Wednesday, 2020-08-12, 7:31 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » November » 30 » Goca Trzan - Diskografija (1999-2010)
11:49 PM
Goca Trzan - Diskografija (1999-2010)

_________________________________________________
_________________________________________________
1999 - U Niskom Letu
2001 - Zelim Da Se Promenim
2002 - Peta Strana Sveta
2004 - Otrov U Caj
2008 - Plavi Ram
2009 - The Best Of 1999-2009
2010 - Mastilo
Dueti
_________________________________________________
1999 - U Niskom Letu
Cujem Da Za Mene Pitas
Ne Pamtim
Vestica
Dostana
Stoperka
U Niskom Letu
Zagrli
Ljubav
Ne Idi
Ove Jeseni

2001 - Zelim Da Se Promenim
Konobarice
Zelim Da Se Promenim
Hiljadu I Dvesta Milja
Ni Na Nebu, Ni Na Zemlji
Po Mome Srcu Hodaj
Sveta Vodica
Stranci
Sve Ce Na Svoje Doci
Na Tebe Padam
Cutanje Me Ubilo
Paradajz Zeleni I Ruza Crvena
Ne Igraj Se Vatrom
Gde Si Da Si Neka Si
Ako Je Bog Dozvolio
Ne Umem Da Te Ne Volim

2002 - Peta Strana Sveta
Iz Pocetka Iz Inata
Peta Strana Sveta
Kad Kazem Ne
Daleko
Krila Andjela
Korak Do Dna
Oglas
Vise Manje
Sama Sebi Dovoljna
Ne Verujem
Lovac U Zivotu
Kad Ponos Ubje Ljubav Iz Nehata
Vruce I Otrovno
Nemirni Koraci

2004 - Otrov U Caj
Bumerang
Haljina
Muska Potreba
Neka Pevaju, Neka Sviraju
Karmin
Sto Za Dvoje
Otrov U Caj
Iza Zavese
Pobogu
Ne Proklinjem Te Ja
Kad Pred Ocima Mi Se Smraci

2008 - Plavi Ram
Kad Je Bal Nek Je Bal
Pomalo
Gde Posle Nas
Plavi Ram
Bajka
Slobodna
Znam Ja Da Si Tu
Hotel
Profesor
Hormoni

2009 - The Best Of 1999-2009
Zagrli
Dostana
Stoperka
Konobarica
1200 Milja (Feat. Tose Proeski)
Ni Na Zemlji, Ni Na Nebu
Po Mome Srcu Hodaj
Peta Strana Sveta
Iz Pocetka, Iz Inata
Korak Do Dna
Kad Kazem Ne
Daleko
Oglas
Bumerang
Haljina
Muska Potreba
Sto Za Dvoje
Kad Je Bal, Nek' Je Bal
Znam Ja Da Si Tu
Disi

2010 - Mastilo
Mastilo
Ljubav, Ti i Ja
Barmen
Idi i Sve Probaj
Disi

Dueti
Jos Jedan Krug (Zlatko Vujic)
Jedan Dan Zivota (Miroslav Ilic)
K`o Ljudi (Al Dino)
_________________________________________________
_________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1457 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Goca Trzan | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |