________
1970 - Barbara
Barbara
Ti Volis Drugog
Voli Me Nocas

1973 - Ja Te Volim
Ja Te Volim
Zivot Nas

1973 - Odiseja
Odiseja
Svet Bez Tebe

1974 - Jednom Kad Se Zaljubis
Jednom Kad Se Zaljubis
Trazim Te

1974 - Odiseja (LP)
Odiseja
Let Me Stay
Poslednja Ljubav (Tema Iz Kuma)
Prva Ljubav
Barabara
Zivot Nas
Bicu Uvek Sam
Plava Obala
Zvao Sam Te Dzordzija
Svet Bez Tebe
Sweet Susanna
Ja Te Volim

1974 - Zbogom Kristina
Zbogom Kristina
Tvoja Ljubav

1974 - Zlatokosa
Zlatokosa
Ima Vremena

1976 - Laku Noc Dragi, Laku Noc Draga
Laku Noc Dragi, Laku Noc Draga
Bicu Uvek Sam

1976 - Laku Noc Dragi, Laku Noc Draga (LP)
Laku Noc Dragi, Laku Noc Draga
Tvoja Ljubav
Jednom, Kad Se Zaljubis
Zbogom, Kristina
Dani
Ko Je Taj Covek
Trazim Te
Zbogom, Zbogom, Ljubavi
Ima Vremena
Sve Nase Mladosti (Tema Iz Otpisanih)

1976 - Pusti Neka Svetla Gore
Pusti Neka Svetla Gore (Hit Parada 76)
Neko Me Ceka (Zagreb 76)

1976 - Vetar U Tvojoj Kosi
Vetar U Tvojoj Kosi
Sedam Godina

1977 - Adio Marija
Adio Marija
Ugasi Gramofon

1997 - Pesme Mog Zivota
Odiseja
Ja Te Volim
Let Me Stay
Poslednja Ljubav (Tema Iz Kuma)
Zvao Sam Te Dzordzija
Zbogom Kristina
Pesmo Moja
Dani
Svet Bez Tebe
Plava Obala
Ko Je Taj Covek
Reci Mi Sta Je Ljubav
Sve Nase Mladosti (Tema Iz Otpisanih)
Jednom, Kad Se Zaljubis
Dobro Vece,Moj Zivote
Laku Noc Dragi,Laku Noc Draga
_______________________________________________
_______________________________________________
    
_______________________________________________

_______________________________________________
1969 - Pjesme Ljeta
Volimo Se, Ljudi
Moje Srce Kuca Za Tebe
Jos Nije Kasno
Zar Ima Nesto Ljepse Na Tom Svijetu

1970 - Prolecni Snovi
Prolecni Snovi
Bye, Bye Baby

1970 - Uspomene
Za Tebe Ljubavi Moja
Uspomene

1971 - Plava Obala
Plava Obala
Nikada Necemo Dozvoliti Da Prestane Nasa Ljubav

1972 - Bicu Uvek Sam
Bicu Uvek Sam
Zvao Sam Te Dzordzija

1972 - Let Me Stay
Let Me Stay

1974 - Zauvek
Moja Ljubavi
Zauvek

1975 - Dani
Dani
Sreca

1975 - Ko Je Taj Covek
Ko Je Taj Covek
Zbogom, Zbogom Ljubavi

1975 - Otpisani
Otpisani
Rahela

1977 - Kasno Smo Se Upoznali
Kasno Smo Se Upoznali
Ljubavna Tema

1978 - Ne Tuguj Ti Za Njom
Ne Tuguj Ti Za Njom
Kako Da Ti Pomognem

1979 - Pesmo Moja
Pesmo Moja
Draga
Dobro Vece, Moj Zivote
Pronadji Za Mene Jedno Mesto
Emilija, Volim Te
To Nije Tvoj Stil
Ostavi Me
Suzana
Tajna
Ja Sam Covek Tvoj

1984 - Samo Za Nas
Samo Za Nas (Pesma Za Emiliju)
Zaboravi, Vera
Oktobarske Kise
Srecan Put
Let Me Stay
Noc Na Reci
Pridji, Mala
Odlazim
Cuvaj Se
Rulet Zivota

2008 - Pesme Mog Zivota
Odiseja
Ja Te Volim
Let Me Stay
Zvao Sam Te Dzordzija
Zbogom Kristina
Pesmo Moja
Dani
Svet Bez Tebe
Plava Obala
Ko Je Taj Covek
Reci Mi Sta Je Ljubav
Sve Nase Mladosti
Jednom, Kad Se Zaljubis
Poslednja Ljubav
Dobro Vece, Moj Zivote
Laku Noc Dragi, Laku Noc Draga
_______________________________________________
_______________________________________________
    
_______________________________________________
Category: Diskografija | Views: 2867 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Leo Martin | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  May 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |