Thursday, 2022-06-30, 0:54 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » November » 30 » Disciplina Kicme - Diskografija (1981-2007)
4:34 AM
Disciplina Kicme - Diskografija (1981-2007)

Disciplina Kicme - Diskografija (1981-2007) 1.Deo - 2.Deo
________________________________________________
1981 - Bistriji Ili Tuplji Covek Biva Kad (Sarlo Akrobata)
1982 - Uzivo
1983 - Svidja Mi Se Da Ti Ne Bude Prijatno
1985 - Ja Imam Sarene Oci
1986 - Svi Za Mnom
1987 - Decija Pesma
1987 - Najlepsi Hitovi Uzivo
1989 - Kako Je Propao Rokenrol (OST)
1989 - Zeleni Zub Na Planeti Dosade
1990 - Beogradska Prevara Ulicnog I Nadzemaljskog Sjaja!
1991 - Nova Iznenadjenja Za Nova Pokoljenja
1996 - I Think I See Myself On CC TV
1997 - Do Not - Oh Why
1997 - The Best Of Vol.1
1998 - Heavy Bass Blues
1998 - The Best Of Vol.2
1999 - Tooth Gofie Nappy
2000 - Ove Ruke Nisu Male ... 1
2000 - Refresh Your Senses Now!
2004 - Ove Ruke Nisu Male ... 2
2005 - Politicari + Virusi
2007 - Kada Kazes Muzika, Na Sta Tacno Mislis, Reci Mi
________________________________________________

________________________________________________
1981 - Bistriji Ili Tuplji Covek Biva Kad (Sarlo Akrobata)
Niko Kao Ja
Sarlo Je Nezan
Pazite Na Decu (I)
Fenomen
Sad Se Jasno Vidi
Rano Izjutra
Ljubavna Prica
Samo Ponekad
Covek
Bes
O, O, O...
Problem
Ja Zelim Jako
Pazite Na Decu (II)
Mali Covek
Ona Se Budi
Oko Moje Glave

1982 - Uzivo
Svidja Mi Se... (Live)
Mozak (Live)
Uzivaj (Live)
Zgodne Kretnje (Live)
Javno Veselje (Live)

1983 - Svidja Mi Se Da Ti Ne Bude Prijatno
Nestani Ih
Ti Znas Da Tvoja Soba Ima 4 Ugla
Nemoj
Pobednici
Mladost Ne Opravdava Besvest
Uzivaj
Zgodne Kretnje
Pecati
Mozak
Javno Veselje

1985 - Ja Imam Sarene Oci
Dobos 7 Puta
Novac Nece Doci
Veruj Meni
Pristaniste
Svidja Mi Se
Pregrst Novca
Vaspitanje
28.Jun.84

1986 - Svi Za Mnom
Cudna Suma
Pozdrav Mladoj Zitarici
Zasto
Ovo Je Zvuk
Svi Za Mnom
U Kesi
Suma Igra
Ne, Ne, Ne...

1987 - Decija Pesma
Decja Pesma I
Decja Pesma II
Love Removal Machine
Addicted To Love

1987 - Najlepsi Hitovi Uzivo
Betmen
Cudna Suma
Mozak
Ne, Ne, Ne
Svi Za Mnom
Nemoj
Novac Nece Doci
Zasto

1989 - Kako Je Propao Rokenrol (OST)
Dozivljaji Zelenog Zuba
Do Izvora Dva Putica-Skalpeli
Ljubavna Tema
Hasanaginicin Rep
Montazni Kompjuter
Nindza Mix
Ljubavna Tema-Japan
Skalpeli Zive
Ljubavna Tema-Kraj
Novi Dozivljaji Zelenog Zuba
Nije Sve U Ljubavi-Drakulina Tema
Tvoj Dan
Barbarina Tema
Srecna Nova Godina
Ja Ne Mogu Vise
Hajde, Hajde Devojko
Dobro Jutro
Najnoviji Dozivljaji Zelenog Zuba
Ne Salji Mi Pisma-Necemo I
Trese, Lupa, Udara
U Pozoristu
Pokojni Toza
Orman
S. Stan
San
Crveno
Waka-Caka
Necemo II
E. & Dj. Stan
Zdravo Zeleni Zube

1989 - Zeleni Zub Na Planeti Dosade
Tata i Mama
Zeleni Zub
Betmen Mandrak Fantom
Manitua Mi I
Ah, Kakva Sreca
Planeta Dosade
Iza Devet Brda
Glas Nestasnih
Tata i Mama 2

1990 - Beogradska Prevara Ulicnog I Nadzemaljskog Sjaja!
Sin Ima Plave Oci I Zivi U Samoci
Razum Je Srazmeran Onome O ...
Suzi Kju
Snezo, Snezo Snezana
Tata, Opravi Mi Vrata
Nisam Ljut, Ali Ne Oprastam Vremenu
Kosto I Auditorijum
10 I Po Godina Kasnije (Op. Miks)

1991 - Nova Iznenadjenja Za Nova Pokoljenja
Himna
Buka U Modi
Da Li Ti Znas Za Neki Drugi Ritam
Goc, Skrec & Bubanj
Covek Sa Visokom Temperaturom
Ufo-Grlo-Nos
Zemlja Svetlosti (Sunce Je Na Raspustu)
Zar Je To Sve
No Misteri At Ol
Zlopamtilo Ja Sam Znaj
Prijatelj Sa Mastom
Manitua Mi II

1996 - I Think I See Myself On CC TV
Enter
Behind Nine Hills
Oh Why
Is That Really All
I Ve Got Those Teknicolor Eyes
Do Not
Have You Ever Heard Of Any Oth
U.S.P.
Queueing (99 And One Half Day)
Children Song

1997 - Do Not - Oh Why
Do Not! (Safe Radio Edit)
Do Not! (As Seen On Cctv)
Oh Why (Safe Radio Edit)
Oh Why (Fonkey Puzzle Dub Edit)
________________________________________________
________________________________________________

________________________________________________
1997 - The Best Of Vol.1
Ti Znas Da Tvoja Soba Ima 4 Ugla
Nemoj!
Mladost Ne Opravdava Besvest
Pobednici
Uzivaj
Zgodne Kretnje
Pecati
Javno Veselje
Novac Nece Doci
Svidja Mi Se...
Pregrst Novca
Vaspitanje
28. Juni '84
Cudna Suma
Zasto
Ovo Je Zvuk
Svi Za Mnom
Suma Igra
Ne, Ne, Ne

1998 - Heavy Bass Blues
Mmmhum
Bedroom Muzik
Ain't No Reason
Noize In Fashion
Tobacco Road
Mannitou Part 3
Mouse In Your Hand
High-Temperature Man
New Song
Heavy Bass Blues
Envelope
D'endless Session

1998 - The Best Of Vol.2
Betman
Tata I Mama
Zeleni Zub
Betman, Mandrak, Fantom
Ah, Kakva Sreca
Planeta Dosade
Iza 9 Brda
Decja Pesma I
Decja Pesma II
Buka U Modi
Da Li Ti Znas Za Neki Drugi Ritam
Goc, Skrec + Bubanj
Zemlja Svetlosti
Zar Je To Sve
Zlopamtilo (Ja Sam, Znaj)
Prijatelj Sa Mastom
Adicted To Love
Love Removal Machine
Manitua Mi I
Ufo, Grlo, Nos
Idu Dani
Z.S.G.

1999 - Tooth Gofie Nappy
Barbaric Pagan-Res.Jam.Cut
Bilderbelgrade 99 Mix
Non-Moderate Y2k Edit

2000 - Ove Ruke Nisu Male ... 1
Nestani Ih
Ti Znas Da Tvoja Soba Ima 4 Ugla
Nemoj
Pobednici
Mladost Ne Opravdava Besvest
Uzivaj
Zgodne Kretnje
Pecati
Mozak
Javno Veselje
Dobos 7 Puta
Novac Nece Doci
Veruj Meni
Pristaniste
Svidja Mi Se...
Pregrst Novca
Vaspitanje
28. Jun 84
Svidja Mi Se
Mozak II
Uzivaj II
Zgodne Kretnje II
Javno Veselje (Pocetna Verzija)

2000 - Refresh Your Senses Now!
N. F. O.
Evil Man
I'm A Shape - Shapeshifter
This Is How It Should Be Done
Error 404 (Dna-Dno)
Your Soul
Surely They Won't Get Much...
Da Answer
Mannitou Pt.4
D-D-Demoncracy Yeah!

2004 - Ove Ruke Nisu Male ... 2
Cudna Suma
Pozdrav Mladoj Zitarici
Zasto!
Ovo Je Zvuk...
Svi Za Mnom!
U Kesi
Suma Igra...
Ne, Ne, Ne...
Tema I
Tema II
Tema III
Tema IV
Tema V
Tema VI
Tema VII
Tema VIII
Tema IX
Tema X
Tema XI
Humoreska
Ne, Ne, Ne Live '86

2005 - Politicari + Virusi
Politicari + Virusi (Tv Miks)
Politicari + Virusi (Antivirus Miks)
Politicari + Virusi (Instrumental)

2007 - Kada Kazes Muzika, Na Sta Tacno Mislis, Reci Mi
Intro 
Bunt 
Info 
Neko Mora To Da Spreci 
Covek Koji Ne Nosi Sat 
Hitra Smedja Lisica Preskace Lenjeg Psa (The Quick Brown Fox Jumps Over The Lazy Dog) 
Ego 
Pomerite Se, Nemojte Tu Stajati 
Robo - Bluz 
Politicari + Virusi (Disco Version)
Znaci 
Kada Kazes Muzika, Na Sta Tacno Mislis, Reci Mi 
Manitu 5 
Hidden Track
________________________________________________
________________________________________________
MIRROR LINKOVI
________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1754 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Disciplina Kicme, Sarlo Akrobata | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |