Saturday, 2022-06-25, 7:57 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » January » 25 » Goran Karan - Diskografija (1999-2011)
0:04 AM
Goran Karan - Diskografija (1999-2011)

_____________________________________
Goran Karan - Diskografija (1999-2011) 1.Deo - 2.Deo
_____________________________________
1999 - Kao Da Te Ne Volim
2000 - Vagabundo
2001 - Dalmatinske Suze
2001 - Promo (English)
2002 - Ahoj !
2005 - Zlatna Kolekcija CD 1
2005 - Zlatna Kolekcija CD 2
2005 - Od Srca Do Usana
2008 - Dite Jubavi
2010 - Najljepse Ljubavne Pjesme
2010 - The Platinum Collection CD 1
2010 - The Platinum Collection CD 2
2011 - Romanca Pod Zvizdama (Live)
_____________________________________

_____________________________________
1999 - Kao Da Te Ne Volim
Lipa Si,Lipa
Nisam Te Vrijedan
Kao Da Te Ne Volim
Uvelo Lisce
Tu Non Llores Mi Querida
Kazna Mi Je Sto Te Ljubim
Od Ljubavi Sam Dusa Ranjena
Malena
Splitska Serenada
Kad Ti U Oci Zaronim
Bolero
Da Mi Se Providi

2000 - Vagabundo
Di Me Mladost Ostala
Ja Sam Samo Vagabundo
Sve Je Bilo Zbog Tebe
Putujem Tamo
Jubim Te Jubim
Ostani
Prozor Kraj Djardina
Splitski Tango
Kada Jesen Dodje (Jelena Radan)
Kako Da Te Zaboravim
Bilo Cvice
Novi Dan
Stay With Me

2001 - Dalmatinske Suze
Dalmatinske Suze
Partenca
Lipa Si, Lipa
Tu Non Llores Mi Querida (Oliver Dragojevic)
Od Jubavi San Dusa Ranjena
Splitska Serenada
Uvelo Lisce
Kao Da Te Ne Volim
Ja Sam Samo Vagabundo
Prozor Kraj Djardina
Kad Zaspu Andjeli
Kada Jesen Dodje (Jelena Radan)
Splitski Tango
Di Me Mladost Ostala

2001 - Promo (English)
Say
Lonely Star
What You Did
Cool Girl
Lady
Southern Comfort
Stay With Me
Memories

2002 - Ahoj !
Ahoj (Lipi Galebe Moj)
Samo Moru Virujen
Gori Noc
Jos Uvijek Virujem Da Ljubav Postoji
Kad Ti Srce Ne Piva
Potonut Cu U Mrak
Koga Ljubis Sad
Probudi Me U Svitanje
Lolita
Ne Zaboravi Me Ti
Partenca
Dalmatinske Suze
I'm Still In Love With You

2005 - Zlatna Kolekcija CD 1
Lipa Si, Lipa
Ja Sam Samo Vagabundo
Prozor Kraj Djardina
Kada Zaspu Andjeli (Ostani)
Kazna Mi Je Sto Te Ljubim
Od Jubavi San Dusa Ranjena
Kako Da Te Zaboravin
Da Mi Se Providi
Samo Moru Virujen
Jos Uvijek Vjerujem Da Ljubav Postoji
Potonut Cu U Mrak
Gori Noc
Uvelo Lisce
Novi Dan
Stay With Me

2005 - Zlatna Kolekcija CD 2
Ruzo Moja Bila
Di Me Mladost Ostala
Nisam Te Vrijedan
Partenca (Ay, Ay, Ay)
Dalmatinske Suze
Ahoj!-Lipi Galebe Moj (Zan Jakopac)
Kao Da Te Ne Volim
Tu Non Llores Mi Querida (Oliver Dragojevic)
To Je Drugo Lice Ljubavi (Kemal Monteno)
Jubin Te, Jubin
Prid Tvojin Suzama
Pristajem Na Sve
Bilo Cvice
Kada Jesen Dodje (Jelena Radan)
Bolero (Zrinka)
_____________________________________
_____________________________________

_____________________________________
2005 - Od Srca Do Usana
Ruzo Moja Bila
Cvijet Medju Stijenama
Nima Vrimena
Kuca Slomljenog Srca
Nisan Ti Sve Reka
Lipo Misto
Drugo Lice Ljubavi
Nije Nam Se Dalo
Bijele Zastave
Ne Salji Ladje
Uvijek Cekam Te
Od Srca Do Usana
Moja Si, Ti To Znas
Sudjeni Na Pola
Modro More
Nessum Dorma

2008 - Dite Jubavi
Trag Od Jubavi
Andjele
Dite Jubavi
Di Si Rasla
Pali S Oblaka
Takni Me
Vitre Moj
Zasto Sam Jos Uvik Sam
Dica
Jesen Stize Dunjo Moja
Da Me Pojubis
Ovo Srce
Oprostila Si
Un Segno Dell Amore
Antalya

2010 - Najljepse Ljubavne Pjesme
Kazna Mi Je Sto Te Ljubim
Lipa Si, Lipa
Od Jubavi San Dusa Ranjena
Tu Non Llores Mi Querida
Ja Sam Samo Vagabundo
Partenca (Ay, Ay, Ay)
Kada Zaspu Andjeli (Ostani)
Kao Da Te Ne Volim
Nisam Te Vrijedan
Pristajem Na Sve
Jos Uvijek Vjerujem Da Ljubav Postoji
Ruzo Moja Bila
Bolero (Feat. Zrinka)
Novi Dan
Jubin Te, Jubin
Prid Tvojin Suzama
To Je Drugo Lice Ljubavi
Da Mi Se Providi
Di Me Mladost Ostala
Uvelo Lisce

2010 - The Platinum Collection CD 1
Lipa Si Lipa
Ja Sam Samo Vagabundo
Prozor Kroz Djardina
Kada Zaspu Andjeli
Kazna Mi Je Sto Te Ljubim
Od Ljubavi San Dusa Ranjena
Kako Da Te Zaboravim
Da Mi Se Providi
Samo Moru Virujen
Jos Uvijek Vjerujem Da Lubav Postoji
Potonut Cu U Mrak
Gori Noc
Uvelo Lisce
Novi Dan
Stay With Me

2010 - The Platinum Collection CD 2
Di Me Mladost Ostala
Nisam Te Vrijedan
Partenca
Dalmatinske Suze
Ahoj! Lipi Galebe Moj
Kao Da Te Ne Volim
Tu Non Llores Mi Querida (Oliver Dragojevic)
To Je Drugo Lice Ljubavi (Kemal Monteno)
Jubin Te Jubin
Prid Tvojim Suzama
Pristajem Na Sve
Bilo Cvice
Kada Jesen Dodje (Jelena Radan)
Bolero (Zrinka)

2011 - Romanca Pod Zvizdama (Live)
Lipa Si Lipa
Partenza (Ay, Ay, Ay)
Nessun Dorma
Dite Jubavi
Putujem Tamo
Da Me Pojubis
Tu Non Llores
Granada
Kao Da Te Ne Volim
Kada Zaspu Andjeli (Ostani)
Prozor Kraj Djardina
Vagabundo
Splitska Serenada
Bohemian Rhapsody
Splitski Tango
_____________________________________
_____________________________________
Category: Diskografija | Views: 1392 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Goran Karan | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  January 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |