Saturday, 2022-06-25, 8:08 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » January » 23 » Divlji Kesten - Diskografija (1993-2008)
5:44 PM
Divlji Kesten - Diskografija (1993-2008)

_______________________________________
_______________________________________
1993 - Ipak .... Ljubav
1995 - Divlji U Srcu
1996 - Ludi Od Ljubavi
1999 - Ni Sunca Ni Kise
2001 - Oci U Oci
2003 - Ujed Ljubavi (Igor Starovic)
2006 - Singl (Igor Starovic)
2008 - Ljubav CD 1 (Igor Starovic)
2008 - Ljubav CD 2 (Igor Starovic)
_______________________________________
1993 - Ipak .... Ljubav
Putovanje
Kristina
Gde
Ti Si Moja Muzika
Suze Krijem, Same Teku
Samo Da Te Ne Volim
Mrvica
Natasa
Pomozi Mi
Samo Jednu Sam Voleo
Suze Od Leda

1995 - Divlji U Srcu
Gori, Gori
Ko Ce Suze Da Ti Brise
16 Godina
Natasa
Tesko Mi Je Bez Tebe
Oci Zelene
Ove Godine Sve
Zamisli

1996 - Ludi Od Ljubavi
Rodjendan
Suzana
Svrati Ponekad
Suze Od Leda
Zatvori Oci
Sedam Godina
Bez Tebe... Tesko Je
Secanje Na Tebe
Mrvica
Ludi Od Ljubavi
Gde Cemo Mi
Pomozi Mi
Ti Si Moja Muzika
Oci Zelene
Sedam Godina (Instrumental)

1999 - Ni Sunca Ni Kise
Case O Pod
Daj, Daj, Daj
Dunjo Moja
Hej, Kako Ruke Bole
Kada Srce Zaplace-Najjace
Lutka
Nezne Reci
Ni Sunca Ni Kise
Preboli Me
Tambure
Samo Jednu Sam Voleo

2001 - Oci U Oci
Gde Iz Ove Koze
Niti Zivim, Niti Mrem!
Srcu Nije Lako (Feat Dragana Mirkovic)
Gradovi
More Otrova
Oci U Oci
Lazem
Nek' Ti Kazu Kise
Vero-Nevero
Uzmi Me, Il' Ostavi

2003 - Ujed Ljubavi (Igor Starovic)
Hajde Za Sto
Za Moje Drugove
Kako Da Te Kupim
Crveno
Odlazim (Kose Crne)
Ako Odes Ti (Budva 2003)
Ivana
Kada Vrata Zatvorim
Prevara

2006 - Singl (Igor Starovic)
To Nisam Ja

2008 - Ljubav CD 1 (Igor Starovic)
Nicija
Ko Je Za To Kriv
Brodovi
Zlato
Kristina
Ti Si Moja Muzika
Suze Krijem, Same Teku
Oci Zelene
Samo Da Te Ne Volim
Sesnaest Godina
Gori, Gori
Ko Ce Suze Da Ti Brise
Natasa
Gde Cemo Mi
Ove Godine Sve
Putovanja
Zamisli
Pomozi M
Prokleto Ti Bilo

2008 - Ljubav CD 2 (Igor Starovic)
Svrati Ponekad
Sedam Godina
Suze Od Leda
Zatvori Oci
Podvala
Rodjendan
Hajde Na Sto
To Nisam Ja
Ivana
_______________________________________
_______________________________________
Category: Diskografija | Views: 1259 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Divlji Kesten | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  January 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |