Wednesday, 2020-08-12, 7:10 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » November » 28 » Amira Medunjanin - Diskografija (2004-2011)
3:27 PM
Amira Medunjanin - Diskografija (2004-2011)
_________________________________________________
_________________________________________________
2004 - Amira (Feat. Mostar Sevdah Reunion)
2005 - Rosa
2009 - Live
2010 - Zumra (Feat. Merima Kljuco)
2011 - Amulette
_________________________________________________
2004 - Amira (Feat. Mostar Sevdah Reunion)
U Djul Basci
Jutros Mi Je Ruza Procvjetala
Mene Majka Jednu Ima
Si Zaljubiv Edno Momce
Blaguno Dejce Mori
Kraj Potoka Bistre Vode
Mito Bekrijo
Zajdi, Zajdi
Mujo Djogu Po Mejdanu Voda
Bogata Sam Imam Svega
Da Sam Ptica
Sinoc Meni Prodje Asiklija
 
2005 - Rosa
U Djul Basci
Jutros Mi Je Ruza Procvjetala
Haj, Mene Majka Jednu Ima
Si Zaljubiv Edno Nomce
Blaguno Dejce Mori
Kraj Potoka Bistre Vode
Mito, Bekrijo
Zajdi, Zajdi
Mujo Dogu Po Mejdanu Voda
Bogata Sam, Imam Svega
Da Sam Ptica
Sinoc Meni Prode Asiklija
 
2009 - Live
Imam Jednu Zelju
Zemi Me, Zemi
More Sokol Pije
Kales Bre Andjo
Dvore Gradi Komadina Mujo
Ah Sto Cemo Ljubav Kriti
Stade Se Cvijece Rosom Kititi
Si Zaljubiv Edno Momce
 
2010 - Zumra (Feat. Merima Kljuco)
Kradem Ti Se
Mujo
...Kuje
Sevdah
Mehmeda Majka Budila
Kales Bre Andjo
Karanfil Se Na Put Sprema
Gde Si Duso Gde Si Rano
Simbil Cvece
Zosto Si Me Majko Rodila
Mito Bekrijo
Bogata Sam Imam Svega
Okreni Se Niz Djul Bascu
Jo Hanino Tu Hanina
 
2011 - Amulette
Bele Ruze
Zemi Me Zemi
Proseta Se Jovka Kumanovka
Kafu Me Draga Ispeci
Grana Od Bora
Jano Mori
Oj Ti Momce Ohrigjance
Omer Beze
Kad Puhnuse Sabahzorski Vjetrovi
Marijo Deli Bela Kumrijo
_________________________________________________
_________________________________________________
   
_________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 5019 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Amira | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0
1 Eli   [Entry]
Mrtvi linkovi

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |