Monday, 2020-02-24, 2:47 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » May » 14 » Boye - Diskografija (1988-1997)
2:32 AM
Boye - Diskografija (1988-1997)

_______________________________________________
_______________________________________________
1988 - Dosta! Dosta! Dosta!
1988 - Dosta, Dosta, Dosta (Singl)
1989 - Demo Snimci
1990 - 78
1990 - Ja Hocu Te (Singl)
1993 - Boye Se Ne Boje
1997 - Prevariti Naviku
_______________________________________________
1988 - Dosta! Dosta! Dosta!
Dosta! Dosta! Dosta!
Zasto Ja
(Gde) Mozemo Se Sresti
Si
Kralj Dosade
Ciji Si Ti Sin
Lola
Ja Hocu Te
Mama Kivi
Da Li Zelis Da Znas

1988 - Dosta, Dosta, Dosta (Singl)
Dosta! Dosta! Dosta!

1989 - Demo Snimci
Ja Sam Radosna (Original Demo Produced By S. Tisma)
Mikrosvet (Original Demo Produced By S. Tisma)
Mikrosvet (Zvanicni Demo 1985)
Kafe Na Dnu Okeana (1986)
Macka Demo (1985)
Mikrosvet Orginal Demo (1985)
Ti (Si) Demo (1985)
Mikrosvet

1990 - 78
Da Si Ti
Tanjin Zmaj
Ne Igram Uz Ritam Taj
Oko Tebe
Kao Kada Gubis Glavu
Carobnjakov Zagrljaj
Liliput
78 Kilometara
III Fudbal
Ja Sam Radosna

1990 - Ja Hocu Te (Singl)
Ja Hocu Te
Kralj Dosade

1993 - Boye Se Ne Boje
Gleglegledaj
Kada Pamet Strada
Papa David & Zla Deca
Ljudi Nisu Dobri
Hvala Tehnici
Optimistickije A) Za, B) Protiv
Carolija 5, 6, 7
Prijatelj!
Moracu Se Boriti
Boye, O Ye(S)

1997 - Prevariti Naviku
Ludilo Masina
Test
Kakav Je To Ples
Laz Je Laz
Ne Mogu Da Verujem
Spavajmo Sanjajmo
Probala Sam Spavala
Skocila Sam S` Krevata
Porno Kolo Magnetizam
Stoj-Stoj
Rude Boy
Nove Teme Za Tebe Tesko...Breme
Kako Sam Se Iznenadila
Dovidjenja
_______________________________________________
Boye - Diskografija (1988-1997)
_______________________________________________
    
_______________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1169 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Boye | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0
1 tramontana   [Entry]
Istekli su svi linkovi,Moze li obnova? Pozdrav

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  May 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |