Thursday, 2022-06-30, 0:44 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » November » 30 » Igra Staklenih Perli - Diskografija (1979-2007)
4:17 PM
Igra Staklenih Perli - Diskografija (1979-2007)

_______________________________________
_______________________________________
1979 - Igra Staklenih Perli
1980 - Vrt Svetlosti
1991 - Inner Flow (1976-1979)
1991 - Soft Explosion, Live At Belgrade 1978
1993 - Drives (1977)
2007 - Igra Svetlosti
+ Bonus
1981 - Primitivni Ples (Du Du A)
_______________________________________
1979 - Igra Staklenih Perli
Gusterov Trag
Solarni Modus
Putovanje U Plavo
Pecurka
Majestetski Kraj

1980 - Vrt Svetlosti
Igrac
Carobnjaci
Vrt Svetlosti
Lunarni Modus
Sanjas

1991 - Inner Flow (1976-1979)
Flow Access
Hotel Wave
Magic Masine
Lake Of Lily
Dracula`s Dance
Inner Flow
Balkan IV

1991 - Soft Explosion, Live At Belgrade 1978
Tiha Eksplozija
Gusterov Trg
Pecurka
Putovanje U Plavo
Povratak Na Gusterov Trg
Quadrant G
Tiha Eksplozija (epilog)

1993 - Drives (1977)
Warriors
Return
Crazee-Lazee
Drives

2007 - Igra Svetlosti
Gusterov Trg
Solarni Modus
Putovanje U Plavo
Pecurka
Majestetski Kraj
Igrac
Carobnjaci
Vrt Svetlosti
Lunarni Modus
Sanjas

Bonus
1981 - Primitivni Ples (Du Du A)
Ja Ne Bi Ne Bi Ne Bi
Primitivni Ples
Bugi Pored Reke Kongo
Hop Ap Du Ap
Solar
Znas Li Devojku
Afrikanac Iz BG
Ja Tarzan Ti Dzejn
Strast
Pozdrav
_______________________________________
_______________________________________
Category: Diskografija | Views: 937 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Igra Staklenih Perli | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |