Wednesday, 2020-08-12, 7:15 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » March » 23 » Kemal Monteno - Diskografija (1967-2010)
0:37 AM
Kemal Monteno - Diskografija (1967-2010)
Kemal Monteno - Diskografija (1967-2010)
_____________________________________
1967 - Vas Slager Sezone
1968 - Vas Slager Sezone (Sabina Varesanovic)
1969 - Sviraj Gitaro Moja (Singl)
1969 - Vas Slager Sezone (Sabina Varesanovic)
1971 - Sto Sam Ti Skrivio,Zivote Moj (Singl)
1971 - Tuzna Je Muzika (Singl)
1972 - Laz (Singl)
1973 - Duso Moja (Singl)
1973 - Muziko, Ljubavi Moja
1974 - Adrijana (Singl)
1974 - Mi Smo Ljubav (Singl)
1974 - Moj Prijatelj Ari (Singl)
1975 - Pjesma Zaljubljenika (Singl)
1975 - Zene, Zene
1976 - Hiljade Bijelih Marama (Singl)
1976 - Napisi Jednu Ljubavnu (Singl)
1976 - Sarajevo, Ljubavi Moja (Singl)
1976 - Tajna Zena (Singl)
1977 - Cvite Bili Iz Djardina (Singl)
1977 - Ljubavna Bol (Singl)
1977 - Moje Pjesme Moji Snovi
1978 - Ej,Sreco Moja (Singl)
1978 - Nije Htjela (Singl)
1978 - Sunce Djetinjstva (Singl)
1978 - Volim Te Zivote Kakav Jesi
1978 - Volim Te Zivote Kakav Jesi (Singl)
1979 - Postoji Li Mjesto (Singl)
1980 - Vjecno Ti Se Mi Kunemo (Singl)
1980 - Za Svoju Dusu
1980 - Zvono Mog Djetinjstva (Split '80)
1981 - Pricaju Stare None (Split '81)
1981 - Tebi Je Lako (Singl)
1982 - Dolly Bell
1982 - Energoinvest (Singl)
1983 - Dobra Vecer Uzorita (Split '83)
1984 - Bosna, Bosna... (Davorin Popovic)
1984 - Uvijek Ti Se Vracam
1985 - Moje Najdraze Pjesme
1986 - Romanticna Ploca
1987 - Kako Da Te Zaboravim
1995 - Moje Najlepse Pesme
1995 - Pjesme Zaljubljenika
1996 - Moje Pjesme 1
1997 - Melodije Za Vecnost
1997 - Tuzna Je Muzika (Uzivo)
2000 - Hvala Svima
2003 - The Best Of
2004 - Dunje I Kolaci
2005 - Kemo U Lisinskom (Uzivo)
2006 - Kemal Monteno & Prijatelji CD 1
2006 - Kemal Monteno & Prijatelji CD 2
2007 - The Platinum Collection
2007 - Zlatna Kolekcija CD 1
2007 - Zlatna Kolekcija CD 2
2009 - Samo Malo Ljubavi
2010 - Najljepse Ljubavne Pjesme
_____________________________________
_____________________________________
1967 - Vas Slager Sezone
Lidija
 
1968 - Vas Slager Sezone (Sabina Varesanovic)
Voljeti To Treba Znati (Sabina Varesanovic)
 
1969 - Sviraj Gitaro Moja (Singl)
Sviraj Gitaro Moja
Jos Juce Bili Smo Sretni
 
1969 - Vas Slager Sezone (Sabina Varesanovic)
Sve Se Krece Oko Tebe (Sabina Varesanovic)
 
1971 - Sto Sam Ti Skrivio,Zivote Moj (Singl)
Sto Sam Ti Skrivio,Zivote Moj
Jedne Noci U Decembru
 
1971 - Tuzna Je Muzika (Singl)
Tuzna Je Muzika
Pruzam Ti Ruke
 
1972 - Laz (Singl)
Laz
Sviraj Mi O Njoj
 
1973 - Duso Moja (Singl)
Duso Moja
Nana
 
1973 - Muziko, Ljubavi Moja
Majko
Jedne Noci U Decembru
Sve Sto Zelim U Zivotu
Lidija
Sretnik
Danas Je Tvoj Dan
Duso Moja
Zbogom Ili Dovidjenja
Tuzna Je Muzika
Laz
Sto Sam Ti Skrivio, Zivote Moj
Voljet Te Nece Kao Ja
 
1974 - Adrijana (Singl)
Adrijana
Novembar
 
1974 - Mi Smo Ljubav (Singl)
Mi Smo Ljubav
Pahuljice Moja
 
1974 - Moj Prijatelj Ari (Singl)
Moj Prijatelj Ari
Mali Mir
 
1975 - Pjesma Zaljubljenika (Singl)
Pjesma Zaljubljenika
Znam Sve O Tebi
 
1975 - Zene, Zene
Zene, Zene
Znam Sve O Tebi
Kad Ostajem Sam
Uvijek Ti
Djevojcice, Korak Samo
Pjesma Zaljubljenika
Lijepa Si
Bit Ces Mlada
Kratak Je Svaki Tren
Srce Zene
Ljubavna Bol
Ti Si Moja Poezija
Tuzna Je Muzika
Volio Bih Da Sam Pjesnik
Sta Sam Ti Skrivio Zivote
 
1976 - Hiljade Bijelih Marama (Singl)
Hiljade Bijelih Marama
Kad Nas Jednom Godine Odnesu
 
1976 - Napisi Jednu Ljubavnu (Singl)
Napisi Jednu Ljubavnu
Posljednja Pjesma
 
1976 - Sarajevo, Ljubavi Moja (Singl)
Sarajevo, Ljubavi Moja
Kratak Je Svaki Tren
 
1976 - Tajna Zena (Singl)
Tajna Zena
Kad Smo Posli Mi U Sumu
 
1977 - Cvite Bili Iz Djardina (Singl)
Cvite Bili Iz Djardina
Nemoj Reci, Dovidjenja
 
1977 - Ljubavna Bol (Singl)
Ljubavna Bol
Lidija
 
1977 - Moje Pjesme Moji Snovi
Olivija
Nisi Me Nikad Voljela
Ostat Ce Samo Pjesma
Sinoc Pod Prozorom Njenim
Probudi Me
Veceras Pisem Posljednje Pismo
Ljubavna Bol
Nek Sviraju Gitare
Izmedju Pjesme I Sna
Cekat Cu Te
Gitaro Moja
Kreni Pjesmo
Kad Ostajem Sam
Lijepa Si
Jedne Noci U Decembru
Laz
Zvoni Jednom
Dani
 
1978 - Ej,Sreco Moja (Singl)
Ej,Sreco Moja
Cekat Cu Te
 
1978 - Nije Htjela (Singl)
Nije Htjela
Nek' Sviraju Gitare
 
1978 - Sunce Djetinjstva (Singl)
Sunce Djetinjstva
Putovanja,Putovanja
 
1978 - Volim Te Zivote Kakav Jesi
Jedne Noci U Decembru
Kad Smo Posli Mi U Sumu
Napisi Jednu Ljubavnu
Sviraj, Gitaro Moja
Sarajevo, Ljubavi Moja
Volim Te Zivote Kakav Jesi
Hiljade Bijelih Marama
Tajna Zena
Cvite Bili Iz Djardina
Sviraj Mi O Njoj
Adrijana
Pahuljice Moja
 
1978 - Volim Te Zivote Kakav Jesi (Singl)
Volim Te Zivote Kakav Jesi
Na Kraju Grada
 
1979 - Postoji Li Mjesto (Singl)
Postoji Li Mjesto
Ti Si Moja Poezija
_____________________________________
_____________________________________
   
_____________________________________
_____________________________________
1980 - Vjecno Ti Se Mi Kunemo (Singl)
Vjecno Ti Se Mi Kunemo
Zivjela Jugoslavija
 
 
1980 - Za Svoju Dusu
Za Svoju Dusu
Duga Noc
Nasmijesi Se
Sam
Gitaro Moja
Nije Htjela
Ti Si Moja Poezija
Kod ''Crvene Trojke''
Kreni Pjesmo
Ti I Ja
 
1980 - Zvono Mog Djetinjstva (Split '80)
Zvono Mog Djetinjstva
 
1981 - Pricaju Stare None (Split '81)
Pricaju Stare None
 
1981 - Tebi Je Lako (Singl)
Tebi Je Lako
Zvoni Jednom
 
1982 - Dolly Bell
Dolly Bell
Zvoni Jednom
Ponekad
Napisi Jednu Ljubavnu
Pacija Skola
On Nije Taj
Danas Je Praznik Nas
Djani
Volio Bih Da Sam Pjesnik
Tebi Je Lako
 
1982 - Energoinvest (Singl)
Energoinvest
Sarajevo, Ljubavi Moja
 
1983 - Dobra Vecer Uzorita (Split '83)
Dobra Vecer Uzorita
 
1984 - Bosna, Bosna... (Davorin Popovic)
Bosna, Bosna (Davorin Popovic)
Mirza, Hvala Ti (Davorin Popovic)
 
1984 - Uvijek Ti Se Vracam
Djevojcice
Kupacica
Na Kraju Grada
Uvijek Ti Se Vracam
Brzi U 10 (Duet Davorin Popovic I Jasna Gospic)
Cuti Telefon
Milena
Ljeto '83
Crvene Cipele
Vino I Gitare
 
1985 - Moje Najdraze Pjesme
Jedne Noci U Decembru
Pahuljice Moja
Spavaj Cvijete Moj (Mahir Palos)
Sviraj Mi O Njoj
Duso Moja
Sarajevo, Ljubavi Moja
Lidija
Sviraj Gitaro Moja
Tajna Zena
Zemljo Moja (Ambasadori)
 
1986 - Romanticna Ploca
Stefani
Ne Budi Me Nocas
Ne Ljubi Me Tako Jako
Vjeruj Mi
Ta Me Casa Nece Mimoici
Zimsko More
Martina
Vrijeme Kisa
Ja Bih Htio Da Si Tuzna
Ljubavna Pjesma
 
1987 - Kako Da Te Zaboravim
Kako Da Te Zaboravim
Jedne Noci Jedne Zime
Vrati Se
Ove Noci Pjevacu Za Nas
Ivana
Sanjao Sam Novi Svijet
Kasno Si Se Rodila
Lazna Ljubav
Crni Svatovi
Sanjao Sam Novi Svijet (Instrumental)
 
1995 - Moje Najlepse Pesme
Jedne Noci U Decembru
Pahuljice Moja
Vino I Gitare
Ta Me Casa Nece Mimoici (Arsen Dedic)
Tajna Zena
Za Svoju Dusu
Pjesma Zaljubljenika
Duso Moja
Na Kraju Grada
Nije Htjela
Sto Sam Ti Skrivio, Zivote Moj
Ljubavna Bol
Olivija
Sinoc Pod Prozorom Njenim
Laz
Sarajevo, Ljubavi Moja
Ne Budi Me Nocas
Sviraj Mi O Njoj
Jedne Noci, Jedne Zime
Sviraj, Gitaro Moja
Napisi Jednu Ljubavnu
Dolly Bell
 
1995 - Pjesme Zaljubljenika
Napisi Jednu Ljubavnu
Za Svoju Dusu
Pjesma Zaljubljenika
Zvoni Jednom
Veceras Pisem Posljednje Pismo
Laz
Pahuljice Moja
Duso Moja
Jedne Noci U Decembru
Djevojcice
Na Kraju Grada
Nije Htjela
Kratak Je Svaki Tren
Jos Jucer Bili Smo Sretni
Ljubavna Bol
Sto Sam Ti Skrivio, Zivote Moj
Sarajevo, Ljubavi Moja
Olivija
Sinoc Pod Prozorom Njenim
Ja Se Nadam
 
1996 - Moje Pjesme 1
Zene, Zene
Uvijek Ti Se Vracam
Znam Sve O Tebi
Martina
Tuzna Je Muzika
Ne Ljubi Me Tako Jako
Stefani
Pismo Prijatelju
Kako Da Te Zaboravim
Ivana
Djani
Danas Je Tvoj Dan
_____________________________________
_____________________________________
   
_____________________________________
_____________________________________
1997 - Melodije Za Vecnost
Jedne Noci U Decembru
Duso Moja
Sto Sam Ti Skrivio, Zivote Moj
Laz
Pahuljice Moja
Tajna Zena
Sviraj Mi O Njoj
Pjesma Zaljubljenika
Za Svoju Dusu
Napisi Jednu Ljubavnu
Olivija
Sinoc Pod Prozorom Njenim
Ljubavna Bol
Veceras Pisem Poslednje Pismo
Djevojcice
Nekako S Proljeca
Nije Htjela
Sarajevo, Ljubavi Moja
Pismo Prijatelju
Ja Se Nadam (Arsen Dedic)
 
1997 - Tuzna Je Muzika (Uzivo)
Gitaro Moja
Padaju Hladne Kise
Nije Htjela
Bacila Je Sve Niz Rijeku
Sto Sam Ti Skrivio Zivote
Napisi Jednu Ljubavnu
Duso Moja
Hiljadu Pahulja Bijelih
Sviraj Gitaro Stara
Tuzna Je Muzika
Na Kraju Grada
Spanska
Nekako S'proljeca
Samba
Nema Te
Kako Da Te Zaboravim
Lidija
 
2000 - Hvala Svima
Vratio Sam Se Zivote
Nije Htjela (Oliver Dragojevic)
Vracam Se (Arsen Dedic)
Ni U Tvom Srcu (Rade Serbedzija)
Nekako S´ Proljeca (Crvena Jabuka)
Kad Umre Ljubav
Ovako Ne Mogu Dalje (Danijela Martinovic)
Ti Si Bila Zivot Pravi (Gabi Novak)
Zaledjena Cesma (Fuad Backovic)
Sve Dok Bude Bilo I Nas Dvoje (Tereza Kesovija)
Daleko (Boris Novkovic)
Zaboravi
Kad Ja Ne Mogu
Torna A Surriento
Stari (Fazla & Tifa & ...)
Hvala Svima
 
2003 - The Best Of
Vratio Sam Se Zivote
Nije Htjela
Vracam Se
Ni U Tvom Srcu
Nekako S Proljeca
Kad Umre Ljubav
Ovako Ne Mogu Dalje
Ti Si Bila Zivot Pravi
Zaledjena Cesma
Sve Dok Bude Bilo I Nas Dvoje
Daleko
Zaboravi
Kad Ja Ne Mogu
Torna A Surriento
Stari
Hvala Svima
 
2004 - Dunje I Kolaci
Dunje I Kolaci
To Je Drugo Lice Ljubavi
Davore
Vratit Ce Se
Svoj Ti Zivot Poklanjam
Nase Ulice
Pogledi
Pusti Me Da Placem
Nemoj Da Te Prevari Ovaj Pramen Sijedi
Sentimentalna
Sirena
Bila Si Bolja Od Mene
Malo Je Srece Ostalo
Ne Vjeruj
 
2005 - Kemo U Lisinskom (Uzivo)
Vratio Sam Se Zivote
Lidija
Jedne Noci U Decembru
Duso Moja
Pahuljice Moja
Tajna Zena
Sviraj Mi O Njoj
Napisi Jednu Ljubavnu
Nemoj Da Te Prevari Ovaj Pramen Sijedi
Nakon Toliko Godina
Daleko
Pamtim Samo Sretne Dane
Ti Si Bila Pravi Zivot Moj
Sve Dok Bude Bilo I Nas Dvoje
Bacila Je Sve Niz Rijeku
Nekako S Proljeca
Ja Se Nadam
Kud Plovi Ovaj Brod
Nije Htjela
Sarajevo, Ljubavi Moja
Hvala Svima
_____________________________________
_____________________________________
   
_____________________________________
_____________________________________
2006 - Kemal Monteno & Prijatelji CD 1
Nije Zivjeti Belcanto (Goran Sultanovic)
Vratio Sam Se Zivote
Pozdrav Djordju Marjanovicu
Lidija
Jedne Noci U Decembru
Duso Moja
Vrijeme Kisa
Pahuljice Moja
Veceras Pisem Poslednje Pismo
Napisi Jednu Ljubavnu
Za Srecu Uvijek Treba Dvoje
Gitaro Moja
Sto Sam Ti Skrivio Zivote Moj
Za Svoju Dusu
Tebi Je Lako (Jellena)
Sve Dok Bude I Nas Dvoje (Mari Mari)
 
2006 - Kemal Monteno & Prijatelji CD 2
Ti Si Bila Zivot Pravi (Maja Odzaklijevska)
Nakon Toliko Godina (Paolo Jusic)
Daleko (Boris Novkovic)
Boris Novkovic - Tamara
Nekako S Proljeca (Cobi)
O, Lola (Cobi)
Bacila Je Sve Niz Rijeku
Pesme Moje (Novica Zdravkovic)
Ej, Kafano Muko (Novica Zdravkovic)
Vino I Gitare
Sviraj Mi O Njoj (Lepa Brena)
Lepa Brena - Ja Nemam Drugi Dom
Nije Htjela (Lepa Brena)
Sarajevo, Ljubavi Moja (Prijatelji)
Kad Ja Podjoh Na Bembasu (Prijatelji)
Zemljo Moja (Prijatelji)
 
2007 - The Platinum Collection
Nije Htjela (With Oliver Dragojevic)
Nekako S Proljeca (With Crvena Jabuka)
Vratio Sam Se Zivote
Daleko (With Boris Novkovic)
Ovako Ne Mogu Dalje (With Danijela Martinovic)
Ti Si Bila Zivot Pravi (With Gabi Novak)
Ni U Tvom Srcu (With Rade Serbedzija)
Vracam Se (With Arsen Dedic)
Kad Umre Ljubav
Zaledjena Cesma (With Fuad Backovic)
Kad Ja Ne Mogu (Split '97.)
Stari (Kemo, Fazla, Tifa...)
Zaboravi (Split '95.)
Hvala Svima (Arenafest '95.)
Sve Dok Bude Bilo I Nas Dvoje (With Tereza Kesovija)
Torna A Surriento
 
2007 - Zlatna Kolekcija CD 1
Vratio Sam Se Zivote
Olivija
Pahuljice Moja
Ne Budite Me Nocas
Nakon Toliko Godina
Zaboravi
Djevojcice
Na Kraju Grada
Kratak Je Svaki Tren
Sve Sto Zelim U Zivotu
Tebi Je Lako
Hiljade Bijelih Marama
Kad Nas Jednom Godine Odnesu
Zvono Mog Djetinstva
Dobra Vece Uzorita
Vino I Gitare
To Je Drugolice Ljubavi
Laz
Napisi Jednu Ljubavnu
Sarajevo Ljubavi Moja
 
2007 - Zlatna Kolekcija CD 2
Tuzna Je Muzika
Jedne Noci U Decembru
Duso Moja
Veceras Pisem Posljednje Pismo
Sve Vise Volim Zagreb
Siinoc Pod Prozorom Njenim
Ni U Tvom Srcu
Nemoj Da Te Prevari Ovaj Pramen Sijedi
Kupacica
Pjesma Zaljubljenika
Sunce Djetinstva
Duga Noc
Crvene Cipele
Dunje I Kolacici
Znam Sve O Tebi
Lidija
Malo Tog Je Ostalo Za Reci
Poljubi Me
Nije Htjela
Hvala Svima
 
2009 - Samo Malo Ljubavi
Samo Malo Ljubavi
Nek' Zivi Zivot (Zeljko Samardzic)
Kad Me Jednom Za Te Ne Bude
Avet
Sinoc Nisi Bila Tu (Zanamari & Tereza Kesovija)
Lora
Lajla
Poljubi Me
Da Ti Ljubav Mogu Dati
Sto Si Se Kasno Rodila
Montenegrina
Eva
Da Je Moja Mandolina Znala
Sad Je Na Redu Istina
Nije Vredno Sine Moj (Dusan Svilar)
 
2010 - Najljepse Ljubavne Pjesme
Napisi Jednu Ljubavnu
Nije Htjela (Ft Oliver)
Duso Moja
Veceras Pisem Posljednje Pismo
Bez Tebe
Ne Vjeruj
Nemoj Da Te Prevari Ovaj Pramen Sijedi
Nakon Toliko Godina (Ft Paula Jusiæ)
Ne Budite Me Nocas
Kratak Je Svaki Tren
Jedne Noci U Decembru
Na Kraju Grada
Sinoc Pod Prozorom Njenim
Pahuljice Moja
Duga Noc
Zaboravi
Kad Me Jednom Za Te Ne Bude
Dunje I Kolac (Ft Divas)
Tuzna Je Muzika
Znam Sve O Tebi
Kad Umre Ljubav
_____________________________________
_____________________________________
   
_____________________________________
Category: Diskografija | Views: 1956 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Kemal Monteno | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  March 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |