Thursday, 2022-06-30, 0:35 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » November » 30 » 4M (Vokalni Kvartet) - Diskografija (1958-2002)
8:38 PM
4M (Vokalni Kvartet) - Diskografija (1958-2002)

_________________________________________
_________________________________________
1958 - Na Nasoj Obali
1959 - Diana
1962 - Charlie Brown
1964 - 4M & Bijele Strijele
1964 - 4M & Crveni Koralji
1964 - Bebi Bugi
1964 - Nima Splita Do Splita
1966 - Uspjesi Kvarteta 4M
1967 - Zelena Trava Mog Doma
1968 - Idem I Ja ... Ne, Ti Ne
1968 - Zelena Polja
1969 - Dovidjenja U Holandiji
1969 - Lilly The Pink
1969 - Pozdrav Svijetu
1970 - Neka Visi Pedro
1972 - Vokalni 4M Kvartet
2002 - Kronologija
_________________________________________
1958 - Na Nasoj Obali
Na Nasoj Obali
Crna Vrata

1959 - Diana
Diana
Buona Sera
You Are My Destiny
The Great Pretender

1962 - Charlie Brown
Charlie Brown
Moj San (My Prayer)
Bembasa
Sedam Dana Nedeljno

1964 - 4M & Bijele Strijele
Dolazi Dan
Ja Ljubim...Je.Je...
Ides Bez Rijeci
Din, Din,Don

1964 - 4M & Crveni Koralji
Makedo
Golubovi

1964 - Bebi Bugi
Bebi Bugi
Cudan Kraj
Tuzni Mjesec
Nemoj Nemoj Ici

1964 - Nima Splita Do Splita
Nima Splita Do Splita
Marela
Jenka Song
Klin

1966 - Uspjesi Kvarteta 4M
A Strana
B Strana

1967 - Zelena Trava Mog Doma
Zelena Trava Mog Doma
Jos Uvijek
Jedinac Sin
Prijedlog

1968 - Idem I Ja ... Ne, Ti Ne
Tvoj Glas
Idem I Ja..Ne,Ti Ne!
Zbog Cega
Znam,Znam

1968 - Zelena Polja
Zelena Polja
Coconut Woman
Adam I Eva
Ljubav Prekrivena Snijegom

1969 - Dovidjenja U Holandiji
Dovidjenja U Holandiji
Randez Vous U Tokiju

1969 - Lilly The Pink
Lilly The Pink
Vjerovali Ili Ne
Rastanak
I Zato Ne Ne Ne

1969 - Pozdrav Svijetu
Pozdrav Svijetu (Dobar Dan ...)
David I Ruth (Balada O Umorenoj Deci)

1970 - Neka Visi Pedro
Neka Visi Pedro
Doslo Vrijeme (Doci Ce)

1972 - Vokalni 4M Kvartet
Kad Ja Podoh Na Bembasu
Dona Elvira
Volim Te
Rjecnik Muzicara
Uz Svijecu I Vino
Marijeta I Mak
Smrt Pjesnika
Biljana
Ciribu-Ciriba
Obicne Stvari
Na Kraju Ljubavne Price
On Ili Ja
Bim I Bom
Hir

2002 - Kronologija
Crna Vrata 1958
Na Nasoj Obali 1958
Buona Sera 1959
Diana 1959
You Are My Destiny 1959
The Grat Pretender 1959
Charlie Brown 1962
Sedam Dana Nedjeljno 1962
Bembasa 1962
Moj San 1962
Krovovi 1962
Studentska Pjesma 1962
Zelena Polja 1962
Cocconut Woman 1962
Adam I Eva 1962
Platno Boje Kisz I Twist 
(Uz Pratnju Bijelih Strijela) 1963
Cistac Cipela 1965
Zoro Je Dosao 1968
Idem I Ja...Ne Ti Ne 1968
Pozdrav Svijetu 1969
_________________________________________
_________________________________________
Category: Diskografija | Views: 2090 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, 4M (Vokalni Kvartet) | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |