Saturday, 2019-10-19, 5:12 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » August » 24 » Djordji Peruzovic - Diskografija (1966-2008)
1:34 PM
Djordji Peruzovic - Diskografija (1966-2008)

_____________________________________________
_____________________________________________
1966 - Hello Dolly
1966 - Viva Maria
1969 - Cvijet U Travi
1971 - Split 71
1971 - Udri Brigu Na Veselje
1972 - Split '72 (Singl)
1973 - Djordji Peruzovic
1974 - Mala Slatka Djevojka
1974 - Ponocno Sunce
1975 - Split 75
1977 - Banana Cafe
1978 - Pjesme Mladosti Moje
1980 - Split 80
1982 - Split 82
1983 - Split 83
1984 - Split 84
1985 - 25 Jubilej - Zlatne Pjesme
1985 - Ponocno Sunce
1988 - Split 88
1989 - Splitski Biseri
1998 - Kolekcija
2003 - Splitska Prica (Koncert U Zivo) CD 1
2003 - Splitska Prica (Koncert U Zivo) CD 2
2005 - Split 2005
2008 - Zlatna Kolekcija CD 1
2008 - Zlatna Kolekcija CD 2
_____________________________________________
1966 - Hello Dolly
Hello Dolly
Dan Bez Tebe
Moje Je Srce U San Francisku
Djudjola

1966 - Viva Maria
Viva Maria
Jedan Covjek ... Jedna Prica
Svatko Nekog Ponekad Zavoli
Jos Samo Danas

1969 - Cvijet U Travi
Cvijet U Travi
Ne Placi
Nekom Treba Ljubav Dat'
U Starom Domu Mom

1971 - Split 71
48 Uri

1971 - Udri Brigu Na Veselje
Udri Brigu Na Veselje
Objasnjenja Nema

1972 - Split '72 [Singl]
Di Si Bila Kad Je Grmilo
Pesnik

1973 - Djordji Peruzovic
Gala, Gala
Kako Je Tuzno Sve

1974 - Mala Slatka Djevojka
Mala Slatka Djevojka
Gitaro Stara Drvenog Srca

1974 - Ponocno Sunce
Ponocno Sunce
Hej, Svidas Mi Se, Mala

1975 - Split 75
Cvrcak, Cvrci Ane

1977 - Banana Cafe
Banana Cafe
Ti Zivis Samo U Mom Snu

1978 - Pjesme Mladosti Moje
Pjesme Mladosti Moje
More Je Nevjesta Moja

1980 - Split 80
Dodjite Opet Letu Je Kraj

1982 - Split 82
Sve Je Isto

1983 - Split 83
Kapetan Bez Luke

1984 - Split 84
Samo Ti (Duet Snjezana Naumoska)

1985 - 25 Jubilej - Zlatne Pjesme
Gala, Gala

1985 - Ponocno Sunce
Gde Si Bija Kad Je Grmilo!
Dodjite Opet Letu Je Kraj
48 Uri
Casna Rijec
Cvrcak, Cvrci Ane
Gala, Gala
Gdje Je Taj Svijet
Luna Luda
Nocas Cu Tebi Doci
Ponocno Sunce
Sve Je Isto
Vrazja Mare

1988 - Split 88
Smiraj

1989 - Splitski Biseri
Di Si Bila Kad Je Grmilo

1998 - Kolekcija
Vrazja Mare
48 Uri
Gdje Si Bila Kad Je Grmilo
Smiraj
Balada O Tovaru
Cvrcak, Cvrci Ane
Dodjite Opet Letu Je Kraj
Gala, Gala
Gdje Je Taj Svijet
More Je Nevjesta Moja
Nocas Cu Tebi Doci
Casna Rijec
Ostani
Ponocno Sunce
Senjorita Espanjola
Sve Je Isto
Tebe Nitko Ljubit Nece
Mojoj Jedinoj Ljubavi

2003 - Splitska Prica (Koncert U Zivo) CD 1
Ave Maria
Najavna Prica 1
Mojoj Jedinoj Ljubavi
Najavna Prica 2
Balada O Tovaru
Najavna Prica 3
Sve Je Isto
Najavna Prica 4
48 Uri
Najavna Prica 5
Najavna Prica 6
Lito U Milnoj
Senjorita Espanjola
Najavna Prica 7
Smiraj
Najavna Prica 8
Born To Lose
Everybody Love Somebody

2003 - Splitska Prica (Koncert U Zivo) CD 2
Najavna Prica 9
Josip Genda - Testament
Najavna Prica 10
For The Good Times
Najavna Prica 11
As Times Go By
Najavna Prica 12
Dean Dvornik - Sarko
Boris Dvornik - Kombinacijun
Ja Sam Taj
Najavna Prica 13
Samo Ti
Najavna Prica 14
Zorica Kondza - Dok Plovis Morima
Ponocno Sunce
Dodjela Nagrada
Gala

2005 - Split 2005
Vrime Cini Svoje

2008 - Zlatna Kolekcija CD 1
Ponocno Sunce
Samo Ti (Duet Snjezana Naumoska)
Mojoj Jedinoj Ljubavi
Smiraj
48 Uri
Ostani
More Je Nevjesta Moja
Senjorita Espanjola
Dodjite Opet, Ljetu Je Kraj
Sve Je Isto
Gala, Gala
Nocas Cu Tebi Doci
Casna Rijec
Cvrcak, Cvrci Ane
Sve Cu Ti Jednog Dana Reci
Vrazja Mare
Balada O Tovaru
Tebe Nitko Ljubit Nece
Born To Lose (Live)
As Time Goes By (Live)
Dok Plovis Morima (Duet Zorica Kondza)

2008 - Zlatna Kolekcija CD 2
Di Si Bija Kad Je Grmilo
Pjesme Mladosti Moje
Tvoje Su Usne Ostavile Trag
Gdje Je Taj Svijet
Volim, Volim Samo Nju
Hej, Svidjas Mi Se Mala
Luna Luda
Na Usamljenoj Plazi
Danas Opet Slusao Sam Pjesmu
Samotnici
Tvoje Lice
Ljubavi, Ruku Mi Daj
Vrime Cini Svoje
Kako Je Tuzno Sve
Na Dnu Dobrog Mora
Nemiri Prve Ljubavi
Ne Daj Da Tuga Mi Srce Lomi
Upamti To
Kapetan Bez Luke
For The Good Times (Live)
Everybody Loves Somebody (Live)
_____________________________________________
_____________________________________________
    
_____________________________________________
Category: Diskografija | Views: 846 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Djordji Peruzovic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  August 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2019 | Website builderuCoz |