Monday, 2020-02-24, 2:49 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » June » 16 » Grupa COD - Diskografija (1975-2002)
12:50 PM
Grupa COD - Diskografija (1975-2002)

___________________________________________
___________________________________________
1975 - Dodji Mi Na Caj
1976 - Ciciban
1976 - Novi Stos
1977 - Dodjite Na Caj
1977 - Ekskurzija
1978 - Bijeli Bagremi
1978 - Semafor
1980 - Slusaj Me Majo
2002 - Ekskurzija
___________________________________________
1975 - Dodji Mi Na Caj
Dodji Mi Na Caj
Zelim Igru Tu

1976 - Ciciban
Ciciban
Rock Za Moju Bivsu Punicu I Njenu Prijateljicu

1976 - Novi Stos
Novi Stos
Nisi Mala Beba

1977 - Dodjite Na Caj
Dodji Mi Na Caj
Ljubav Sto Sam Imao Sada Sam Izgubio Svu
Sanjao Sam Jedan San Da Te Ljubim Cijeli Dan
Otkricu Ti Tajnu
Ja Nisam Kao Drugi Sto Luda Za Njom
Ona Samo Jednog Voli
Sve Bi Dao Da Mi Kazes
Nasa Ljubav Trajala Je Kratko

1977 - Ekskurzija
Eksurzija
Kad Smo Bili Sasvim Mali, Radili Smo Divne Stvari

1978 - Bijeli Bagremi
Moja Mala Na Popravni Pala
Nocne Ptice
Stranci
Budi Jaca
Denny
Ti Si Moj Slatki Bol
Zvizduk U 7
Zvao Sam Vjetar
Jucer, Danas, Sutra
Bijeli Bagremi

1978 - Semafor
Semafor
Ja I Moja Mala

1980 - Slusaj Me Majo
Slusaj Me, Majo
Djiha, Djiha

2002 - Ekskurzija
Ti Si Moj Slatki Bol
Novi Stos
Ciciban
Nocne Ptice
Sve Bih Dao Da Mi Kazes Da Jos Za Nas Ima Nade
Budi Jaca
Zvao Sam Vjetar
Nasa Ljubav Trajala Je Kratko,Jer Vec Sutra Si Se Meni Nasmijala Slatko
Rock Za Moju Bivsu Punicu I Njenu Prijateljicu
Dodji Mi Na Caj
Kad Smo Bili Sasvim Mali, Radili Smo Divne Stvari
Bijeli Bagrem
Denny
Slusaj Me, Majo
Ekskurzija
Zvizduk U 7
___________________________________________
___________________________________________
    
___________________________________________
Category: Diskografija | Views: 788 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Grupa COD | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  June 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |