Thursday, 2022-06-30, 0:57 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » November » 28 » Ivana Jordan - Diskografija (2000-2009)
3:33 PM
Ivana Jordan - Diskografija (2000-2009)

_________________________________________________
_________________________________________________
2000 - Svetlost I Senke
2004 - Dvobojne Oci
2006 - Ovaj Svet
2009 - Tango Medju Zvezdama
_________________________________________________
2000 - Svetlost I Senke
Zora
Svetlosni Zrak
Ti Me Pitas
Posle Svega
Da Si Pored Mene Samo Ti
Dva Sveta
Volela Sam
Ti I Ja
Srce O Sto
Samo Da Si Tu
Zora (Dance Remix)

2004 - Dvobojne Oci
Svetlo Koje Trazim
Nista Nije Onako Kako Izgleda
Ne Pitaj Me
Dan Da Dodjes Ti
Dvobojne Oci
Glupavi Kraj
Bez Tebe
Putem Do Neba
Znam To I Osecam
Book Of My Life
Corner Of Your Life

2006 - Ovaj Svet
Tesko Je Ostati Normalan U Zemlji Ludih
Samo Tebe Zelim Ja
Pomoli Se
Ovaj Svet
Sve Je Dobro Kad Si Tu
Lazarica
Upomoc
Korak Do Tebe
Carobna Noc
Korak Do Tebe (Remix Ver)

2009 - Tango Medju Zvezdama
Tango
Leti Visoko (Kao Orlovi)
Otvori Oci
Beli Andjele
Ti Me Gledas Kako Spavam
Tebi Samo Tebi
Tango [Acoustic Version]
Bomba
_________________________________________________
_________________________________________________
_________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1158 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Ivana Jordan | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |