Saturday, 2019-10-19, 6:02 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » August » 19 » Dza Ili Bu - Diskografija (1991-2007)
2:45 PM
Dza Ili Bu - Diskografija (1991-2007)

________________________________________________________
________________________________________________________
1991 - Lepa Kaseta
1992 - Hej Mornari
1994 - Spremanje Ribljeg Gulasa Zahteva Visoku Koncentaciju
1995 - Strasni Sud
1998 - Kao Da Nije Niceg Ni Bilo
1999 - Live 1999
2005 - Retrovizor
2007 - Ultra Muk
________________________________________________________
1991 - Lepa Kaseta
Mamin Nov Usisivac
Pas
Kako Sam Srecan Ja
Prehrambena Pesma

1992 - Hej Mornari
Ziveo Staljin I Svetska Revolucija
Covek Svoj
Put
Kosmonaut
Jogurt I
Visoki Napon
Kraljica Pica Parka
Zak Kusto
Jogurt Ii
Kako Je Preminuo Doktor Nosorog
Smrdibuba
Secam Se
Pobeda I Poraz

1994 - Spremanje Ribljeg Gulasa Zahteva Visoku Koncentaciju
Skot
Pusenje Cigara
Drug Tito Se Krije U Pecini
Raketeavioni
Treca Smena
Kaubojci I Indijanci
Drugovi
Motori
Velika Svetska Zavera
Ciscenje I Przenje Riba
Prolece
Robinja Isaura
Dug Je Put
Droga I Mladi
Song For Raquel Welch
Devil Robby

1995 - Strasni Sud
Glumac
Vecna Lovista
Prorocica Sabljara
Kapetan Rahta-Daba
Najjaci Samo Ostaju
Zanimljiva Geografija
Ustani I Kreni
Neki Drugi Grad
Uradi Sam
Stampedo
Osnovna Skola
Zemlja Nojeva

1998 - Kao Da Nije Niceg Ni Bilo
Kao Da Niceg Nije Ni Bilo
Aljaska
Stena
Olovni Vojnik
Vetar
Masina
Pogledaj Svice Dan
Radio Teheran
Pirat
Raskrsce
Pas Koji Hoda Sam

1999 - Live 1999
Stena
Kraljica Pica Parka
Pirat
Kako Je Preminuo Dr. Nosorog
Masina
Drugovi
Neki Drugi Grad
Bullshit
Aljaska
Staljin
Vetar
Ustani I Kreni
Vecna Lovista
Zemlja Nojeva

2005 - Retrovizor
Aljaska
Neki Drugi Grad
Olovni Vojnik (1998)
Vecna Lovista (1996)
Kao Da Niceg Nije Ni Bilo (1998)
Jogurt 1 (1990)
Zanimljiva Geografija
Kraljica Pica Parka
Ustani I Kreni
Vetar
Smrdibuba (1991)
Staljin (1990)
Prolece (1993)
Osnovna Skola
Jogurt 2 (1991)
Drugovi (1993)
Pas (1989)
Mamin Novi Usisivac (1988)
Zemlja Nojeva
Government (1987)
Opasne Igre
Ilegas (2005)

2007 - Ultra Muk
Metak
Rasprodaja
Zid
Alien
Dj
System
Dr Fist
Mrznja
Silikonska Dolina
Vizija
Dr Fist Klinik
Ilegas
Government
Mario
Opasne Igre
________________________________________________________
________________________________________________________
    
________________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 430 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Dza Ili Bu | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  August 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Statistics

Total online: 2
Guests: 2
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2019 | Website builderuCoz |