Monday, 2020-02-24, 2:50 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » May » 12 » Dado Topic I Time - Diskografija (1972-2012)
10:58 PM
Dado Topic I Time - Diskografija (1972-2012)

Dado Topic I Time - Diskografija (1972-2012) 1.Deo - 2.Deo - 3.Deo
________________________________________________________
1972 - Frio (Flexi Singl) (Time)
1972 - Time (Time)
1973 - Reci Ciganko, Sto Mi U Dlanu Pise (Singl) (Time)
1975 - Kad Jednom Otkrijem Coveka U Sebi (Singl) (Time)
1975 - Time II (Time)
1976 - Kad Smo Ja I Moj Mis Bili Bokseri (Singl) (Time)
1976 - Pozeli Nesto (Singl)
1976 - Tin I Tina (Singl) (Time)
1976 - Zivot U Cizmama S Visokom Petom (Time)
1979 - Neosedlani LP 1
1979 - Neosedlani LP 2
1980 - Saputanje Na Jastuku
1983 - Vodilja (Pepel In Kri) (12'')
1984 - Princeza (Sladjana & Dado)
1993 - Call It Love
2002 - Otok U Moru Tisine
2004 - Unnplugged In Studio M (Novi Sad) 23.IV.04
2005 - Apsolutno Sve
2007 - The Ultimate Collection CD 1
2007 - The Ultimate Collection CD 2
2012 - Time (Remaster) (Time)
________________________________________________________

________________________________________________________
1972 - Frio (Flexi Singl) (Time)
Frio

1972 - Time (Time)
Istina Masina
Pjesma No.3
Hegedupa Upa
Kralj Alkohol
Za Koji Zivot Treba Da Se Rodim

1973 - Reci Ciganko, Sto Mi U Dlanu Pise (Singl) (Time)
Reci Ciganko,Sto Mi U Dlanu Pise
Makedonija

1975 - Kad Jednom Otkrijem Coveka U Sebi (Singl) (Time)
Kad Jednom Otkrijem Coveka U Sebi
Da Li Znas Da Te Volim

1975 - Time II (Time)
Divlje Guske
Balada O 2000
Da Li Znas Da Te Volim
Alfa Romeo Gta
Dok Ja I Moj Mis Sviramo Jazz
Zivjeti Slobodno

1976 - Kad Smo Ja I Moj Mis Bili Bokseri (Singl) (Time)
Kada Smo Ja I Moj Mis Bili Bokseri
Dok Ja I Moj Mis Sviramo Jazz

1976 - Pozeli Nesto (Singl)
Pozeli Nesto
Superstar

1976 - Tin I Tina (Singl) (Time)
Tin I Tina
Dok Sjedim Ovako U Tvojoj Blizini

1976 - Zivot U Cizmama S Visokom Petom (Time)
Igraj Narode Moj
Jer Sve Je U Pjesmi Sto Covjeku Treba
London,Decembar 75.
Nitko Ne Zna Zasto
Rock'n'roll U Beogradu
Superstar
Zivot U Cizmama S Visokom Petom
Ispovjest Jednog Sarajlije
________________________________________________________
________________________________________________________
    
________________________________________________________

________________________________________________________
1979 - Neosedlani LP 1
Let 305
Na Koncertu Rolling Stonesa
Balada O Mariji Dirisamer
Apartman 1001.
Rock 'n' Roll Mama
Milion Dolara

1979 - Neosedlani LP 2
Hallo Honey
Konji Neosedlani
Radmila
Jovane,Jovane Moj
Hej,Hej Jugosloveni

1980 - Saputanje Na Jastuku
Saputanje Na Jastuku
Djete Rastavljenih Roditelja
Ja Imam Auto
Bombarder
Daj Mi Malo Love,Tata
Elizabet
Zvjezdana Prasina
Kad Tata Sredjuje Stvar
Mojim Prijateljima

1983 - Vodilja (Pepel In Kri) (12'')
Vodilja (I Deo)
Vodilja (II Deo)

1984 - Princeza (Sladjana & Dado)
Princeza (Negde Izvan Planeta)
Starlight

2004 - Unnplugged In Studio M (Novi Sad) 23.IV.04
U Narucju Moje Kraljice
Ako Mi Pogledas U Srce
Pjesma No 3
Za Koji Zivot Treba Da Se Rodim
Elizabet
Balada O 2000
Divlje Guske
Makedonija
Dok Ja I Moj Mis Sviramo Jazz
Superstar
Zivjeti Slobodno
Za Rolling Stonese
Uzalud Je Sve (O Larive)
Svijet
Bajka O Ljubavi
Istina Masina
R'n'r U Beogradu
Igraj Narode Moj
Jer Sve Je U Pjesmi Sto Covjeku Treba
Da Li Znas Da Te Volim
________________________________________________________
________________________________________________________
    
________________________________________________________

________________________________________________________
1993 - Call It Love
Call It Love
Today
No More Lonely Days
It's Only You

2002 - Otok U Moru Tisine
Ti Mi Budi Svjetlo
Otok U Moru Tisine
Posljednja Pesma
Baby
Jedino Moje
Nisam Ti Dobro
Jos Nemogu Sam
Uzalud Je Sve
Baby (Cover)
Da Li Znas

2005 - Apsolutno Sve
Apsolutno Sve
Oprosti Mi
Svijet
Jutro
Kazi Mi
Ljubavi
Only Heaven Knows
Sunrise
Da Li Znas
Jednom Jos
Dream
Ti
Seven Stars
Andrija
Da Li Znas (Unplugged)
Andrija (Unplugged)
Only Heaven Knows (Instr.)

2007 - The Ultimate Collection CD 1
Da Li Znas Da Te Volim
Jer Sve Je U Pjesmi Sto Covjeku Treba
Rock 'n' Roll U Beogradu
Superstar
Zivot U Cizmama S Visokom Petom
Apsolutno Sve
Sto Znaci Zbogom
Vjerujem U Ljubav (Feat.Dragonfly) (Eurosong 2007)
Ja Hocu Zivot
Boli Me
Andrija
Makedonija
Bez Mene
Ti

2007 - The Ultimate Collection CD 2
Floyd
Bit Cemo Zajedno
Princeza (Feat.Sladjana Milosevic)
Ne Mogu Ubiti Ljubav
Pozeli Nesto
Kristina
Zena Od Porculana
Mlekarica
Istina Masina
Pjesma No.3
Za Koji Zivot Treba Da Se Rodim
Alfa Romeo Gta
Dok Ja I Moj Mis Sviramo Jazz
Zivjeti Slobodno
Igraj Narode Moj

2012 - Time (Remaster) (Time)
Istina Masina
Pjesma No.3
Hegedupa Upa
Kralj Alkohol
Za Koji Zivot Treba Da Se Rodim
________________________________________________________
________________________________________________________
    
________________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 2861 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Time, Dado Topic | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0
1 Kimesdarmn   [Entry]
Interested in HARD ROCK? How about KISS? The band is on a tour at the moment all across USA and Canada. Click on http://www.parthajeet.com/theory-of-diminishing-intelligence/ to know more about KISS tour in 2019.

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  May 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |