Thursday, 2022-06-30, 1:08 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » November » 30 » Elektricni Orgazam - Diskografija (1981-2010)
2:49 AM
Elektricni Orgazam - Diskografija (1981-2010)

Elektricni Orgazam - Diskografija  (1981-2010) 1.Deo - 2.Deo
_____________________________________
1981 - Elektricni Orgazam
1981 - Warszawa '81 EP
1982 - Lisc Prekriva Lisabon
1983 - Les Chansones Populaires
1984 - Kako Bubanj Kaze
1986 - Distorzija
1987 - Braco I Sestre
1988 - Letim, Sanjam, Disem
1988 - Najbolje Pesme '80-'88
1992 - Seks, Droga, Nasilje I Strah
1993 - Balkan Horor Rok - Live
1994 - Zasto Da Ne
1996 - Warszawa '81 Live
1996 - Zivo I Akusticno
1999 - A Um Bum
2002 - Harmonajzer
2007 - Breskve U Teskom Sirupu Vol. 1
2007 - Live - Beograd, Dom Omladine
2010 - To Sto Vidis To I Jeste
_____________________________________

_____________________________________
1981 - Elektricni Orgazam
Elektricni Orgazam
Konobar
Krokodili Dolaze
Voda U Moru
Infekcija
Vi
Fleke
I've Got A Feeling
Pojmove Ne Povezujem
Umetnost
Nebo
Zlatni Papagaj
Vi
Krokodili Dolaze

1981 - Warszawa '81 EP
Elektricni Orgazam
Razgovori
Leptir
Konobar
Vi

1982 - Lisce Prekriva Lisabon
Podjimo
Alabama
Zuto
Sam
Glave
Devojke
Afrika
Podstanar
Leptir
Bomba
Nezgodno
Razgovori
Ona
Znam
Cetvoro
Odelo
Dokolica
Dokolica (Dub Version)

1983 - Les Chansones Populaires
Locomotion
Citadel
Metal Guru
I'm Waiting For My Man
The Man Who Sold The World (Nastavak)
The Man Who Sold The World
Being For The Benefitof Mr. Kite
When The Music'w Over (Blue Moon)

1984 - Kako Bubanj Kaze
Kako Bubanj Kaze
Klinci Traze Zabavu
Pricam O Tebi
Ja Zelim Promene (Baby, Baby, Baby, Baby)
Fras U Supi
Beograd
Skamenjen
Volim Te

1986 - Distorzija
Vudu Bluz
Lui Lui
Svaka Nova Noc
Sa La La
Debela Devojka
Ja Sam Tezak Kao Konj
Vidim Svoj Lik
Ne Postojim
Horor Bugi
Hej Ti
Kapetan Esid

1987 - Braco I Sestre
Svaka Nova Noc
Klinci Traze Zabavu
Debela Devojka
Nebo
I'm Waiting For My Man
Krokodili Dolaze
Bejbe, Ti Nisi Tu
Podjimo
Kako Bubanj Kaze
Locomotion
Ne Postojim
Ja Sam Tezak Kao Konj
Konobar

1988 - Letim, Sanjam, Disem
Igra Rock'n'roll Cela Jugoslavija
Svi Ljudi I Sve Zene
Ti
Sve Sto Radim Radim Za Nju
Kad Sve Devojke Budu Moje
Poljubi Me I Priznaj Mi
Hajde Bejbe (Daj Da Vidim Sad)
Ona Uvek Zeli Sve
Sve Ste Vi Nase Devojke
Sunce Zna Da Mesec Zna

1988 - Najbolje Pesme '80-'88
Zlatni Papagaj
Krokodili Dolaze
Konobar
Nebo
Odelo
Dokolica
Locomotion
Skamenjen
Vudu Bluz
Debela Devojka
Ja Sam Tezak Kao Konj
Ne Postojim
Kapetan Esid
Kako Bubanj Kaze
Bejbe, Ti Nisi Tu
Igra Rock 'n' Roll Cela Jugoslavija

1992 - Seks, Droga, Nasilje I Strah
Mentalno
Sad Ti Je Tesko
Seks, Droga, Nasilje I Strah
Bomba
Nezgodno
Devojke
Odelo
Afrika
Pojmove Ne Povezujem
Dokolica
Vi
Krokodili Dolaze
Vudu Bluz
Kapetan Esid
Sa La La
Hajde Bejbe (Daj Da Vidim Sad)
Zlatni Papagaj
Hodam Sad Kao Zombi

1993 - Balkan Horor Rok - Live
Bomba - Nezgodno
Devojke
Odelo
Pojmove Ne Povezujem
Dokolica
Hajde Bebe (Daj Da Vidim Sad)
Svecane Bele Kosulje
Mjau Mjau
Kapetan Esid
Lui Lui
_____________________________________
_____________________________________

_____________________________________
1994 - Zasto Da Ne
Keine Macht Den Drogen
I.D.J.S.
Nikog Vise Ne Cekam
Ja Sam Sasvim Normalan
Zasto Da Ne
Kazu Mi Da Te Vratim Mami
Daj Mi Skloniste
Ovaj Put Je Tvoj
Dajem Ljubav
Spojimo Se Sad
Prljava Mala Devojcica
Moj Zivot Je Paranoja
Oslobodi Se (U Krugu Svetlosti)
Da Si Tako Jaka
A Ti Me Opet Zoves
Skloke Ploke Flonge
Rasipam Se
Metadonska Terapija
Prestani
Jak Kao Kamen
Halucinacije
Huni I Avari Naviru
Sijaj Sad Kao Novo Sunce

1996 - Warszawa '81 Live
Elektricni Orgazam
Bomba
Devojke
Odelo
Afrika
Razgovori
Podstanar
Leptir
Konobar
Voda U Moru
I've Got A Feeling
Dokolica
Vi
Krokodili Dolaze
Nebo
Zlatni Papagaj

1996 - Zivo I Akusticno
Najava Zdenka Kolara
Fras U Supi
Sve Sto Radim Radim Za Nju
Vreme Je Za Akciju
Ona Uvek Zeli Sve
Poljubi Me I Priznaj Mi
Magicna Ruka
Kazu Mi Da Te Vratim Mami
Sve Ste Vi Nase Devojke
Skamenjen
The Man Who Sold The World
Metadonska Terapija
Sunce Zna Da Mesec Zna
Pobuna
Ti
Svaka Nova Noc
Vise Nisam Tvoj
Kapetan Esid
Hajde Bejbe (Daj Da Vidim Sad)
Seks, Droga, Nasilje I Strah

1999 - A Um Bum
A Um Bum
Hajde Reci Sada Ti
I Nikog Nema Da Nas Probudi
Gde Da Nadjem Takvu Devojku
Sam Sa Tobom
Kakav Je To Svet
Reci Lete Bas Bez Veze
Neka Vetar Nosi
Suze Nisu Dovoljne (Da Te Operu)
Danas Je Dan
Kad Si Sam
Ja Nisam Znao Neke Stvari
Vise Nikad Kao Nekad
Nemoc, Bes I Ocaj
Princeza

2002 - Harmonajzer
Danas Nisam Sasvim Svoj
Istina Nema Kraj
Neka Sada Vide Svi
Nebo Broji Korake
Ko Se Sada Seca Svega
Senke Zidova
Promene
Restoran 3 Opa
Zato Stojim Sam
Tome Nece Doci Kraj
Protiv Sebe
Djankarlo Gingiva Ponovo Jase
Ona Seta Psa

2007 - Breskve U Teskom Sirupu Vol. 1
Elektricni Orgazam
Konobar
Infekcija
Zlatni Papagaj
Krokodili Dolaze
Nebo
Zlatni Papagaj
Vi
Fleke
Voda U Moru
Pojmove Ne Povezujem
Leptir
Umetnost
I've Got A Feeling
Krokodili Dolaze
Nebo

2007 - Live - Beograd, Dom Omladine
Elektricni Orgazam
Vi
Podjimo
Afrika
Pojmove Ne Povezujem
Umetnost
Fleke
Infekcija
Dokolica
I Ve Got A Feeling
Znam
Leptir
Krokodili Dolaze
Nebo
Konobar
Zlatni Papagaj

2010 - To Sto Vidis To I Jeste
Elektricni Orgazam
Noc Me Zove
Blizi Suncu
Ti To Mozes
Pokazi Mi (Kakav Je Tvoj Grad)
Nikad Ne Znam
Vrati Se
Mister Ministar
Gde God Idem 
Da, Da, Da, Da
_____________________________________
_____________________________________
Category: Diskografija | Views: 1038 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Elektricni Orgazam | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |