Thursday, 2022-06-30, 1:50 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » November » 29 » Crni Biseri - Diskografija (1967-2009)
6:55 PM
Crni Biseri - Diskografija (1967-2009)

___________________________________
___________________________________
1967 - Ne Odlazi
1968 - Moja Mala Ledi
1968 - Nisam Vise Taj
1969 - Trazimo Sunce
1972 - Kisna Noc
1972 - Ona Zna
1975 - Dar-Mar
1976 - Dzudi, Dzudi
1976 - Mlinerev Sin
1976 - Motorok
1977 - Ti Si Uvek Htela Sve
1978 - Katarina
1998 - Crni Biseri
2008 - Godine Na 6
2009 - Sve Najbolje 1967-69
___________________________________
1967 - Ne Odlazi
Ne Odlazi
Srce Bez Ljubavi
Nisam Onaj Koga Zelis
Lepi Flamongo

1968 - Moja Mala Ledi
Moja Mala Ledi
Moj Svet Nije Tvoj Svet

1968 - Nisam Vise Taj
Nisam Vise Taj
I Wanna Be Free
Moni, Moni
Dream

1969 - Trazimo Sunce
Trazimo Sunce
Ram Dam Dam

1972 - Kisna Noc
Kisna Noc
Hej Melina
Kraj Leta
Reka

1972 - Ona Zna
Ona Zna
Povratak

1975 - Dar-Mar
Dar Mar
Sta Cu Sad
Povratak

1976 - Dzudi, Dzudi
Dzudi, Dzudi
Nikada

1976 - Mlinerev Sin
Mlinarev Sin
Tiha Muzika Svira

1976 - Motorok
Subotom Uvece
Kupicu Ti Plocu
Nikada
Roker
Sta Cu Sad
Dzems Din
Dzudi-Dzudi
Tiha Muzika Svira
Noc U Kazablanci
Zar Sam Kriv

1977 - Ti Si Uvek Htela Sve
Ti Si Uvek Htela Sve
Moj Brat I Ja

1978 - Katarina
Katarina
Moreplovac

1998 - Crni Biseri
Nisam Vise Taj
Moj Svet Nije Tvoj Svet
Poucna Prica
Moja Draga
Kamena Vizija
Hey Girl
Kisna Noc
Ona Zna
Povratak
Dar - Mar
Sta Cu Sad
Dzudi - Dzudi
Mlinarev Sin
Subota Vece
Kupicu Ti Plocu
Nikad
Dzems Din
Tiha Muzika Svira
Moreplovac
Katarina
Aspirin
Mesto Pod Suncem

2008 - Godine Na 6
Ne Odlazi
Moje Srce Bez Ljubavi
Nisam Onaj Koga Zelis
Lepi Flamingo
Nisam Taj
I Wanna Be Free
Moni, Moni
Dream
Moja Mala Ledi
Moj Svet Nije Tvoj Svet
Trazimo Sunce
Ram Dam
Poucna Prica
Moja Draga
Kamena Vizija
Hey Girl
Voz
Ringispil
Love Potion No.9
Strange Brew
Carmaniola
Pesma Radu
Summer Place (Tema Iz Filma)

2009 - Sve Najbolje 1967-69
Ne Odlazi
Lepi Flamingo
Nisam Onaj Koga Zelis
Kamena Vizija
Nisam Vise Taj
I Wanna Be Free
Moni, Moni
Dream
Moja Mala Ledi
Moj Svet Nije Tvoj Svet
Trazimo Sunce
Ram Dam
Tema Iz Filma 'Summer Place'
Poucna Prica
Hey Girl
Moja Draga
Srce Bez Ljubavi
___________________________________
___________________________________
Category: Diskografija | Views: 1421 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Crni Biseri | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |