Saturday, 2022-06-25, 2:13 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » July » 4 » En Face - Diskografija (1995-2009)
8:36 PM
En Face - Diskografija (1995-2009)

______________________________________
______________________________________
1995 - S Dlana Boga Pala Si
1996 - Citaj 'An Fas'
1997 - U Krilu Mjeseca
1999 - Kad Prestane Kisa (Singl)
1999 - Sve Se Mijenja
2002 - 12+4 (The Best Of)
2005 - Lako Je Ostati Mlad
2009 - Afrodita
______________________________________
1995 - S Dlana Boga Pala Si
S Dlana Boga Pala Si
Pogledaj
Veceras
Cvjetovi Zla
Dodjite Na Svijet
Posljednji Trag
Mr. Tambourine Man
Jocker
Ponekad
Apolon

1996 - Citaj 'An Fas'
Laku Noc
Zelio Bih Da Si Tu
Prica
Kad Bi Mogli
Kuca
Zute Stranice
Na Krilima Vremena
More Ti Je Dalo Rijec
Svaki Dan
Hi Hi

1997 - U Krilu Mjeseca
Marianne
Ruke
Nedjelja
U Krilu Mjeseca
Uspavanka
Pedro
Debeli
Jutarnja
Igracka
Samo Ti
Noc

1999 - Kad Prestane Kisa (Singl)
Kad Prestane Ksa
Time
Kad Prestane Kisa (Instrumental)

1999 - Sve Se Mijenja
Sve Se Mijenja
Obecajem Ti, Necu Biti Ljut
Svaki Put
Mozda Pjesma Ceka Proljece
Ne Mislim Na Svijet Oko Nas
Kad Prestane Kisa
Reci Nesto
Zasto Krades More
23
Poljubac Andjela
Time (When The Raindrops Stop)

2002 - 12+4 (The Best Of)
Lola (Ft.Blagdan Band)
S Dlana Boga Pala Si
Prica
Debeli
Mr.Tambourine Man
Nasmijesi Se,Ljepsi Je Dan
Marianne
4 Ruke
Treba Mi Vremena (Ft.Eni)
Kad Prestane Kisa
U Krilu Mjeseca
Stariji Smo Jedan Dan (Ft.Eni)
Sve Se Mijenja
Pogledaj
Obecajem Ti,Necu Biti Ljut
Zelio Bih Da Si Tu

2005 - Lako Je Ostati Mlad
Sretan Dan
Dan Kao San
Baby Goodbye
Odrasti Maleni
Stara Kuca Na Prodaju
Tvoje Lice
Mali Princ
Lako Je Ostati Mlad
Dodji Ljubavi
Ljubav Je

2009 - Afrodita
Labirint
Paranormalan
Afrodita (Feat. Diana Grubisic)
Kad San Zapocne Tu
To Sam Ja
Sreca
Kad Treba, Ja Sam Tu (Feat. Nome)
Tajni Kljuc
Ritam
Pusti Me Da Spavam
Otvori Vrata
______________________________________
______________________________________
    
______________________________________
Category: Diskografija | Views: 1190 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, En Face | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  July 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |