Wednesday, 2020-08-12, 7:11 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » November » 30 » Balkan - Diskografija (1982-2007)
6:21 PM
Balkan - Diskografija (1982-2007)

_______________________________________
_______________________________________
1982 - Gola Istina
1983 - Na Brdovitom Balkanu
1985 - Homobalcanicus
1989 - Kome Verovati
2006 - Boli Me Nepravda
2007 - Antologija 1982 - 2007 CD 1
2007 - Antologija 1982 - 2007 CD 2
_______________________________________
1982 - Gola Istina
Moji Drugari
Kako Si Frend
Blato Ilaz
Slepe Snage
Moje Bogatstvo
Tridestpeta Sesta
Kroz Bucni Grad
I Ja Sam Dao
Pa Navrati Opet
Kolonisti

1983 - Na Brdovitom Balkanu
10 Kg Neto
Profi Men
Ostavi Trag
Duga Noc
Svecanost
Zakasneli Idealist
Subotom Se Sava U Dunav Uliva
Detinjstvo

1985 - Homobalcanicus
Klosari
Casa Banatskog
Djeca Kolodvora
Cekanje
Sanja
Rezanci
Mira
Nobl Dama
Otudjenje
Mala Plava

1989 - Kome Verovati
Beograd-Borovo-88
Klub Milijardera
Ima Ko Mora
Ne Zali Draga
Trideset Peta Sesta II Deo
Zabluda O Istoku
Kafanska Braca
Zivot U Predgradju

2006 - Boli Me Nepravda
Deca Rokenrola
Izbori
Penzioneri
Autobiografska
Nemam Vremena Za Cekanje
Zavidim Svima
Secanje Na Mladost
Nek Poteku Suze
Na Prevarenom Balkanu
Sta Reci (Instrumental)
Bili Smo Drugari
Oblak Tuge
Nek Poteku Suze 2
Kad Dunav Veri Volgu
Prosjak
Sad Smo Sami Ljubavi
Kad Me Stigne Tuga (Instrumental)

2007 - Antologija 1982 - 2007 CD 1
Trideset Peta Sesta
Svecanost
Moji Drugari
10 Kg Netto
Kolonisti
Zivot U Predgradju
Profi Men
Ostavi Trag
Ima Ko Mora
Detinjstvo
Ne Zali Draga
Slepe Snage
Kako Si Frend
Duga Noc
Moje Bogatstvo
Klub Milijardera
Kroz Bucni Grad
Sebotom Se Sava U Dunav Uliva
Sad Smo Sami Ljubavi
Kad Me Stigne Tuga (Instrumental)

2007 - Antologija 1982 - 2007 CD 2
Deca Rokenrola
Izbori
Penzioneri
Autobiografska
Nemam Vremena Za Cekanje
Zavidim Svima
Na Prevarenom Balkanu
Secanje Na Mladost
Nek Poteku Suze
Trideset Peta Sesta 2
Beograd - Borovo '88
Bili Smo Drugari
Oblak Tuge
Novogodisnja
Nek Poteku Suze 2
Zakasneli Idealisti
Kad Dunav Veri Volgu
Prosjak
Nosim Te U Mislima
Sta Reci (Instrumental)
_______________________________________
_______________________________________
    
_______________________________________
Category: Diskografija | Views: 930 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Balkan | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |