Monday, 2020-02-24, 3:02 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » June » 27 » Dalibor Brun - Diskografija (1969-2008)
3:25 PM
Dalibor Brun - Diskografija (1969-2008)

___________________________________________________
Dalibor Brun - Diskografija (1969-2008) 1.Deo - 2.Deo
___________________________________________________
1969 - Prolaze Godine
1970 - Djeca Ljubavi
1971 - Kidajmo Lance Ljubavi
1972 - Suze, Suze
1972 - Zasto Me Ostavljas
1973 - Nevjerna Je Ona Bila
1973 - Otkad Si Tudja Zena
1974 - Voljenoj
1974 - Ne Cekaj Me, Majko
1974 - Zivi Kako Hoces
1975 - I Poveo Sam Je U Travu
1975 - Ruze
1976 - Ja Te Ljubim
1976 - Ne Pitaj Me Zasto
1976 - To Je Bilo Davno
1977 - Nosio Sam Cvijece
1978 - Ja Ostajem S Tobom
1982 - I Tebe Ljubim Po Navici Dijete
1989 - Svi Su Znali Da Smo Ljubovali
1992 - 29 Hitova Megamix
1995 - Sve Najbolje
1996 - Dusa Ranjena
1998 - Zasto Me Zoves
2000 - Zivim Kako Znam, Kako Mogu
2002 - 28 Hitova Mega Mix 2
2004 - Nema Spavanja
2008 - Zlatna Kolekcija CD 1
2008 - Zlatna Kolekcija CD 2
___________________________________________________

___________________________________________________
1969 - Prolaze Godine
Prolaze Godine
Tvoje Plave Oci Liza

1970 - Djeca Ljubavi
Djeca Ljubavi
Uvijek Cu Ostati Tvoj

1971 - Kidajmo Lance Ljubavi
Kidajmo Lance Ljubavi
Marie

1972 - Suze, Suze
Suze, Suze
Ekstaza

1972 - Zasto Me Ostavljas
Zasto Me Ostavljas
Moja Moja

1973 - Nevjerna Je Ona Bila
Nevjerna Je Ona Bila
Bit Cu S Tobom

1973 - Otkad Si Tudja Zena
Otkad Si Tudja Zena
Sto Zelis Od Mene

1974 - Voljenoj
Balada O Voljenoj
Pastorala
Bit Cu S Tobom
Izvor
Raspleti Kose Zlatne
Ne Daj Se Srce
Krenut Cemo Mojom Ladjom
Nema Te Nema
Cvjetna Polja Ljubavi
Malo Ja Malo Ti
Suze Suze

1982 - I Tebe Ljubim Po Navici Dijete
I Tebe Ljubim Po Navici Dijete
Djevojke Su Tople
Dalivor Brun - Dal' Me Mozda Volis Ti
Moderna Eva
Rastanak
Samo Moja
Bila Si Tu
Suzy
Caj Za Dvoje
Odlazis

1989 - Svi Su Znali Da Smo Ljubovali
Svi Su Znali Da Smo Ljubovali
Sta Si Mi Sinoc Stavila U Vino
Proklela Me Ljubav Stara
Nikad Ti Zivote Oprostiti Necu
Ne Pitajte Prijatelji
Moj Zivot Je Tuzna Prica
Jedna Zena Plava
Bolujem Ti Moja Draga
Pukni Srce
Ne Pitajte Prijatelji

1992 - 29 Hitova Megamix
Sve Su Se Laste
Bez Rastanka Suza Nema
Puna Se Casa Prelila
Svi Pjevaju,Ja Ne Cujem
Neka Neka, Nek Se Zna
Tuzna Su Zelena Polja
Jos I Danas Teku Suze...
Jesen U Vrtu Mom

1995 - Sve Najbolje
Puna Se Casa Prelila
Svi Su Znali Da Smo Ljubovali
Kucnimo Se Tugo Moja
Jedna Zena Plava
Stara Ljubav, Vjecna Bol
Otkad Si Tudja Zena
Moj Zivot Je Tuzna Prica
Nisi Ti Vise Crno Vino
Poljubi Me Jednom Za Sto Puta
Ne Okreci Mi Ledja
Jedna Suza, Jedna Rana
Sto Si Mi Sinoc Stavila U Vino
Prodje Mi Mladost
Pozdravimo Se
Necu Naci Zenu Svog Zivota
Proklela Me Ljubav Stara
Varao Sam Zene
Ostavi Mi Malo Ljubavi Na Kraj

1998 - Zasto Me Zoves
Zasto Me Zoves
Zeno Zeno
Tesko Mi Je Prijatelji
Puklo Srce
Ej, Sviracu
Zbog Kog Srce Nosim
Placem U Dusi
Kad Bi Znala
Tesko Mi Te Spominjati
Pogrijesit Cu

2002 - 28 Hitova Mega Mix 2
Evo Noci
Da Je Sladje Zaspati
Necu
Nemam Snage Da Se Pomirim
Ribari
Sumi Sumi Javore
U Dobru I Zlu
___________________________________________________
___________________________________________________
    
___________________________________________________

___________________________________________________
1974 - Ne Cekaj Me, Majko
Ne Cekaj Me, Majko
Ne Igraj Se Vatrom

1974 - Zivi Kako Hoces
Zivi Kako Hoces
Kuca Li Srce Zbog Mene

1975 - I Poveo Sam Je U Travu
I Poveo Sam Je U Travu
Volis Li - Cekaj Me

1975 - Ruze
Ruze
Nedaj Nedaj Moja Ljubavi

1976 - Ja Te Ljubim
Ja Te Ljubim
Proljetna Pjesma

1976 - Ne Pitaj Me Zasto
Ne Pitaj Me Zasto
Moj Bolni Krvav Cvijet

1976 - To Je Bilo Davno
To Je Bilo Davno
Zelim Da Poludis

1977 - Nosio Sam Cvijece
Nosio Sam Cvijece Pod Prozore
Kad Ti Jednom Bude Dosta

1978 - Ja Ostajem S Tobom
Ja Ostajem S Tobom
Ako Si Jos Sama

1996 - Dusa Ranjena
Gitaro Nocas Ne Stedi Strune
Dodir
Vjetrovi
Tako Je Bolno
Boje Ludila
Zbog Nas
Ostani S Njim
Jos Se Trudim Da Te Prebolim
Slutnja
Molim Te Oprosti Mi
Da Sam Ptica
Ljubomora
Ranjiv I Nesretan

2000 - Zivim Kako Znam, Kako Mogu
Zivim
Naka Si
Jesen Zuti
Jos Je Rano
Evo Dana
Ako Odes S Njim
Dodji
Rijeci Pomirenja
Ispuni Mi Jos Tu Zelju
Ti Si Bol Zivota Mog

2004 - Nema Spavanja
Nema Spavanja
Pokrala Si Me
Cujte Moju Pjesmu
Ona Je Prokleta
Do Zore
Zivi Se Samo Jednom
Pomozi Mi Boze
Bolje Da Te Vise Ne Vidim
Nema Mi Srece
Kad Bi Bila Moja

2008 - Zlatna Kolekcija CD 1
Jedna Zena Plava
Poljubi Me Jednom Za Sto Puta
Nisi Vise Crno Vino
Sta Si Mi Sinoc Stavila U Vino
Puna Se Casa Prelila
Svi Su Znali Da Smo Ljubovali
Ona Je Prokleta
Zasto Me Zoves
Jos Je Rano
Neka Si
Nemam Zelje Sresti Stare Prijatelje
Zivim
Nemam Vise Nikog Svog
Pozdravimo Se
Zivi Se Samo Jednom
Gitaro Nocas Ne Stedi Strune
Cujte Moju Pjesmu
Ja Bih Htio, Da Te Volim
Prokleta Me Ljubav Stara
Do Zore
Tesko Mi Je Prijatelji
Ostavi Mi Malo Ljubavi Na Kraju

2008 - Zlatna Kolekcija CD 2
Otkad Si Tudja Zena
I Tebe Ljubim Po Navici Dijete
Na Kraju Duge
Zasto Si Lagala
Ako Te Pitaju Za Mene
Stici Ce Te Moje Suze
Mrzim Te, A Ne Mogu Bez Tebe
Rijeci Pomirenja
Zagrli Me Da Ti Budem Sjena
Lud Do Dna
Mlado Vino
Ruze
Miruj, Miruj Srce
Suze, Suze
Lipa Luna
Nosio Sam Cvijece Pod Prozore
Ne Znam Kamo Da Odem
Zatvori Vrata S Druge Strane
Zaboravit Cu Tebe
Ako Si Jos Sama
Ja Te Ljubim
Deborah
___________________________________________________
___________________________________________________
    
___________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1882 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Dalibor Brun | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  June 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |