Monday, 2020-02-24, 1:22 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » June » 4 » Djordje Balasevic - Diskografija (1977-2006) 1-4
3:17 PM
Djordje Balasevic - Diskografija (1977-2006) 1-4

____________________________________
Djordje Balasevic - Diskografija (1977-2006) 1-4
____________________________________
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo - 4.Deo - 5.Deo - 6.Deo - 7.Deo
____________________________________
1977 - U Razdeljak Te Ljubim (Singl)
1978 - Marina (Singl)
1978 - Moja Prva Ljubav (Singl)
1978 - Oprosti Mi Katrin (Singl)
1978 - Racunajte Na Nas (Singl)
1978 - Snasa I Ostale Price (Singl)
1978 - Triput Sam Video Tita (Singl)
1979 - Mojoj Mami Mesto Maturske Slike U Izlogu
1979 - Panonski Moranr (Singl)
1980 - Odlazi Cirkus
1982 - Hej Carobnjaci (Singl)
1982 - Pub
1983 - Celovecernji The Kid
1985 - 003
1986 - Bezdan
1987 - 1987 (Singl)
1987 - Panta Rei
1987 - Samo Da Rata Ne Bude (Singl)
1987 - U Tvojim Molitvama (Live) CD 1
1987 - U Tvojim Molitvama (Live) CD 2
1989 - Tri Posleratna Druga
1991 - Hitovi
1991 - Marim Ja
1993 - Jedan Od Onih Zivota
1993 - The Best Of Vol 2
1996 - Na Posletku
1996 - Nas Slusaju Svi A Mi Ne Slusamo Nikoga
1997 - Novogodisnji Koncert Prica Druga
1997 - Novogodisnji Koncert Prica Prva
1998 - Dal' Je Sve Bilo Samo Fol (Live)
1998 - Sarajevo 08 Feb (Bootleg) CD 1
1998 - Sarajevo 08 Feb (Bootleg) CD 2
1998 - Sedam Osmina Live CD 1
1998 - Sedam Osmina Live CD 2
1999 - Target (Live)
2000 - Balade
2000 - Devedesete
2000 - Kolekcija Singlova '77-'87
2000 - Koncert U Narodnom Pozoristu
2000 - Portret I
2000 - Portret II
2001 - Dnevnik Panonskog Mornara (Live) CD 1
2001 - Dnevnik Panonskog Mornara (Live) CD 2
2001 - Dnevnik Panonskog Mornara (Live) CD 3
2001 - Dnevnik Starog Momka
2002 - Ostace Okrugli Trag Na Mestu Satre CD 1
2002 - Ostace Okrugli Trag Na Mestu Satre CD 2
2003 - Budva (Live) CD 1
2003 - Budva (Live) CD 2
2003 - Djoletova Pesma (Apsolutno Romanticno)
2004 - Dok Je Nama Nas 01
2004 - Dok Je Nama Nas 02
2004 - Dok Je Nama Nas 03
2004 - Dok Je Nama Nas 04
2004 - Dok Je Nama Nas 05
2004 - Dok Je Nama Nas 06
2004 - Dok Je Nama Nas 07
2004 - Dok Je Nama Nas 08
2004 - Dok Je Nama Nas 09
2004 - Dok Je Nama Nas 10
2004 - Rani Mraz
2005 - Mater Vetru (Uzivo) CD 1
2005 - Mater Vetru (Uzivo) CD 2
2005 - Mater Vetru (Uzivo) CD 3
2006 - Sacuvano U Arhivi CD 1
2006 - Sacuvano U Arhivi CD 2
2006 - Sacuvano U Arhivi CD 3
____________________________________

____________________________________
1977 - U Razdeljak Te Ljubim (Singl)
U Razdeljak Te Ljubim
Srce Mi Je Kao Ratar

1978 - Marina (Singl)
Marina
Pile Moje, Pace Moje Malo

1978 - Moja Prva Ljubav (Singl)
Moja Prva Ljubav
Kristifore Crni Sine

1978 - Oprosti Mi Katrin (Singl)
Oprosti Mi Katrin
Zivot Je More

1978 - Racunajte Na Nas (Singl)
Racunajte Na Nas
Strasan Zulj

1978 - Snasa I Ostale Price (Singl)
Ljubio Sam Snasu Na Salasu

1978 - Triput Sam Video Tita (Singl)
Triput Sam Video Tita

1979 - Mojoj Mami Mesto Maturske Slike U Izlogu
Uvod
Sve Je Dobro, Kad Se Dobro Svrsi
Drago Mi Je Zbog Mog Starog
Jedan Sasa Iz Voza
Uticaj Rodjaka Na Moj Zivotni Put
Mnogo Mi Znaci To
Neki Novi Klinci
Stara Pesma
Moj Frend Ima Rock And Roll Band
Brakolomac
Prodaje Se Prijatelj
U Razdeljak Te Ljubim
Prva Ljubav
Racunajte Na Nas

1979 - Panonski Moranr (Singl)
Panonski Mornar
Moja Draga Sad Je U Japanu

1980 - Odlazi Cirkus
Prica O Vasi Ladackom
Jos Jedna Gorka Pesma
Nisam Bio Ja Za Nju
Menuet
Zivot Je More
Pa Dobro Gde Si Ti
Mirka
O, Kako Tuznih Ljubavi Ima
Ostaje Mi To Sto Se Volimo
Odlazi Cirkus
Panonaki Mornar
Lagana Stvar

1982 - Hej Carobnjaci (Singl)
Hej, Carobnjaci

1982 - Pub
Ilona
Ratnik Paorskog Srca
Za Sve Je Kriv Toma Sojer
Za Trecu Smenu
Lepa Protina Kci
Pesma O Jednom Petlu
Boza Zvani Pub
Predlog
Na Pola Puta
Marina
Pile Moje, Pace Moje Malo
Oprosti Mi Katrin
Prvi Januar
Samo Da Rata Ne Bude (Live)

1983 - Celovecernji The Kid
Celovecernji The Kid
Vi Ste Jedan Obican Mis
Crni Labud
Blues Mutne Vode
Svirajte Mi Jesen Stize Dunjo Moja
Don Francisko Long Play
Medena Vremena
Lunjo
Nikad Kao Bane
Neko To Od Gore Vidi Sve
Hej, Haj Bas Nas Briga
Baby Blue
Poluuspavanka
Ne Volim Januar (Live)

1985 - 003
Noc Kada Sam Preplivao Dunav
Baby Blue
Morao Sam Da Se Odselim
Bela Ladja
Al Se Nekad Dobro Jelo
Slovenska
Meni Me Se Lepa Nasto
Olivera
Put U Srediste Zemlje (Labincima Sa Koncerta)
Badnje Vece
Bezdan (Live)
Ne Lomite Mi Bagrenje (Live)
Samo Da Rata Ne Bude (Live)
1987

1986 - Bezdan
Sve Je Otislo U Honduras
Virovitica
Ne Volim Januar
Nema Vise Benda Kao 'Neoplanti'
Bezdan
Stari Orkestar
Narodnjaci
Ne Lomite Mi Bagrenje
Slow Motion
Moja Prva Ljubav
Kristifore, Crni Sine ...

1987 - 1987 (Singl)
1987
Poluuspavanka

1987 - Panta Rei
Soliter
Neki Se Rode Kraj Vode
Oni
Sansona
Nemam Nista S Tim
Starim
Cekajuci Montenegro Express
Jednom ...
Requiem

1987 - Samo Da Rata Ne Bude
Samo Da Rata Ne Bude

1989 - Tri Posleratna Druga
Sugar Rap
Jos Jedna Pesma O Maloj Garavoj
Devojka Sa Cardas Nogama
Caletova Pesma
D-Moll
Kad Odem
Saputnik
Remorker
O, Boze
____________________________________
____________________________________
   
____________________________________

____________________________________
1991 - Hitovi
Oprosti Mi Katrin
Zivot Je More
Drago Mi Je Zbog Mog Starog
Neki Novi Klinci
Mirka
Prica O Vasi Ladackom
Brakolomac
Bluz Mutne Vode
Boza Zvani Pub
Pesma O Jednom Petlu
Don Francisko Long Play
Svirajte Mi Jesen Stize Dunjo Moja
Al' Se Nekad Dobro Jelo
Neko To Od Gore Vidi Sve
Baby Blue

1991 - Marim Ja
Covek Za Koga Se Udala Buba Erdeljan
Ringispil
Slabo Divanim Madzarski
Marim Ja ...
Nevernik
Divlji Badem
Citron Pesma
Olelole
Kako Su Zli Dedaci Razbucali Proslavu
 Godisnjice Braka Kod Mog Druga Jevrema

1993 - Jedan Od Onih Zivota
Ja Luzer!
The Last March
Krivi Smo Mi
Posvadjana Pesma
Dan Posle Ponedeljka
Portret Mog Zivota
Provincijalka
Stari Laloski Vals
Covek Sa Mesecom U Ocima

1993 - The Best Of Vol 2
Ne Volim Januar
D-Moll
Lepa Protina Kci (Live)
Slabo Divanim Madjarski
Caletova Pesma
Ne Lomite Mi Bagrenje
Divlji Badem
Ona Je Volela Bluz
Ringispil
Devojka Sa Cardas Nogama
Nevernik
Kad Odem
Starim
Bezdan
Slovenska (Live)

1996 - Na Posletku
Naposletku ...
Dodjoska
Namcor
Regruteska
Poslednja Nevesta
Miholjsko Leto
Sin Jedinac
Drvena Pesma
Uspavanka Za Decaka

1996 - Nas Slusaju Svi A Mi Ne Slusamo Nikoga
Sloboda-Ne

2000 - Devedesete
Devedesete
Ziveti Slobodno ...
Balkanski Tango
Plava Balada
Stih Na Asfaltu
Leged'a O Gedi Gluperdi
Sevdalinka
Kao Talas ...
Nedostaje Mi Nasa Ljubav
Naopaka Bajka
Dok Gori Nebo Nad Novim Sadom
Mrtvi ...
Je.... Se Devedesete

2000 - Kolekcija Singlova - '77 - '87
U Razdeljak Te Ljubim
Prva Ljubav
Kristifore Crni Sine
Marina
Pile Moje, Pace Moje Malo
Racunajte Na Nas
Strasan Zulj
Ljubio Sam Snasu Na Salasu
Oprosti Mi Katrin
Panonski Mornar
Moja Draga Sad Je U Japanu
Lagana Stvar
Prvi Januar
Hej, Haj Bas Nas Briga
Triput Sam Video Tita
Hej, Carobnjaci
Poluuspavanka
1987

2001 - Dnevnik Starog Momka
Otilia
Ljerka
Ankica
Jaroslava
Eleonora
Nevena
Anita
Julia
Branislava
Ognjena
Ljudmila
Andjela
____________________________________
____________________________________
   
____________________________________

____________________________________
1987 - U Tvojim Molitvama (Live) CD 1
Ne Volim Januar
Bezdan
Olivera
Slow Motion
Samo Da Rata Ne Bude
Neki Novi Klinci
Ne Lomite Mi Bagrenje

1987 - U Tvojim Molitvama (Live) CD 2
Protina Kci
Prica O Vasi Ladackom
Zivot Je More
Slovenska
Neko To Odgore Vidi Sve
Prva Ljubav
Svirajte Mi 'Jesen Stize
 Dunjo Moja'
Odlazi Cirkus

1997 - Novogodisnji Koncert Prica Prva
Kad Odem
Ratnik Paorskog Srca
Song (Gusle)
Marim Ja
Narodnjaci
Song (Da Ti Je Bemve)
Covek Za Kog Se Udala Buba Erdeljan
Snasa
Devojka Sa Cardas Nogama
Slabo Divanim Madzarski
Neko To Odgore Vidi Sve
Na Pola Puta

1997 - Novogodisnji Koncert Prica Druga
Ne Lomite Mi Bagrenje
Sloboda-Ne
Ringispil
Ne Volim Januar
Zivot Je More
Caletova
Badnje Vece
Samo Da Rata Ne Bude
Lipa
Protina Kci
Vasa Ladacki
Odlazi Cirkus

1998 - Dal' Je Sve Bilo Samo Fol (Live)
Neki Novi Klinci
Govor I
Slovenska
Svirajte Jesen Stize Dunjo Moja
Prva Ljubav
Devojka Sa Cardas Nogama
Govor II
Slabo Divanim Hrvatski
Menuet
Provincijalka
Caletova Pesma
Zivot Je More
Miholjsko Leto
Boza Zvani Pub

2000 - Balade
Svirajte Mi 'Jesen Stize Dunjo Moja'
Prica O Vasi Ladackom
Neki Novi Klinci
Slovenska
Odlazi Cirkus
Ne Lomite Mi Bagrenje
Prva Ljubav
Dodjoska
Na Posletku
Lepa Protina Kci
Ne Volim Januar
Zivot Je More
Bezdan
D-Moll
Caletova Pesma
Samo Da Rata Ne Bude

2004 - Rani Mraz
Pricica O Vasi L.
Aco-Braco
Civutski Vrt
Kere Varosanke
Ladjarska Serenata
Boze, Boze ...
Galicia
Tvoj Neko
Maliganska
Ja Vas, Kanda, Znam!
Pred Zadnji Sneg
Kao Rani Mraz
Prica O Vasi L.
____________________________________
____________________________________
   
____________________________________

____________________________________
1999 - Target (Live)
Slovenska
Ringispil
Namcor
Covek Sa Mesecom U Ocima
Ne Lomite Mi Bagrenje

2000 - Koncert U Narodnom Pozoristu
(Uvod) Kad Su Vladale Tikve
Pobednicka Kosulja
Kao Horor
Stvarno Je Gotov
Gej Parada
Moj Kucni Otpor
Stari Filmovi
Kad Jesen Dodje
Nobelovci I Ostali ...
Talenat
Dva Tanga
Starozenja
Novogodisnja Porodicna Prica
Znate Sta
Otpor
Stoti Koncert (U Beogradu)
Laku Noc

2000 - Portret I
Bluz Mutne Vode
Pa Dobro Gde Si Ti
Oprosti Mi Katrin
Moja Draga Sad je U Japanu
Kristifore Crni Sine
U Razdeljak Te Ljubim
Don Francisko Long Play
Na Posletku
Neko To Od Gore Vidi Sve
Sve Je Dobro Kad Se Dobro Svrsi
Prica O Vasi Ladackom
Svirajte Mi 'Jesen Stize Dunjo Moja'
Bezdan
Ljubio Sam Snasu Na Salasu
D-Moll
Caletova Pesma

2000 - Portret II
Devojka Sa Cardas Nogama
Boza Zvani Pub
Mirka
Namcor
Panonski Mornar
Nikad Kao Bane
Pesma O Jednom Petlu
Drago Mi Je Zbog Mog Starog
Prva Ljubav
Neki Novi Klinci
Ne Volim Januar
O, Kakvih Tuznih Ljubavi Ima
Lepa Protina Kci
Slovenska
Odlazi Cirkus
Ne Lomite Mi Bagrenje
Zivot Je More
Racunajte Na Nas
Samo Da Rata Ne Bude

2003 - Djoletova Pesma (Apsolutno Romanticno)
Djoletova Pesma (Duet Sa Djoletom)

2005 - Mater Vetru (Uzivo) CD 1
Pricica O Vasi Ladackom
Najgora Publika Na Svetu!
Na Bogojavljensku Noc
Bitno Je Da Imas Podrsku!
Aco Braco
Kljucni Silikon!
Tvoj Neko
Bio Sam Balasevic!
Jednom
Centar Il' Periferija!
Boze, Boze
Romanticna Vremena!
Maliganska
Na Mene Niko Nista Da Baci!
Ja Vas Kanda Znam Sa Stranda

2005 - Mater Vetru (Uzivo) CD 2
U Nase Vreme!
Korzo
Vojvodjanska Turneja!
Panonski Mornar
Niste U Kompjuteru!
Ratnik Paorskog Srca
Scenario!
Galicia
De Belli!
Caletova Pesma
Svecari!
Budimpestanska Noc
Jovica Stendal!

2005 - Mater Vetru (Uzivo) CD 3
Devojka Sa Cardas Nogama
Slabo Divanim Madzarski
Madzarski!
Pred Zadnji Sneg
Hej, Haj Bas Nas Briga
O Scenariu (Drugi Put)!
Ladjarska Uspavanka
Bi Religiozan!
Ne Volim Januar
Turneja Po Malim Mestima!
Ne Lomite Mi Bagrenje
Priznajem Da Sam Patetican!
Ostaje Mi To Sto Se Volimo
____________________________________
____________________________________
   
____________________________________
Category: Diskografija | Views: 968 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Djordje Balasevic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  June 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |