Wednesday, 2020-08-12, 6:57 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » April » 25 » Denis & Denis - Diskografija (1984-2006)
1:05 AM
Denis & Denis - Diskografija (1984-2006)

___________________________________________
___________________________________________
1984 - Cuvaj Se
1984 - Program Tvog Kompjutera (Singl)
1985 - Ja Sam Lazljiva
1987 - Marina (MP)
1995 - Program Tvog Kompjutera
1998 - Ista Kao More (MP)
2004 - Sex Bez Dodira (Singl) (MP)
2006 - The Best Of
___________________________________________
1984 - Cuvaj Se
Cuvaj se
Tek je sedam sati
Dvadeset i osam minuta do pet
Telefon
Ti i ja
Program tvog kompjutera
Doba nocnih kisa
Sacuvaj nesto
Dio refrena

1984 - Program Tvog Kompjutera
Program Tvog Kompjutera
Noc

1985 - Ja Sam Lazljiva
Ja sam lazljiva
Voli me jos ovu noc
Ja sam lazljiva 2
Himna kompjut
Soba 23
Noc
Voli me jos ovu noc II

1987 - Marina (MP)
Kolacici
Maline i Kupine
Pogledaj, Sve Zvijezde Padaju
Ruke Gore
Rodjen Sam Ponovo
U Ritmu Me Okreni
Opasno Letim Sa Tobom
Htjela Bih Da Umrem, Al Necu Bez Tebe
Casa u Tvojim Rukama
Navikla

1995 - Program Tvog Kompjutera
Himna Kompjutera
Program Tvog Kompjutera
Cuvaj Se
Ja Sam Lazljiva
Telefon
Dio Refrena
Voli Me Jos Ovu Noc
Soba 23
Tek Je 7 Sati
Noc
Doba Nocnih Kisa
Ti I Ja
28 Minuta Do 5
Sacuvaj Nesto
Oaza Snova

1998 - Ista Kao More (MP)
More
Ponekad
Skoljka
Budi mi drug
Juzni ritam
Zrno njeznosti
Ranjena
Jedna pjesma koju volim
Mali Buda
Ozeni me
Ne volim te
San za jedan dan
Budi isti kao more + Insanity

2006 - Sex Bez Dodira (Singl) (MP)
Sex Bez Dodira

2006 - The Best Of
Himna Kompjutera
Program Tvog Kompjutera
Cuvaj Se
Telefon
Tek Je 7 Sati
28 Minuta Do 5
Sacuvaj Nesto
Doba Nocnih Kisa
Dio Refrena
Ti I Ja
Noc
Ja Sam Lazljiva
Soba 23
Voli Me Jos Ovu Noc
Oaza Snova
Bengalski Tigar
Bio Sam Dijete
Miris Krila Andjela
Pijane Ulice
Budi Tu
___________________________________________
___________________________________________
    
___________________________________________
Category: Diskografija | Views: 927 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Denis & Denis | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  April 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |