Saturday, 2019-10-19, 4:51 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2014 » January » 21 » Energija - Diskografija (1996-2008)
4:28 AM
Energija - Diskografija (1996-2008)

_____________________________________
_____________________________________
1996 - Verujem U Cuda
1997 - Malo Sutra
1998 - Avantura
1999 - U Pesku Vremena
2000 - Energija 5
2002 - Korak Po Korak
2008 - Energija 7
_____________________________________
1996 - Verujem U Cuda
Tesko Podnosim Kraj
Necu Biti Kraj Tebe
Zaustavi Mi Dah
Nestale Su Suze
Verujem U Cuda
Tebi Treba Hrabrost
Ludo Je U Gradu
Bela Magla
Moj Glas

1997 - Malo Sutra
Zasluzi Me
Malo Sutra
Ja Trazim Nekoga
Da Li Znas
Ugasi Svetla
Posle Ponoci
Kisa
Ugasi Svetla (Akusticna Verzija)

1998 - Avantura
Bas Me Briga
Avantura
Magija
Snage Mi Ponestaje
Obecanja
Hladne Noci
U Ludom Stanju Sam
Ti Si Se Promenio
Tebi Dacu Sve
Zasto Me Ne Volis
Avantura [Short Version]

1999 - U Pesku Vremena
Priznajem
Nisam Kriva
Nedelja
U Pesku Vremena
Suze
7 Dana
Vrela Noc
Povod

2000 - Energija 5
Jos Ovu Noc
Ja Hocu Vise
Varam Te, Lazem Te
Svi Vec Znaju
Nije Za Tebe
Devojke Ponos Imaju
To Sto Te Volim
Nema Para
Jos Ovu Noc (Remix)
Devojke Ponos Imaju (Acoustic Version)
Snage Mi Ponestaje (Energie Mix)
Zasluzi Me
Malo Sutra
Da Li Znas
Ugasi Svetla
Kisa (Club Mix)

2002 - Korak Po Korak
Cetiri Dana
Lazni Sjaj U Ljubavi
Korak Po Korak
Ja Ne Smem
Srce U Ruci
Pustite Me
Hajde Reci
Ne Ljubi Me
Cetiri Dana Remix
Ja Ne Smem (Acustic Version)

2008 - Energija 7
Kao Greh
Jutro
Oprosti Mi
Razglednica
Tudje Sladje
Takve Majka Vise Ne Radja
Zasto Moje Suze Teku Sad
Ladovina
Moj Brod Plovi
Snage Mi Ponestaje [Energie Mix]
Sedam Dana
_____________________________________
_____________________________________
   
_____________________________________
Category: Diskografija | Views: 550 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Energija | Rating: 5.0/1
Total comments: 1
0 Spam
1 nalemilionerka  

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  January 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2019 | Website builderuCoz |