Thursday, 2022-06-30, 1:38 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » November » 29 » Dusan Prelevic - Diskografija (1970-2002)
1:11 AM
Dusan Prelevic - Diskografija (1970-2002)

_______________________________________
_______________________________________
1970 - Dal Postoji Negde Ona Koju Sanjam
1973 - Hej, Hej Okreni Se
1973 - Nisam Vise Tvoj
1974 - Tajna
1974 - Vrati Mi Snove Za Dvoje
1978 - Mojih Pet Minuta
1980 - Ho}u Da Pamtis
1982 - Na Ostrici Brijaca
1991 - U Redu Pobedio Sam
1996 - Ja, Prele
2002 - Santa Maria Della Salute (Laza Kostic)
_______________________________________
1970 - Dal Postoji Negde Ona Koju Sanjam
Dal Postoji Negde Ona Koju Sanjam
Kazu

1973 - Hej, Hej Okreni Se
Hej, Hej, Okreni Se
Jesenja Pesma

1973 - Nisam Vise Tvoj
Nisam Vise Tvoj
U Nocima Bez Sna

1974 - Tajna
Tajna (Grupa Oliver)
Proslo Je Sve (Grupa Oliver)

1974 - Vrati Mi Snove Za Dvoje
Vrati Mi Snove Za Dvoje
Ne Trazi Ljubav

1978 - Mojih Pet Minuta
Mojih Pet Minuta
Povedi Me

1980 - Hocu Da Pamtis
Hocu Da Pamtis (Opatija 80)
Hocu Da Pamis (Instrumental)

1982 - Na Ostrici Brijaca
Hrabar I Lud
Majko Na Sta Lici Tvoj Sin
Jutro Ce Promeniti Sve
Balada O Penzioneru
Sakriven O Svom Cosku
Kisa Pada U Zidanom Mostu
Lift I Ja Stizemo Do Kraja
Na Ostrici Brijaca

1991 - U Redu Pobedio Sam
Hrabar I Lud
Girl From Ipanema
Jutro Ce Promeniti Sve
Majko, Na Sta Lici Tvoj Sin
Don't Explain
Skriven U Svom Cosku
Misty
Kisa Pada I Zidanom Mostu
All Right O.K. You Win
Balada O Penzioneru
I Wish Your Love
Lift I Ja
They Say That Falling In Love Is Wonderful
Mnogo Toga Vucaram Za Sobom
Bela Soba
Na Ostrici Brijaca

1996 - Ja, Prele
Kada Budem Na Nebu
Treba Imat Dusu
Svako Ima Nekog Svog
Mladosti
Bila Je Ljubav
Necu Da Se Predam
Covek I Pas
In My Life
Ubijam Coveka U Sebi

2002 - Santa Maria Della Salute (Laza Kostic)
Santa Maria Della Salute (Stihove Govori Petar Kralj)
Santa Maria Della Salute
_______________________________________
_______________________________________
Category: Diskografija | Views: 1864 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Dusan Prelevic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |