Saturday, 2022-06-25, 7:55 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » July » 19 » Dusko Jaksic - Diskografija (1955-2000)
2:11 AM
Dusko Jaksic - Diskografija (1955-2000)

___________________________________________________
Dusko Jaksic - Diskografija (1955-2000) 1 Deo - 2 Deo
___________________________________________________
1955 - Poslednji Put Sam Vidio Pariz (Singl)
1958 - Pjeva Melodije Domacih Autora
1958 - Sad Znanci Smo Samo (Singl)
1959 - Kad Se Sretnemo Sutra (Singl)
1959 - Maliziusella (EP)
1959 - Marina (EP)
1959 - Usamljena Harmonika (EP)
1959 - Vrati Se (EP)
1960 - Luna Nad Morem (Singl)
1960 - Noc Bez Zvijezda (Singl)
1960 - Romanse (EP)
1962 - Pepito (EP)
1963 - Raskrsce (EP)
1964 - Dunav Je Tiho Sumio (EP)
1964 - Mali Gonzales (Singl)
1965 - Ja Te Volim Marija (EP)
1965 - Kad Dodje Noc (EP)
1965 - Kocija Sa Osam Belih Konja (EP)
1966 - Napunite Mi Casu (EP)
1966 - Pesma Zlatiboru (EP)
1967 - Jednom Se Zivi (EP)
1968 - Crveni Balon (EP)
1969 - Beograd (Singl)
1970 - Kada Budem Umro (Singl)
1970 - Raduj Se Zoro (Singl)
1976 - Od Juce Do Danas
1978 - Dusan Jaksic
1987 - Evergreen
1998 - Nocas Nisu Sjale
1998 - Sve Moje Jeseni Su Tuzne
2000 - Mars Na Drinu
___________________________________________________

___________________________________________________
1955 - Poslednji Put Sam Vidio Pariz (Singl)
Poslednji Put Sam Vidio Pariz
Zbogom Ljubavi Moja

1958 - Pjeva Melodije Domacih Autora
Jesena Elegija
Cuvajte Ljubav
Zasto Nisi Dosla
Zbogom Ljubavi Moja
Plavi Jorgovan
Plavetna
Zar Neces Vise Da Se Vratis
Zbogom Ostaj Draga Laguno

1958 - Sad Znanci Smo Samo (Singl)
Sad Znanci Smo Samo
Trojka

1959 - Kad Se Sretnemo Sutra (Singl)
Kad Se Sretnemo Sutra
Oprosti

1959 - Maliziusella (EP)
Maliziusella
Torero
Chitarra Romana
Ti-Pi-Tipso

1959 - Marina (EP)
Marina
Bicu Opet Tu
Kad Prodje Sve
Julija

1959 - Usamljena Harmonika (EP)
Usamljena Harmonika
Marinika
Reka Bez Povratka
Zracak Nade

1959 - Vrati Se (EP)
Vrati Se (Return To Me - Bonjour Cherie)
Prica O Crnim Ocima
Melodie D' Amour (Melodija Ljubavi)
Pesma Mladosti

1960 - Luna Nad Morem (Singl)
Luna Nad Morem
Manuela

1960 - Noc Bez Zvijezda (Singl)
Noc Bez Zvijezda
Uspavanka Skoplju

1960 - Romanse (EP)
Tri Godine Sam Te Sanjao
Tuga Rastanka
Kad Bi Moja Bila
Podmoskovske Veceri

1962 - Pepito (EP)
Pepito
O, Josephin
Kalkuta
Lepsa Nego Ikad

1963 - Raskrsce (EP)
Raskrsce
Dosvidanja
Sevastopoljski Vals
Oprostaj Sa Gitarom

1964 - Dunav Je Tiho Sumio (EP)
Dunav Je Tiho Sumio
Baiao Carioca
Bossa Nova Brasiliana
Desafinado

1964 - Mali Gonzales (Singl)
Mali Gonzales
Suze Ljubavi

1965 - Ja Te Volim Marija (EP)
Ja Te Volim, Marija
Vetar Sa Planine
Pisi Mi
Placi

1965 - Kad Dodje Noc (EP)
Kad Dodje Noc
Za Dva Poljupca
Zbogom Drugovi
Niko Na Svetu

1965 - Kocija Sa Osam Belih Konja (EP)
Kocija Sa Osam Belih Konja
Izvinjavam Se
Cachito
Istorija Jedne Ljubavi

1966 - Napunite Mi Casu (EP)
Ja Sam Simpatican
Napunite Mi Casu
Zemlja Srca Moga
Svet

1966 - Pesma Zlatiboru (EP)
Pesma Zlatiboru
Ponocni Valcer
Sve Moje Jeseni Su Tuzne
Cekam Te Na Tari

1967 - Jednom Se Zivi (EP)
Jednom Se Zivi
Zaklin (Jacqueline, Scusami)
Decak Iz Predgradja (Il Ragazzo Della Via Gluck)
Sneg

1968 - Crveni Balon (EP)
Crveni Balon
Posle Ljubavi
Kad Se Vratis Sutradan
Ti Vise Ne Verujes
___________________________________________________
___________________________________________________
    
___________________________________________________

___________________________________________________
1969 - Beograd (Singl)
Beograd
Pozdrav Beogradu

1970 - Kada Budem Umro (Singl)
Kada Budem Umro
A Zivot Tece Dalje

1970 - Raduj Se Zoro (Singl)
Raduj Se Zoro
Vrapci Dzivdzani

1976 - Od Juce Do Danas
Sve Moje Jeseni
Juliana
Cerge
Ona Je Bila Moja Zora
Voli Me Ti
Secanje Na Nju
Nocas Nisu Sjale
Marinika
Sa Prozora
Moja Mala Nema Mane
Stajali Ste Iza Kulisa
Izgubljeno Prstenje

1978 - Dusan Jaksic
Neverna Zena (Garsija Lorka)
Hop, Hop (Iz Filma Cigani Lete U Nebo)
Jos (Djura Jaksic)
Raduj Se Zoro
Pevaj, Pevaj (Sergej Jesenjin)
Cigo, Druze Moj
Voleo Sam Vas (Aleksandar Puskin)
Ne Pitaj
Osma Pesma (M.J.Ljermontov)
Pamtim, Pamtim
Skadarlija (Gustav Krklec)
Dragane, Dragane
Marija (Rade Drainac)
Ne Plac' Mala
Luce U Papuce (Andra Kostic)
Jedne Divne Majske Noci
Plavi Zaket (Dusko Radovic)
Sesir Moj
Kad Se Setim (J.J.Zmaj)
Kuda Zuris

1987 - Evergreen
Marina
Uvelo Lisce
Cerge
Sneg Se Topi
Julijana
Sve Moje Jeseni Su Tuzne (Jesenja Elegija)
Camac Na Tisi
Beograde
Dovidjenja,Stari Pianino

1998 - Nocas Nisu Sjale
Nocas Nisu Sjale
Marinika
Jesen Stize Dunjo Moja
Fijakerista
Sonja
Kraj Jezera
Nemoj Da Me Ostavis
Skadarlijski Tango
Pevaj, Pevaj
19 Vam Je Godina
Sto Se Bore Misli Moje
Kad Bi Bila Moja
Osam Tamburasa
Romansa Za Rastanak
Dovidjenja Stari Pijanino

1998 - Sve Moje Jeseni Su Tuzne
Sve Moje Jeseni Su Tuzne
Julijana
Cerge
Marina
Mona Liza
O, Dzozelin
Uvelo Lisce
Dva Plava Oka
Camac Na Tisi
Beograde
Tisina Bez Suza
Somborske Ruze

2000 - Mars Na Drinu
Mars Na Drinu
Iz Gorskog Vijenca
Tamo Daleko
Seoba
Sumadinac Pali Topa
Vostani Serbie
Krece Se Ladja Francuska
Zapis Patrijarha A Carnojevica
Kapetan Koca Putuje
Zdravica Srpskom Narodu
Igrale Se Delije
Govor Majora Gavrilovica
Oj, Moravo
Otadzbina
Jesenje Lisce
Milov'o Sam Garave I Plave
Radnicko Kolo
___________________________________________________
___________________________________________________
    
___________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1332 | Added by: Zukas | Tags: Dusko Jaksic. Diskografija. | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  July 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |