Wednesday, 2020-08-12, 7:11 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » January » 23 » Leb I Sol - Diskografija (1978-2008)
5:37 PM
Leb I Sol - Diskografija (1978-2008)

____________________________________
Leb I Sol - Diskografija (1978-2008) 1.Deo 2.Deo - 3.Deo - 4.Deo
____________________________________
1978 - Leb I Sol 1
1978 - Leb I Sol 2
1978 - Nie Cetvoricata (Singl)
1979 - Rucni Rad
1981 - Beskonacno
1981 - Sledovanje
1982 - Akusticna Trauma
1983 - Kalabalak
1984 - Tangenta
1986 - Zvucni Zid
1987 - Kao Kakao
1989 - Live U Zagrebu
1989 - Putujemo
1990 - Avala Fest Beograd (Live)
1991 - Live In New York
1995 - Anthology CD 1
1995 - Anthology CD 2
1996 - Devetka
2000 - Leb I Sol (1 & 2)
2000 - Rucni Rad & Beskonacno
2003 - Leb I Sol 1
2003 - Leb I Sol 2
2006 - Live In Macedonia CD 1
2006 - Live In Macedonia CD 2
2008 - I Taka Nataka
____________________________________

____________________________________
1978 - Leb I Sol 1
Devetka
Pod Vodom
Utrinska Tema
Kokoska
Nisam Tvoj
U Senci
Cudo Za Tri Dana
Pjesma O Sonji H
Damar

1978 - Leb I Sol 2
Akupunktura
Kako Ti Drago
Aber Dojde Donke
Talasna Duzina
Dikijeva Igra
Uzvodno Od Tuge
Marija
Bonus

1978 - Nie Cetvoricata (Singl)
Nie Cetvoricata
Devetka

1979 - Rucni Rad
Lenja Pesma
Rebus
Hogar
Rucni Rad
Kumova Slama
Put U Vedro
Verni Pas

1981 - Beskonacno
Hars
Skakavac
Ziva Rana
Ajde Zajde Sunce
Beli Mrak
Neplacena Struja
U Tom Je Stvar
Stomacne Vijuge
Kasno Popodne

1981 - Sledovanje
Lokomobila
Pazi Da Pazis
Mirko
Mile Pop Jordanov
Nosim Tvoj Zig
Let U Mestu
Miris Juga
Njena Sena
Hvala Na Svemu
Oda Ladosti

1982 - Akusticna Trauma
Lokomobila
Miris Juga
Mirko
Kako Ti Drago
Utrinska Tema
Mile Pop Jordanov
Ajde Sonce Zajde
Kumova Slama
Rucni Rad
Talasna Duzina
Nisam Tvoj
Ziva Rana
Bonus
Kokoska
Aber Dojde Donke
Damar

1983 - Kalabalak
Pubertet Vlada Gradom
Kalabalak
Bistra Voda
L. A. Krdija
Billion Air-Conditions
Balo Sutra
Bez Reci
Zelena Fotelja Mog Doma

1984 - Tangenta
30 Minuta Do Kuce
Kontakt Je Skup
Shoes For Joanna
Samarkand
Tako Blizu
Predposlednji Waltz
Laku Noc
Tumba, Tumba
Zenama
____________________________________
____________________________________

____________________________________
1986 - Zvucni Zid
Country
Otkaciska
Glavna Tema
Galerija
Spica
Mira Place
Uvod
Pigijeva Tema
Vo Borba
Jovano, Jovanke
Abre Makedonce
Tumba, Tumba Divina
Kostana - Uvod
Redzepovica
Tapan So Podzemen Ekot
Abv...
Bukvoman

1987 - Kao Kakao
Mamurni Ljudi
Kao Kakao
Femme Fatale
Cuvam Noc Od Budnih
Kriza Tridesetih
Autoput
Igraj
Skopje
Cekam Kisu

1989 - Live U Zagrebu
Ima Jedno Nesto
Istok, Zapad
Si Zaljubiv Edno Mome (Sa Rade Serbedzijom)
Jovano, Jovanke
Kumova Slama
Cuvam Noc Od Budnih
Romansa
Skakavac
Mamurni Ljudi
Trac
Skoplje
Kao Kakao

1989 - Putujemo
Istok-Zapad
Ima Jedno Nesto
Cukni Vo Drvo
Romansa
Trac
Putujemo
Otrov I Med
Sumorno Prolece
Sivo Je

1990 - Avala Fest Beograd (Live)
Ima Jedno Nesto
Trac
Kumova Slama
Big City & Marija
Guitar Solo
Kao Kakao
Ajde Sonce Zajde
Bistra Voda
Skopje
Jovano, Jovanke
Cuvam Noc Od Budnih
Uci Me Majko Karaj Me
Ogin Gori Vo Brezovica

1996 - Devetka
Devetka
Kokoska
Nisam Tvoj
Dikijeva Igra
Kako Ti Drago
Aber Dojde Donke
Talasna Duzina
Akupunktura
Lenja Pesma
Rucni Rad
Kumova Slama
Nosim Tvoj Zig
Let U Mestu
Hars
Skakavac
Ziva Rana
____________________________________
____________________________________

____________________________________
1991 - Live In New York
The Big City
Si Zaljubiv Edno Mome
Jovano, Jovanke
Uci Me Majko, Karaj Me
Blagoslov
Bistra Voda
Rainy Night In Ny
Aber Dojde Donke
Going Back To Skopje

1995 - Anthology CD 1
Aber Dojde Donke
Devetka
Kokoska
Nisam Tvoj
Damar
Jovano, Jovanke
Akupunktura
Kalabalak
Talasna Duzina
Dikijeva Igra
Uzvodno Od Tuge
Marija
Rebus
Kumova Slama
Rucni Rad
Skakavac
Ziva Rana

1995 - Anthology CD 2
Nosim Tvoj Zig
Kalabalak
Bistra Voda
L A Krdija
Kontakt Je Skup
Tako Blizu
Pretposlednji Valcer
Country
Mamurni Ljudi
Kao Kakao
Cuvam Noc Od Budnih
Autoput
Skopje
Cekam Kisu
Cukni Vo Drvo
Kako Ti Drago
Uci Me Majko, Karaj Me
Putujemo

2000 - Leb I Sol (1 & 2)
Devetka
Pod Vodom
Utrinska Tema
Kokoska
Nisam Tvoj
U Senci
Cudo Za Tri Dana
Pjesma O Sonji H.
Damar
Akupunktura
Kako Ti Drago
Aber Dojde Donke
Talasna Duzina
Dikijeva Igra
Uzvodno Od Tuge
Marija
Bonus

2000 - Rucni Rad & Beskonacno
Lenja Pesma
Rebus
Hogar
Rucni Rad
Kumova Slama
Put U Vedro
Verni Pas
Hars
Skakavac
Ziva Rana
Ajde Sonce Zajdi
Beli Mrak
Neplacena Struja
U Tom Je Stvar
Stomacne Vijuge
Kasno Popodne
____________________________________
____________________________________

____________________________________
2003 - Leb I Sol 1
Akupunktura
Kako Ti Drago
Aber Dojde Donke
Talasna Duzina
Dikijeva Igra
Uzvodno Od Tuge
Marija
Bonus
Lenja Pesma
Rebus
Hogar
Rucni Rad
Kumova Slama
Put U Vedro
Verni Pas
Devetka
Utrinska Tema

2003 - Leb I Sol 2
Lokomobila
Pazi Da Pazis
Mirko
Nosim Tvoj Zig
Mile Pop Jordanov
Let U Mestu
Miris Juga
Stomacne Vijuge
Njena Sena
Hvala Na Svemu
Oda Mladosti
Hars
Skakavac
Ziva Rana
Ajde Sonce Zajde
Beli Mrak
Neplacena Struja
U Tome Je Stvar
Kasno Popodne

2006 - Live In Macedonia CD 1
Raspukala Sar Planina
Aber Dojde Donke
Devetka
Nisam Tvoj
Akupunktura
Kako Ti Drago
Marija
Talasna Duzina
Dikijeva Igra
Rucni Rad
Kumova Slama
Ajde Sonce Zajde
Skakavac
Kalabalak

2006 - Live In Macedonia CD 2
Bistra Voda
Jovano Jovanke
Cuvam Noc Od Budnih
Mamurni Ljudi
Kao Kakao
Skopje
Cukni Vo Drvo
Uci Me Majo Karaj Me
A Bre Makedonce
Si Zaljubiv
Country

2008 - I Taka Nataka
Leb I Igri
Galeb
Goodbye Pepe
Mandarina
Astrolab
Si Zaljubiv Edno Mome (Ft. Dado Topic)
Paramatma
It's Warming Up (Ft. Dado Topic)
Sakam Da Ti Dojdam
____________________________________
____________________________________
Category: Diskografija | Views: 1199 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Leb i Sol | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  January 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |