Thursday, 2022-06-30, 1:21 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » November » 29 » Dragan Tokovic - Diskografija (1959-1980)
0:18 AM
Dragan Tokovic - Diskografija (1959-1980)

____________________________________________
____________________________________________
1959 - Maria, Ne Budi Tu`na
1961 - Addio Maria
1961 - Budi Uz Mene
1961 - Oh, Oh Rosy
1962 - Cetinje
1962 - Fatima
1962 - Malasierra
1963 - Bebi Bugi
1963 - Tockovi
1965 - Otkad Sretoh Tvoje Oci
1966 - Danas Je Tvoj Rodjendan
1970 - Ciganin I Violina
1970 - Karanfili
1975 - Dunave, Dunave Moje More (Predrag Cune Gojkovic)
1978 - Ala Mi Je Pa Mi Je (Boba Stefanovic)
1979 - Kraj Dunava Koliba
1980 - U Novom Sadu Ej (Predrag Cune Gojkovic)
Bonus
____________________________________________
1959 - Maria, Ne Budi Tuzna
Maria, Ne Budi Tuzna
Noci, Duge Noci
Pity, Pity
Danas Je Tvoj Rodjendan

1961 - Addio Maria
Addio Maria
Kad Me Ljubis
Sama
O Kerol

1961 - Budi Uz Mene
Budi Uz Mene
Plava Sreca
Si, Si, Si Da, Da, Da
Svi Mornari

1961 - Oh, Oh Rosy
Oh, Oh Rosy
Pesma Pristini

1962 - Cetinje
Od Svega Me Sacuvala Majka
Da Li Znas
Me Volela Edna Moma

1962 - Fatima
Fatima
Ruze (Rose)
Bagdala I Decak
Januar

1962 - Malasierra
Malasierra
Ljiljana Ostani
Bez Tvoje Ljubavi
Zar Ne Znas

1963 - Bebi Bugi
Bebi Bugi
Bebi Tvist

1963 - Tockovi
Tockovi
Hvala Ti Za Neznost

1965 - Otkad Sretoh Tvoje Oci
Otkad Sretoh Tvoje Oci
Ja Nemam Nista
Lepa Danijela

1966 - Danas Je Tvoj Rodjendan
Danas Je Tvoj Rodjendan

1970 - Ciganin I Violina
Ciganin I Violina
Bolujem, Tugujem

1970 - Karanfili
Karanfili
Pusta Sudbina

1975 - Dunave, Dunave Moje More (Predrag Cune Gojkovic)
Dunave, Dunave Moje More
Jesen Stigla Zito Zlati

1978 - Ala Mi Je Pa Mi Je (Boba Stefanovic)
Ala Mi Je Pa Mi Je
Ima, Ima, Ima

1979 - Kraj Dunava Koliba
Kraj Dunava Koliba
Tamo Oko Fruske Gore

1980 - U Novom Sadu Ej (Predrag Cune Gojkovic)
Rastao Sam Pored Dunava
Sedam Sela Sedam Mojih Cura
Jesen Stigla Zito Zlati
Ljubav Mi Srce Mori
U Novom Sadu Ej
Voleo Sam Te
Dunave, Dunave Moje More 2
Kako Bese Komsinice

Bonus
Melanholicni Suton
Pesma Zenici
Zelene Oci
Danice
Sta Je Bilo Bilo Je
Momcilo
____________________________________________
____________________________________________
   
____________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1326 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Dragan Tokovic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |