Tuesday, 2021-10-26, 10:50 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » November » 28 » Jadranka Stojakovic - Diskografija (1973-2007) 1.Deo
3:46 PM
Jadranka Stojakovic - Diskografija (1973-2007) 1.Deo

_________________________________________________
_________________________________________________
1973 - Putovanja (Singl)
1974 - Cekala Sam (Singl)
1974 - Muzika Je Svirala (Singl)
1974 - Zivot Pise Romane (Singl)
1975 - Igra (Singl)
1975 - Nova Nada (Singl)
1976 - Jadranka
1976 - Muzika Je Sve (Singl)
1977 - Ne Idi Tamo (Singl)
1977 - Ti Si Tu (Singl)
1978 - Tamo Gdje Sam Ja (Singl)
1981 - O Tom Potom (Singl)
1981 - Svitanje
1982 - Da Malo Odmoris Dusu
1984 - Ajde Slusaj, Slusaj
1985 - Sve Te Vise Volim
1987 - Vjerujem
1996 - Baby Universe
2000 - Sve Smo Mogli Mi
2002 - Moon Wil Guide You
2007 - Sevdalinka (Sarajevo Love Songs)
_________________________________________________
1973 - Putovanja (Singl)
Putovanja (Emisija 5 Plus)
Ti Ne Znas Dom Gde Zivi On (Omladina 73)
Prica O Nama (Opatija 73)
Postoji Neko (Slager Sezone 73)

1974 - Cekala Sam (Singl)
Cekala Sam
Ko Zna Reci

1974 - Muzika Je Svirala (Singl)
Muzika Je Svirala
Na Licu Tvom

1974 - Zivot Pise Romane (Singl)
Zivot Pise Romane

1975 - Igra (Singl)
Igra
Rijeka Zivota

1975 - Nova Nada (Singl)
Nova Nada
Sve Smo Mogli Mi

1976 - Jadranka
Muzika Je Svirala
Sve Smo Mogli Mi
Romani
Cekala Sam
Putovanja
Nova Nada
Ko Zna
Nije Nego
Ima Neka Tajna Veza
Ti Ne Znas Dom Gde Zivi On
Sta Ti Je
Prica O Nama
Na Licu Tvom
Vjerujem
Sto Te Nema
Tokyo

1976 - Muzika Je Sve (Singl)
Muzika Je Sve
Protiv Nas Su Svi

1977 - Ne Idi Tamo (Singl)
Ne Idi Tamo
Tjesno Doba

1977 - Ti Si Tu (Singl)
Ti Si Tu
Predosecanje

1978 - Tamo Gdje Sam Ja (Singl)
Tamo Gde Sam Ja
Ponedeljak I Ti

1981 - O Tom Potom (Singl)
O Tom Potom

1981 - Svitanje
Sto Te Nema
Osjecam Da Neko Dolazi
Ako Me Ikada Nades
O Tom Potom
Predosjecanje
Kad Nisi Znao Nista Bolje
Davor
Carobnjaci

1982 - Da Malo Odmoris Dusu
Tacno U Podne
Svijet Se Dijeli Na Dvoje
Andrijana U Parizu
Putujem Zanesena
U Avliji
Sve Smo Mogli Mi
Poslije Kise
Sta Ti Je
Trag
Da Odmoris Malo Dusu

1984 - Ajde Slusaj, Slusaj
Sarajevo Sutra
Sve Smo Mogli Mi
Ljubav Brza Od Svjetla
Gdje Si Duso
Na Drumovima Srema
Kales Bre Andjo
Davaj Me (oluja)
Si Zaljubiv Edno Mome
Jovano Jovanke
Sto Te Nema
Emina
Vjerujem

1985 - Sve Te Vise Volim
Meni Treba Pjesma
Oko I Srce
Jer Vidis Sve Te Vise Volim
Nemocna Si Moja Strasti
Zena Kauboja
Traume
Gradovi
Moja Dusa I Ja
Ne Daj Da Ti Brod Potone

1987 - Vjerujem
Vjerujem
Pamtis Li
Samo Ja Znam (Sa Rajkom Dujmic)
Kao Kad Lovac Srnu
Zvijezda Zvijezdi Ne Vjeruje
Stane Mi Dah
Nedovrseni Valceri
Ko Zna
Anata Wa Dokoni (Sto Te Nema)
Tokyo
Lijep I Mlad
Nije Nego

1996 - Baby Universe
Sto Te Nema
Baby Universe
Haiku
Hi no hotaru
Ayu katsugi
Kago no tori
Dreams On Canvas
Hana
Romeo & Juliet
An-Co

2000 - Sve Smo Mogli Mi
Muzika Je Svirala
Sve Smo Mogli Mi
Romani
Cekala Sam
Putovanja
Nova Nada
Ko Zna
Nije Nego
Ima Neka Tajna Veza
Ti Ne Znas Dom Gde Zivi On
Sta Ti Je
Prica O Nama
Na Licu Tvom
Vjerujem
Sto Te Nema
Tokyo

2002 - Moon Wil Guide You
Moon Will Guide You
Everything Birds Can See
We Are Part Of The Ocean
Nothing To Say
Mana
Standing On A Cloud
Slip Away
Eleno
Magic Light
Lullaby

2007 - Sevdalinka (Sarajevo Love Songs)
Jadranka Stojakovic Feat. Miroslav Tadic - Kad Ja Podjoh Na Bentbasu
Muammer Ketencoglu - Pokraj Vrela Ploca B'jela Mermera
Avdo Lemea Feat. Theodosii Spassov - Sinoc Sam Ti, Safo, Dvoru Dolazio
Markus Burger - Dave Pozzi Duo - Theme Of Nit' Ja Sanjam Nit' Ja Drijemam
Omer Pobric Feat. Hasna Kaamo - Kraj Tanana Aadrvana
Quattro Bassi - Lijepi Li Su Mostarski Ducani
Mercan Dede Feat. Zerina Cokoja - Moj Dilbere Kud Se Seces
Vesna Hadzic - Sini Jarko Sa Istoka Sunce
Damir Imamovic Feat. Vlatko Stefanovski - Sto Li Mi Se Radobolja Muti
Jadranka Stojakovic And Natsuko Kido Feat. Naoki Kita - Sto Te Nema
Emina Zecaj And Mehmed Gribajcevic - Knjigu Pise Tahir-Beze
Trio Mustafa Sudzuka I Merkua - Kad Ja Podjem Na Bendbasu
_________________________________________________
_________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 4012 | Added by: Zukas | Tags: Jadranka Stojakovic, Diskografija | Rating: 5.0/1
Total comments: 4
0
4 svemir   [Entry]
ssss

0
3 svemir   [Entry]
Pozzz

0
2 Kerdic Damir   [Entry]
Ovo je sjajna pjevačica i treba sve to da se ima

0
1 Kerdic Damir   [Entry]
Damir

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2021 | Website builderuCoz |