Monday, 2020-02-24, 2:44 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » June » 21 » Crveni Koralji - Diskografija (1964-2008)
8:57 PM
Crveni Koralji - Diskografija (1964-2008)

______________________________________________________
______________________________________________________
1964 - Crvene Ruze (Singl) (Ivica Serfezi)
1964 - Makedo (Singl) (4M)
1964 - Najljepsi San (EP)
1964 - Napuljska Gitara (EP)
1964 - Peggy Sue (EP) (Matt Collins)
1965 - Otidji Od Nje (EP)
1966 - Volim Je (EP)
1968 - Sam (EP)
1969 - Moja Gitara (EP)
1970 - Mnogo Znacis Za Moj Zivot, Draga (Singl)
1970 - Nikad Nisam Imao Nista (Singl)
1971 - Vrati Mi Se (EP)
1972 - Neka Zivot Tece (Singl)
1972 - Sjor Bepo Moj (Singl)
1985 - Rock 'N' Roll Zbirka (1963-1966)
1986 - Najbolje Izvedbe
1988 - Ja Sam Tvoj Covjek
1999 - Najbolje Izvedbe
2008 - The Ultimate Collection CD 1
2008 - The Ultimate Collection CD 2
______________________________________________________
1964 - Crvene Ruze (Singl) (Ivica Serfezi)
Crvene Ruze (Roses Are Red)
Ja Za Ljubav Dosad Nisam Znao (Things)

1964 - Makedo (Singl) (4M)
Makedo
Golubovi

1964 - Najljepsi San (EP)
Najljepsi San
Dok Je Drugi Ljubi
Ponoc Je Prosla
Rekla Si, Volimo Se

1964 - Napuljska Gitara (EP)
Napuljska Gitara
Mastanje
Zvjezdana Noc
Dolazak

1964 - Peggy Sue (EP) (Matt Collins)
Peggy Sue (Matt Collins)
Koliko Dugo (Matt Collins)
Svadja (Matt Collins)
Nocas (Matt Collins)

1965 - Otidji Od Nje (EP)
Otidji Od Nje
Perfidia
Tema Mladih Ljubavnika
Svega Mi Je Dosta

1966 - Volim Je (EP)
Volim Je
Sretne Godine
Johnny Guitar
Izgubljenoj Ljubavi

1968 - Sam (EP)
Sam
Kad Bih Bio Drvosjeca
Bila Si Jedina
Ne Zelim Vise Tu Ljubav

1969 - Moja Gitara (EP)
Moja Gitara
Nocas Sam Sanjao
U Jutro
Otac Je Rekao

1970 - Mnogo Znacis Za Moj Zivot, Draga (Singl)
Mnogo Znacis Za Moj Zivot, Draga
Dvije Case

1970 - Nikad Nisam Imao Nista (Singl)
Nikad Nisam Imao Nista
Pogresan Broj

1971 - Vrati Mi Se (EP)
Vrati Mi Se
Sjecanje
Mala Suzi
22 Juni 19..

1972 - Neka Zivot Tece (Singl)
Neka Zivot Tece
Vizija

1972 - Sjor Bepo Moj (Singl)
Sjor Bepo Moj
Na Brigu Kuca Mala

1985 - Rock 'N' Roll Zbirka (1963-1966)
Shadoogie
We Say Yeah
Napuljska Gitara
Dolazak
Johnny Guitar
Rekla Si, Volimo Se
Perfidia
Dok Je Drugi Ljubi
Mastanje
Zambesi
Mona Lisa
Guitar Tango
Otidji Od Nje
Tema Mladih Ljubavnika
Da Sam Drvosjeca
Zvjezdana Noc
Najljepsi San
Ponoc Je Prosla

1986 - Najbolje Izvedbe
Mnogo Znacis Za Moj Zivot, Draga
Istina
Pogresan Broj
Neka Zivot Tece
Nas Signal
Ruze Su Crvene
Mirjana
Kad Shvatim
Nezahvalna
Moja Alice
Pismo
Ne Pitajte Za Nju

1988 - Ja Sam Tvoj Covjek
Ja Sam Tvoj Covjek
Mirjana
Koralji Rock
3 X Ti
Dona
Zaplesi Tango
Ti Znas
Vjeciti Sjaj
Cuvam Te
Ja Volim Nju
Dovoljno Je

1999 - Najbolje Izvedbe
Ja Sam Tvoj Covjek
Mirjana
Koralji Rock
3 X Ti
Dona
Zaplesi Tango
Ti Znas
Vjeciti Sjaj
Cuvam Te
Ja Volim Nju
Dovoljno Je
Mnogo Znacis Za Moj Zivot, Draga
Istina
Pogresan Broj
Neka Zivot Tece
Nas Signal
Ruze Su Crvene
Kad Shvatim
Nezahvalna
Moja Alice
Pismo
Ne Pitajte Za Nju

2008 - The Ultimate Collection CD 1
Najljepsi San
Dok Je Drugi Ljubi
Ponoc Je Prosla
Rekla Si. Volimo Se
Otidji Od Nje
Perfidia
Tema Mladih Ljubavnika
Svega Mi Je Dosta
Napuljska Gitara
Mastanje
Zvjezdana Noc
Dolazak - Andrlea
Pismo
Johny Guitar
Izgubljenoj Ljubavi
Volim Je
Matt Collins - Peggy Sue
Gabi Novik - Jenny Te Voli
Zvonko Spisic - Reci, Reci, Reci
Ivica Serfezi - Crvene Ruze
Miso Kovac - San Francisco

2008 - The Ultimate Collection CD 2
Mirjana
Ne Pitajte Za Nju
Sam
Kad Bih Bio Drvosjeca
Ne Zelim Vise Tu Ljubav
Moja Gitara
Nocas Sam Sanjao
U Jutro
Bez Djevojke
Jos Uvijek Se Nadam
Nikad Nisam Imao Nista
Pogresan Broj
Mnogo Znacis Za Moj Zivot, Draga
Dvije Case
Vrati Mi Se
Sjecanje
Mala Suzi
22 Juni 19..
Neka Zivot Tece
Vizija
Nemoj Poci Kuci
______________________________________________________
______________________________________________________
    
______________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1515 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Crveni Koralji | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  June 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |