Thursday, 2022-06-30, 1:50 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » November » 29 » Jugosloveni - Diskografija (1984-2006)
1:20 AM
Jugosloveni - Diskografija (1984-2006)

__________________________________
__________________________________
1984 - Magicno Oko (Magicno Oko)
1985 - Nesto Iz Ljubavi (Magicno Oko)
1986 - Doslo Mi Je Da Se Napijem
1987 - Vruce Osvezavajuce
1988 - Krici I Saputanja
1997 - Doslo Mi Je Da Se Napijem (Kompilacija)
2006 - Igraliste
__________________________________
1984 - Magicno Oko (Magicno Oko)
Ne Stedi Cipele I Glas
Pegi Padobranac
Miris Tela Tvog
Gospodjica
Stidim Se
Ja Nisam Tip Iz Kancelarije
Sto Vise Od Zivota
Kasno Je Vesna Spavaj
Long Play

1985 - Nesto Iz Ljubavi (Magicno Oko)
Crnela Je Njena Koza Bela
To Sto Dise Izmedju Nas
Jesam Li Ja Ikad Bio Tvoj
Lenjinova
Mrzne Mi Sve I Secanje Na Tebe
Kako Da Taticu Tvoga Sklonim Iz Nase Ljubavne Price
Monika
Spasi Me Od Zablude
Idi I Ne Zovi

1986 - Doslo Mi Je Da Se Napijem
Jugosloveni
Sad Me Stvarno Za Sve Boli Dupe
Doslo Mi Je Da Se Napijem
Nama Nije Sudjeno
A Ti Se Ne Vracas
Debeli Moj
Crnkica
Sta Se To Nocas U Nama Dogadja
Nema Srece Za Nas Dvoje
Kunem Ti Se

1987 - Vruce Osvezavajuce
Jugovic
Ona Sanja
Subi Dubi
Kad Poljubis,Zvezdice Sve Prebrojim
Sifra Za Muvanje
Zvaka Za Ludaka
Patriotska
Secanja Me Nocas Ubise
A Ja Cu Tebe Voleti Do Smrti
Pijem
Nena

1988 - Krici I Saputanja
Zene
Kad Mi Se Ne Spava
Mangupe Vole Devojcice
Plava Pesma
Zivot Je Lep
A Tebe Nema
E,Ne Volim Te Vise
Toplo Plava Pesma
Mrak Pesma

1997 - Doslo Mi Je Da Se Napijem (Kompilacija)
Pijem
Jugosloveni
Sad Me Stvarno Za Sve Boli Dupe
Doslo Mi Je Da Se Napijem
Nama Nije Sudjeno
A Ti Se Ne Vracas
Subi Dubi
Zvaka Za Ludaka
Secanja Me Nocas Ubise
A Ja Cu Tebe Voleti Do Smrti
Zene
Zivot Je Lep
Nena

2006 - Igraliste
Jugosloveni
Nama Nije Sudjeno
Jugovic
Kunem Ti Se Krsnom Slavom
Reci Mi U Lice Sve
Nema Srece Za Nas Dvoje
Sad Me Stvarno Za Sve Boli Uvo
Zene
A Ti Se Ne Vracas
Debeli Moj
Doslo Mi Je Da Se Napijem
Secanja Me Nocas Ubise
Jugosloveni (Bonus)
Pijem (Bonus)
__________________________________
__________________________________
Category: Diskografija | Views: 1140 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Jugosloveni | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |