Thursday, 2022-06-30, 0:29 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » November » 29 » Griva - Diskografija (1983-2002)
6:36 PM
Griva - Diskografija (1983-2002)

___________________________________________
___________________________________________
1983 - Kog Sam Djavola Trazio U Tebi
1983 - Sitnije, Sestro, Sitnije (Singl)
1985 - Nisi Ni Ti Andjeo
1987 - Vojvodino Sto Si Tako Ravna
1988 - Sto Te Tata Pusta Samu
1992 - Pij, Jedi, Veseli Se
1992 - Pij, Jedi, Veseli Se (Singl)
2002 - Samo Najbolje
2002 - Unpluugged
___________________________________________
1983 - Kog Sam Djavola Trazio U Tebi
Sitnije, Sestro Sitnije
Tebi Je Vazna Samo Lova
Svi Smo Mi U Stvari U Dusi Mesari
Sta Je S Tobom
Ti Si Lija, Ti Si Zmija
Rolam
Kog Sam Djavola Trazio U Tebi
Lud Za Tobom
Placi, Samo Placi
Svega Ce Biti Al' Nas Nikad Vise

1983 - Sitnije, Sestro, Sitnije (Singl)
Sitnije, Sestro, Sitnije
Tebi Je Vazna Samo Lova

1985 - Nisi Ni Ti Andjeo
I Law Myroslaw
Imas 14 Tek
Ti I Ja, Andeo I Vrag
Nije Mi Nista
Nisi Ni Ti Andjeo
Sve Je To Rock & Roll
Ti Si Otisla U Vojsku (Klasa 1984)
Ne Treba Mi Doktor
Lake Zene I Lose Vino
Nemoj Mi Se Smejati U Lice
Ti Si Prava Napast
To Je Kraj

1987 - Vojvodino Sto Si Tako Ravna
Vojvodino, Vojvodino Sto Si Tako Ravna
Februar Je Mesec U Znaku Macora
Kad Me Ostavis I Zaboravis
Devojka Biserne Kose
Istambul
I Nocas Cu Ti Doci
Jos Mislim Na Nju
Mi Vas Volimo
Sam Protiv Svih

1988 - Sto Te Tata Pusta Samu
Sto Te Tata Pusta Samu
Ti U Sarajevu Ja U Novom Sadu
Il' Me Ljubi Il' Me Ubi
Ostani Jos Malo
Ja Jos Imam Snage
Nadji Sebi Drugu Ludu
Nekad Sam Mogao Tri Put Na Dan
Ranjavas Me Cergasice
Nije Mi Nista Samo Malo Strepim
Moja Sele

1992 - Pij, Jedi, Veseli Se
Da Li Znas Ovu Pesmu
Srecan Ti Rodjendan
Kad Dodje Jutro
Poljubi Me Malo Nize
Pij, Jedi, Veseli Se
Kaljinka
Saznala Bi Kad Bi Htela
Dodji Sebi Dok Jos Imas Kome
Samo Nebo Da Ne Padne

1992 - Pij, Jedi, Veseli Se (Singl)
Pij, Jedi, Veseli Se
Kad Dodje Jutro

2002 - Samo Najbolje
Gde Sam To Pogresio
Svega Ce Biti Al' Nas Nikad Vise
Vojvodino, Vojvodino Sto Si Tako Ravna
Istambul
Februar Je Mesec U Znaku Macora
Devojka Biserne Kose
I Nocas Cu Ti Doci
Sto Te Tata Pusta Samu
Nekad Sam Mogao Triput Na Dan
Il' Me Ljubi Il' Me Ubi
Ja Jos Imam Snage
Ti U Sarajevu Ja U Novom Sadu
Nadji Sebi Drugu Ludu
Nije Mi Nista Samo Malo Strepim
Kad Dodje Jutro
Saznala Bi Kad Bi Htela
Srecan Ti Rodjendan
Da Li Znas Ovu Pesmu

2002 - Unpluugged
Devojka Biserne Kose (Unplugged)
Gde Sam To Pogresio (Unplugged)
Istambul (Unplugged)
Nekad Sam Mogao Tri Put Na Dan (Unplugged)
Sto Te Tata Pusta Samu (Unplugged)
Svega Ce Biti Al Nas Nikad Vise (Unplugged)
___________________________________________
___________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1177 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Griva | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |