Wednesday, 2020-08-12, 6:46 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » November » 29 » Dejan Cukic - Diskografija (1981-2008)
2:18 AM
Dejan Cukic - Diskografija (1981-2008)

_____________________________________________
_____________________________________________
1981 - Los I Mlad (Bulevar)
1982 - Mala Nocna Panika (Bulevar)
1987 - Spori Ritam
1989 - Zajedno
1990 - Uzivo U Novom Sadu
1994 - San Na Pola Puta
1996 - Ja Bih Da Pevam
1997 - Unplugged
1998 - Igramo Na Ulici
2000 - Divlji Med
2002 - Kalendar
2008 - Ubrzanje
_____________________________________________
1981 - Los I Mlad (Bulevar)
Los I Mlad
Vesele Devojcice
Kad Smo Na Putu
Lepo Je Biti S Tobom
Rano Jutro
Evropa
Meni Treba Nesto Vruce
Bane Brk
Da Li Je Cudo
Gasim Tv I Odlazim

1982 - Mala Nocna Panika (Bulevar)
Nestasni Decaci
Unutrasnja Panika
Bolje Da Ostanes S Mamom
Zavedi Me Pa Me Sutni
Ponovo Na Ulici
Cekajuci Godoa
Opijum I Coca Cola
Venerin Breg
Bilo Sta Za Dan Dva
Pusten S Lanca
Trenutni Lek

1987 - Spori Ritam
Rodjen Za Noc
A Sta Da Radim
Kako Te Zelim
Diras Me Pakleno
U Vrelini
Dolazi Tiho
Spori Ritam
Bele Noci
Zakon Jacega
Pogledaj Sa Prozora

1989 - Zajedno
Bez Tebe
Zajedno
Tvoje Oci
Moja Djevojka
Pozeli Me
Letnje Kise
Ustani
Zute Cipele
Pruzi Mi Ruke

1990 - Uzivo U Novom Sadu
Bele Noci
Letnje Kise
U Vrelini
Zajedno
Pogledaj S Prozora
Ruza Ispod Pepela
Dolazi Tiho
Bez Tebe
Julija
A Sta Da Radim
Tvoje Oci
Trenutni Lek
Rodjen U Novembru

1994 - San Na Pola Puta
A Sta Da Radim
Bez Tebe
Dolazi Tiho
Julija
Kako Te Zelim
Letnje Kise
Nebo Jedino Zna
Nikom Te Ne Dam
Ono Sve Sto Znas O Meni
Pogledaj Sa Prozora
Rodjen U Novembru
Ruza Ispod Pepela
Spori Ritam
Trenutni Lek
Tvoje Oci
Ustani
Zajedno

1996 - Ja Bih Da Pevam
Volim Kad Si Tu
Ja Bih Da Pevam
Rulet
Sa Druge Strane Zvezda
Dugo Putovanje Vozom
Kao Ti
Zvuzduk U 8
Slepi Od Ljubavi
Pridji Blize
Mokre Ulice

1997 - Unplugged
Volim Kad Si Tu
Spori Ritam
Dolazi Tiho
Ruza Ispod Pepela
Slepi Od Ljubavi
Dugo Putovanje Vozom
Letnje Kise
Sa Druge Strane Zvezda
Pridji Blize
Zajedno
Kao Ti
Nebo Jedino Zna
Julija
A Sta Da Radim
Mokre Ulice
Kako Te Zelim
Ja Bih Da Pevam

1998 - Igramo Na Ulici
Igramo Na Ulici
Da Li Ti Si Nisi
Karneval
Ljubav Boli
Suze Nisu Dovoljne
Pored Reke
Stranac U Beogradu
Zimbabve
Bulevari
Detektiv
Zvuci Ulica

2000 - Divlji Med
Prolog (All Along...)
Vremena Se Menjaju (Times They Are...)
Zabava Kod Vojnicevih (Blowin...)
Vatromet (My Back Pages)
Nije Dilema Nema Problema (Don't Think Twice...)
Noc (...Heaven's Door)
Bicu Slobodan (I Shall Be...)
Da Nemam Nju (If Not For You)
Zauvek Mlad (Forever Young)
Vrata Raja (.....Door)
Nije Dilema, Nema Problema (Nastavak)
Sve Je Gotovo, Baby Blue (...Baby Blue)

2002 - Kalendar
Bolji Dani
Marina
U Snovima
Slatka Iva
Jovana I Jacques
Tvoje Pismo
Slike Iz Predgradja
Tri Puta Sam Plakao
Ne Gledam Dole
Na Kraju
(I Can't Get No) Satisfaction
Strawberry Fields Forever

2008 - Ubrzanje
Dvadeset Prvi Vek
Fantastican Dan
Kud Me Vetar Doziva
Najbolje Godine
Nekad Poroci Sada Navike
Obrati Paznju Na Poslednju Stvar
Samo Jedna Tvoja Rec
Uvek Se Izgubim U Novom Sadu
Zaboravi Na Sve
Zauvek Mlad
_____________________________________________
_____________________________________________
Category: Diskografija | Views: 659 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Dejan Cukic | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0
1 Dark   [Entry]
Molim te obnovi link ...hvala

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |