Wednesday, 2020-08-12, 7:19 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » March » 16 » Aerodrom - Diskografija (1979-2001)
2:31 AM
Aerodrom - Diskografija (1979-2001)

______________________________________________
______________________________________________
1979 - Kad Misli Mi Vrludaju
1981 - Tango Bango
1982 - Obicne Ljubavne Pjesme
1984 - Dukat I Pribadace
1986 - Trojica U Mraku
1995 - Flash Back
2001 - Na Travi
______________________________________________
1979 - Kad Misli Mi Vrludaju
Kad Misli Mi Vrludaju
Nestala Dobrota
Vrati Se, Ivane
Pusti Neka Traje
Sareni Kolaci
Kraj Tebe U Tami
Razgovor Pred Zoru
Bjegunci

1981 - Tango Bango
Stavi Pravu Stvar
Tvoje Lice
Dobro Se Zabavljaj
Rock & Porok
Nudisticka Plaza
Aerodrom
Mordorea
Mijenjam Se
Djevojke
Monotonija

1982 - Obicne Ljubavne Pjesme
Obicna Ljubavna Pesma
Sutra Bit Ce Bolje
Za Sve Su Krive Zene
Snovi
Kad Je Sa Mnom Kvari Sve
Muski Stroj
Ne Mogu Tako
Stranac
Odlazim

1984 - Dukat I Pribadace
7 Milja Iznad Mora
Daj Neku Lovu
Puno Mi Je Trebalo
Fratello
Laz
Digni Me Visoko
Dukati I Pribadace
24 Sata Dnevno
Reci Mi Sto Cujes
Jedan, Dva, Tri
Novogodisnja Noc

1986 - Trojica U Mraku
Vatra Je Na Nebu
Metar Vina
Eat A Shit
Ljubljana I Beograd
Razbi Sve Satove
Pogresan Dan
Ljubav Nije Knjiga
Sutnja
Fina Porodica
Pozdrav S Bardo Ravni

1995 - Flash Back
Stavi Pravu Stvar
Digni Me Visoko
Obicna Ljubavna Pjesma
Fratelo
Kad Misli Mi Vrludaju
Vatra Je Na Nebu
Stranac
Tvoje Lice
Ljubav Nije Knjiga
Metar Vina
Pozdrav Sa Bordom Stranom
Dobro Se Zabavljaj
Kvari Sve
24 Sata
Laz

2001 - Na Travi
Ti Mozda Mozes
A Do Splita Pet
Zar Ne
Nebo Ce Uz Tebe Stati
Ne Gledaj U Pod
Za Juliju Car
Korak Unatrag
Kakva Zabava
Bistra Voda
Badnja Noc
Christmas Jam
______________________________________________
______________________________________________
Category: Diskografija | Views: 776 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Aerodrom | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  March 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |