Monday, 2020-02-24, 2:53 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » June » 16 » Dusko Lokin - Diskografija (1979-2010)
4:02 PM
Dusko Lokin - Diskografija (1979-2010)

_______________________________________________________
Dusko Lokin - Diskografija (1979-2010) 1.Deo - 2.Deo - 3.Deo
_______________________________________________________
1969 - Draga Marija (Singl)
1970 - Dodji (Singl)
1970 - Izadora (Singl)
1971 - Daleko Od Ljubavi (Singl)
1971 - Draga Za Rodjendan Tebi (Singl)
1972 - Ne Placi Voljena (Singl)
1973 - Eva Magdalena (Singl)
1973 - Sto Je Nema (Singl)
1973 - U Narucju Mom (Singl)
1974 - Netko Te Tajno Voli (Singl)
1974 - Nitko Te Nece Voljeti Kao Ja (Singl)
1974 - Rijeci Pomirenja
1974 - Vrati Se Voljena
1974 - Vrati Se Voljena (Singl)
1975 - Ja Ceznem Za Tobom (Singl)
1975 - Raspleti Vijenac Ljubavi (Singl)
1975 - Jedna Zena Ceka Brod (Singl)
1976 - Povedi Me U Zanzibar (Singl)
1976 - Ti Si Bila Uvijek Pored Mene (Singl)
1976 - Znam Da Negdje Zivi Zena (Singl)
1976 - Vjetri Sume Rijeci Nose (Singl)
1977 - Jagode Na Dlanu
1977 - Kad Porastes (Singl)
1977 - Opijas Me Jace Nego Vino (Singl)
1978 - Volim Te
1978 - Dan Vjencanja (Singl)
1980 - Ljubavi Radi
1981 - U Trosjedu Za Dvoje
1981 - O, Silvi (Singl)
1983 - Ne Razocaravaj Me
1984 - Pjesme Nase Mladosti
1985 - Spomeni Mi Nekad Ime
1987 - Sto Je Nema
1988 - Da Te Vidim Pa Da Ozdravim
1988 - Oci Pune Suza
1989 - Najljepse Hrvatske Rodoljubne Pjesme Vol.1
1990 - Donesi Mi Grudu Zemlje
1991 - Toplo Mi Je Oko Duse
1992 - Zapivajmo Dalmaciji Nazdravimo Croatiji
1993 - Hrvatska U Srcu Mom
1994 - Nocas Me Tuga Ubija
1996 - Sve Najbolje 1969-1996
1997 - Pjeva Najvece Hitove Tomislava Ivcica
1998 - Luda Noc Nas Zove
2000 - Ti Si Mi Davno Usla U Vene
2001 - Zute Ruze I Suze
2006 - Pozdravi Je Prijatelju Moj
2007 - Zlatna Kolekcija CD 1
2007 - Zlatna Kolekcija CD 2
2008 - Ljubav Je Sve
2010 - Lipa Pisma Dalmatinska
_______________________________________________________

_______________________________________________________
1969 - Draga Marija (Singl)
Draga Marija
Stol Za Dvoje

1970 - Dodji (Singl)
Dodji
Neka Zvona Zvone

1970 - Izadora (Singl)
Izadora
Bez Tebe

1971 - Daleko Od Ljubavi (Singl)
Daleko Od Ljubavi
Ljiljana

1971 - Draga Za Rodjendan Tebi (Singl)
Draga Za Rodjendan Tebi
Andjelina

1972 - Ne Placi Voljena (Singl)
Ne Placi Voljena
Ja Volim Samo Nju

1973 - Eva Magdalena (Singl)
Eva Magdalena
Nisi Vise Ona Ista Zena

1973 - Sto Je Nema (Singl)
Sto Je Nema
Marija Terezija

1973 - U Narucju Mom (Singl)
U Narucju Mom
Ljeto S Tobom

1974 - Netko Te Tajno Voli (Singl)
Netko Te Tajno Voli
Rijeci Pomirenja

1974 - Nitko Te Nece Voljeti Kao Ja (Singl)
Nitko Te Nece Voljeti Kao Ja
Da Sam Znao

1974 - Rijeci Pomirenja
Rijeci Pomirenja
Kada Nadjem Djevojku Svog Sna
Ding Ling
Crvene Ruze
Neko Te Tajno Voli
Jos Pamtim
Moja Monika
Ne Placi Majko
Necu Kriti Bol
Pricaj Mi O Ljubavi

1974 - Vrati Se Voljena
Vrati Se Voljena
Marija Terezija
Tuzna Je Noc
Ja Volim Samo Nju
Eva Magdalena
Ljiljana
Draga Za Rodjendan Tebi
Dobro Jutro
Stol Za Dvoje
Ako Si Sama
U Narucju Mom
Neka Zvone Zvona

1975 - Jedna Zena Ceka Brod (Singl)
Jedna Zena Ceka Brod
Tiho, Tiho Srce Moje

1976 - Povedi Me U Zanzibar (Singl)
Povedi Me U Zanzibar
Ja Te Volim Aleksandra

1976 - Vjetri Sume Rijeci Nose (Singl)
Vjetri Sume Rijeci Nose
Zaplesi Sa Mnom Ovaj Ples

1977 - Jagode Na Dlanu
Jedne Zimske Noci
Bila Jedna Djevojcica
Jedna Visnja, Jednog Ljeta
Sve Vise Zelim Da Sam S Tobom
Anabela
Dok Ti Kraj Mene Spavas
Nek Te Drugi Ljubi
Cvijece Samo Jednom Cvijeta
Vojnikovo Pismo
Jagode Na Dlanu

1977 - Kad Porastes (Singl)
Kad Porastes
Proslog Ljeta

1977 - Opijas Me Jace Nego Vino (Singl)
Opijas Me Jace Nego Vino (Zagreb 77')
Prva Noc Bez Tebe

1978 - Volim Te
Necu Da Te Ljubim
Justina
Ah, Nina, Bas Si Fina
Lutaj Ranjeno Srce
Moja Mala, Zvijezdo Sjajna
Volim Te
Opusti Se Sada Srce
Dugo Nisi Kucala Na Vrata
Necu Poslije Drugog Da Te Ljubim
Zbogom Nevjerna Ljubavi

1980 - Ljubavi Radi
Ljubavi Radi
Na Dan Odluke Tvoje
Suzy
Rock & Roll
Ne Ostavljaj Me, Kise Liju
Idi Prva
Vesna
Dijete Tuge
Ti Si Moj Nesretan Broj
Ti Si Ih Volio Jace

1981 - U Trosjedu Za Dvoje
Dolores
U Trosjedu Za Dvoje
Htjela Je Zaboravit Izgubljene Sne
Presuti Me
Odigraj Igru Do Kraja
Epizoda
76-77
Los Je Dan U Tvome Stanu
Budi Sretna S Njim
Idi Srce Idi Dalje

1984 - Pjesme Nase Mladosti
Cu-Cu-Rru-Cu-Cu Paloma
Besame Mucho
Guantanamera
Adios Amigo
Isabella
Mama Juanita
Vaya Con Dios
Cuando Calienta El Sol
La Paloma
Mi Amor Tropical

1996 - Sve Najbolje 1969-1996
Jedna Zena Ceka Brod
Spomeni Mi Nekad Ime
Andjelina
Dodji
Draga Marija
Nek Zvone Zvona
Stol Za Dvoje
Znam Da Negdje Zivi Zena
Izidora
Volio Sam Tebe, Nikad Necu Drugu
Leila
Duga Je Duga Noc
Opijas Me Jace Nego Vino
Netko Te Tajno Voli
Nije Zlato Sto Sija
Oci Pune Suza
Da Te Vidim Pa Da Ozdravim
Ja Volim Samo Nju
Dalmacija Zastavu Razvila
Dobro Jutro Dalmacijo
Ja Hrvatsku Zaboravit Necu
_______________________________________________________
_______________________________________________________
    
_______________________________________________________

_______________________________________________________
1974 - Vrati Se Voljena (Singl)
Vrati Se, Voljena
Ako Si Sama

1975 - Ja Ceznem Za Tobom (Singl)
Ja Ceznem Za Tobom
Oprosti Mama

1975 - Raspleti Vijenac Ljubavi (Singl)
Raspleti Vijenac Ljubavi
Tina

1976 - Ti Si Bila Uvijek Pored Mene (Singl)
Ti Si Bila Uvijek Pored Mene
Zeno Moja

1976 - Znam Da Negdje Zivi Zena (Singl)
Znam Da Negdje Zivi Zena
Rozi Rozana

1978 - Dan Vjencanja (Singl)
Dan Vjencanja
Necu Da Te Ljubim

1981 - O, Silvi (Singl)
O, Silvi
Ljubavi Radi

1983 - Ne Razocaravaj Me
Ciao Amore Ciao
Ne Razocaravaj Me
Da Li Si Se Nekad Ljubila Na Kisi
Ja Te Molim Jos Za Jedan Ples
Jedan Covjek, Jedna Zena
Ljubav To Je Samo Trag
Ruke Su Ti Hladne
Ona To Zna
Budi Slobodna
Idi Moja Sreco

1985 - Spomeni Mi Nekad Ime
Ne Kradi Mi Ljubav
Lara
Pozeli Mi Srecu
Spomeni Mi Nekad Ime
Tugo Moja Mala
Marina
Volio Sam Tebe, Nikad Necu Drugu
Ne Skrivaj Pogled Svoj
Voljet Cu Te Ma Gdje Bila
Tko Je Kriv Za To

1987 - Sto Je Nema
Kad Cujes U Noci
Draga Marija
Znam Da Negdje Zivi Zena
Opijas Me Jace Nego Vino
Stol Za Dvoje
Vjetar Huji, Puse Sve Jace
Sto Je Nema
Netko Te Tajno Voli
Dodji
Jedna Zena Ceka Brod

1988 - Da Te Vidim Pa Da Ozdravim
Da Te Vidim Pa Da Ozdravim
Casa Gorkih Suza
Sliku Tvoju Ljubim
Zasto Zatvaras Oci Dok Te Ljubim
Ja Bez Tebe Dalje Necu
Marinero
Mirisu Li Nase Ruze
Pismo Bratu
Ja Ne Zalim
Ja Te Nisam Znao Voljeti

1988 - Oci Pune Suza
Oci Pune Suza
Ja Nemam U Zivotu Sta Izgubiti
Idi Iz Zivota Moga
Samo Suze, Samo Bol
Zeno Bijela, Noc Te Kune
Proklinj'o Sam Sudbinu
Sviraci
Ako Vide Sve, Oci Bozje
Hej, Zivote, Lopove
To Je Ona Ljubav Prava

1989 - Najljepse Hrvatske Rodoljubne Pjesme Vol.1
Lijepa Nasa
Ustani Bane
Hrvatica Ja Sam Mlada
Oj Hrvati
U Tebi Da Sklopim Oci
Vilo Velebita
Jos Hrvatska Ni Propala
Pismo Bratu
Ruza Hrvatska

1990 - Donesi Mi Grudu Zemlje
Gospa Marija
Ja Nemam Nikoga Na Svijetu
I Kad Zadnju Zapale Mi Svijecu
Marjane, Marjane
Oj Hrvatska Mati
Donesi Mi Grudu Zemlje Hrvatske
Boli Me Samoca
Zapali Moju Sliku
Buenos Dias Amigos
Svi Ce Tvoji Nocas Plakati Od Srece

1991 - Toplo Mi Je Oko Duse
Nocas Mi Svira Harmonika
Croatio Moja Jedina
Ti Si Mi Davno Usla U Vene
Gorko Sam Vino Ispio
Mali Pasko Dite Vlasko
Dalmacija, Zastavu Razvila
Vrati Se Brate
Ti Moju Tugu Ne Cujes
Placi Gitaro, Placi

1992 - Zapivajmo Dalmaciji Nazdravimo Croatiji
Balada O Miri Baresicu
Zapivajmo Dalmaciji, Nazdravimo Croatiji
Pismo Bratu
Dodji, Dodji Oce Moj
Probudi Se Svijete
Dalmacijo Didovino
Srce Si Mi Zakopcala

1993 - Hrvatska U Srcu Mom
Odlazim Ti Majko
Hrvatska U Srcu Mom
Zaspalo Je Siroce
Pismo Bratu
Vukovar Nikad Nije Pao
Antonija
Dalmacijo, Didovino
Srce Si Mi Otkopcala

1994 - Nocas Me Tuga Ubija
Da Je Zivot Casa Suza
Prijatelji I Sviraci
Nocas Me Tuga Ubija
Pepe
Nek' Ti Sude Svi
Sesnaest Crvenih Ruza
Poslije Tebe, Za Kim Da Zalim
Cekala Je Majka Sina
Dugi Su Dani, Duge Su Noci
Nocas Se Vino Pije Do Zore
Dobro Jutro, Dalmacijo
Dalmacija Zastavu Razvila
Ja Hrvatsku Zaboravit Necu
Da Te Vidim, Pa Da Ozdravim
_______________________________________________________
_______________________________________________________
    
_______________________________________________________

_______________________________________________________
1997 - Pjeva Najvece Hitove Tomislava Ivcica
Crna Zena
Kalelarga
Neka, Neka, Nek' Se Zna
Silvija
Veceras Je Nasa Festa
Gorka Rijeka
Sjor Bepo Bagulin
Zapivajmo Nosas U Konobi
Nemam Za Kavu
Sine, Vrati Se

1998 - Luda Noc Nas Zove
Luda Noc Nas Zove
Andjele Moj
Kad Rodjendan Tvoj Se Slavi
Napijte Se, Prijatelji
Erica
Mexico
Aisha
Setaj, Moja Ljubice
Dalmacija Cijela, Budi Se
Adio, Moja Ljubavi

2000 - Ti Si Mi Davno Usla U Vene
Bacila Si Prsten Moj
Nije Zlato Sto Sija
Ti Moju Tugu Ne Cujes
Ti Gorki Otrove Moj
Nocas Mi Svira Harmonika
700 Dana Tugujem (Mix)
Da Je Zivot Casa Suza
Ti Si Mi Davno Usla U Vene
Nocas Me Tuga Ubija
Pepe
Duga Je Duga Noc
Pijem Da Je Zaboravim (Mix)

2001 - Zute Ruze I Suze
Mi Smo Od Ljubavi Umorni
I Dok Pice Pijemo Polako
Andjeli I Djavoli
Nek' Nam Sudi Bog
Bacila Si Prsten Moj
Imama Vise Tvojih Rana
Dovidjenja
Ako Nas Zivot Rastavi
Nocas Mi Svira Harmonika
Ti Moju Tugu Ne Cujes
Midva Sva Eno

2006 - Pozdravi Je Prijatelju Moj
Pozdravi Je Prijatelju Moj
Ja Sam Ja Iz Dalmacije
Dovidjenja Sara
Pusti Da Te Prebolim
Meni Se Luta Dok Ona Spava
Vrati Mi Se Melita
Zvuk Moga Srca
Trebas Mi Rije Spavanja
Ljubi Njezno Ljubi Me
Cini Mi Se Cini Mi Se
Moj Andjele

2007 - Zlatna Kolekcija CD 1
Jedna Zena Ceka Brod
Netko Te Tajno Voli
Dodji
Bacila Si Prseten Moj
Da Te Vidim Pa Da Ozdravim
Draga Marija
Dobro Jutro Dalmacijo
Sto Je Nema
Pusti Da Te Prebolim
Oci Pune Suza
Spavaj Mi Dite Moje
Ti Moju Tugu Ne Cujes
Vjetar Huji Puse Sve Jace
Dlmatinca Srica Prati
Opijas Me Jace Nego Vino
Andjelina
Leila
Znam Da Negdje Zivi Zena
Dalmacijo Pozdravi Mornare
Boli Me Samoca
Svi Ce Tvoji Nocas Plakati

2007 - Zlatna Kolekcija CD 2
Donesi Mi Grudu Zemlje
Kad Cujes U Noci
Stol Za Dvoje
Ja Volim Samo Nju
Dalmacija Cijela Budi Se
Nisi Vise Ona Stara
Daleko Od Ljubavi
Tuzna Je Noc
Ne Placi Voljena
Leti Golube Bijeli
Ja Nemam U Zivotu Sto Izgubiti
Pismo Bratu
Nitko Te Nece Voljeti Kao Ja
U Tvojim Plavim Ocima
Nek Zvone Zvona
Eva Magdalena
Ljeto S Tobom
Dalmacija Zastavu Razvila
Rijeci Pomirenja
Duga Je Duga Noc

2008 - Ljubav Je Sve
Ljubav Je Sve
Dusko Lokin & Dzo Maracic Maki - Ti Si Pjesma Moje Duse
Dzo Maracic Maki - Mia Mia
Dusko Lokin & Emily - Cesta Koja Nema Kraj
Emily - Ni Na Na Na
Dzo Maracic Maki & Emily - Halo, Srce
Dzo Maracic Maki - Dovidjenja Sara
Dusko Lokin & Dzo Maracic Maki - Buenas Dias Amigos
Sve Sam Joj Dao Ja
Emily - Ratnica
Dusko Lokin & Emily - Vrijeme Plakanja
Dzo Maracic Maki - Srce Ti Je Kamen
Dzo Maracic Maki - Da L' Se Sjetis Nekad Mene
Mirisu Li Nase Ruze
Zasto Zatvaras Oci Dok Ja Te Ljubim

2010 - Lipa Pisma Dalmatinska
Lipa Spiza Dalmatinska (Feat. Klapa Pasticada)
Serenada
Mala Barka (Feat. Mladen Grdovic)
Cesta Koja Nema Kraj (Feat. Emily)
Dobro Jutro, Dalmacijo
Jedna Ce Mandolina
Dalmatinca Srica Prati
Dalmacija Zastavu Razvila
Ja Sam Ja, Iz Dalmacije
Jedna Zena Ceka Brod
_______________________________________________________
_______________________________________________________
   
_______________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 2169 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Dusko Lokin | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  June 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |