YU Grupa - Diskografija (1971-2009) - 7 September 2013 - Blog - Domaca Muzika
Sunday, 2016-12-04, 9:07 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » September » 7 » YU Grupa - Diskografija (1971-2009)
9:10 PM
YU Grupa - Diskografija (1971-2009)

__________________________________________
YU Grupa - Diskografija (1971-2009) 1.Deo - 2.Deo - 3.Deo
__________________________________________
1971 - Nona
1971 - Uzivo Beograd '71
1972 - Mali Medved
1972 - U Tami Disko Kluba
1973 - Sta Ce Meni Vatra
1973 - YU Grupa
1974 - Drveni Most
1974 - Kako To Da Svaki Dan
1975 - Sama
1975 - YU Grupa II
1976 - Osveta
1976 - YU Zlato
1977 - Medju Zvezdama
1977 - Tacno U Podne
1977 - YU Zlato 2
1978 - Kongres YU Rock Majstora
1978 - Opasno
1979 - Ides Mi Na Nerve
1979 - Samo Napred
1987 - Od Zlata Jabuka
1988 - Ima Nade
1989 - Studio M. Novi Sad (Live) CD 1
1989 - Studio M. Novi Sad (Live) CD 2
1990 - Tragovi
1995 - Rim 1994
1996 - NS+ Unplugged
2005 - Dugo Znamo Se
2005 - Zajecarska Gitarijada 19.08.2005
2007 - Live (35 Godina)
2009 - Posle Mnogo Vremena ... (Live) CD 1
2009 - Posle Mnogo Vremena ... (Live) CD 2
__________________________________________

__________________________________________
1971 - Nona
Nona
Tatica

1971 - Uzivo Beograd '71
Najava (Zoran Modli)
Love Me Baby
Bio Jednom Jedan Pas
Drveni Most
Kosovski Bozuri
Tatica
Ludi Kamen
Mali Medved
Nona
Lora
Mala Dzej
Suzy Q (Boka Solo)
Lov Na Vestice (Bonus Track)
Mali Bata Za Klavirom (Bonus Track)
Koke Sa Islanda (Bonus Track)

1972 - Mali Medved
Mali Medved
Bio Jedan Pas

1972 - U Tami Disko Kluba
U Tami Disko Kluba
Kosovski Bozuri

1973 - Sta Ce Meni Vatra
Sta Ce Meni Vatra
Spusti Glavu

1973 - YU Grupa
Trka
Noc Je Moja
Covek I Marsovac
Cudna Suma
Trenutak Sna
Devojko Mala, Podigni Glavi
Crni Leptir
More

1974 - Drveni Most
Drveni Most
Zivi Pesak

1974 - Kako To Da Svaki Dan
Kako To
Zivot Njen
Nista Nema Novo
Balada O Yu Grupi
Zar Je Ljubav To
Mala Dzoj
More 2
Laz

1975 - Sama
Sama
Trka

1975 - YU Grupa II
Mozda Ti, Mozda Ja
Oprosti Ljubavi
Bolje Se Zivi
Covek Kao Ja
Novi Zvuk
Ja Moram Dalje
Ljubav Kao Cvet
Kad
Kisni Dan

1976 - Osveta
Osveta
Oprosti Ljubavi

1976 - YU Zlato
Nona
Kosovski Bozuri
Sama
Cudna Suma
Bio Jedan Pas
Tatica
Sta Ce Meni Vatra
U Tami Disko Kluba
Crni Leptir
Zivi Pesak

1977 - Medju Zvezdama
Medju Zvezdama
Majko, Zedan Sam
Pevaj I Ti
Budi Sa Mnom
Ne Znam Ni Sam Sta Da Radim
Opasno
Razlog Vise Da Postojim
Galebov Let
Poleti Ptico

1977 - Tacno U Podne
Tacno U Podne
3 Do 6
__________________________________________
__________________________________________
    
__________________________________________

__________________________________________
1977 - YU Zlato 2
Ides Mi Na Nerve
Identitet
Opasno
Budi Samnom
Osveta
Oprosti Ljubavi
Sta Ce Meni Vatra
Mali Medved
Zar Je Ljubav To
Tacno U Podne
Trka
Noc Je Moja
Civek I Marsovac

1978 - Kongres YU Rock Majstora
Rock & Roll
San
Teenager
Tvoj Put

1978 - Opasno
Opasno
Budi Sa Mnom

1979 - Ides Mi Na Nerve
Ides Mi Na Nerve
Identitet

1979 - Samo Napred
Nesto Si Mi Umorna I Bleda
Samo Napred, Guraj, Guraj
Plejboj
Hej, Da Me Vidis
Pera Amater
Autobus Za Raj
Da Si M.M. Ili B.B.
Udaj Se Dobro

1987 - Od Zlata Jabuka
Od Zlata Jabuka
Pogled Sa Sanka
Zvuk Na Vratima
Neko Mi Treba
Magle
Ulica Kestena
Kalibar 86
Ti Si Otrov Moj
Slomljeni Od Istine

1988 - Ima Nade
Zaboravi
Divlja Masina
Mornar
Dunavom Sibaju Vetrovi
Ima Nade
Vodi Me Kuci
Moj Stari Bend
Impuls

1989 - Studio M. Novi Sad (Live) CD 1
Moj Stari Bend
Kalibar '86
Drveni Most
Opasno
Zvuk Na Vratima
Pogled Sa Sanka
Magle
Dunavom Sibaju Vetrovi
Vodi Me Kuci Andjele
Ima Nade
Mornar
Crni Leptir

1989 - Studio M. Novi Sad (Live) CD 2
Kosovski Bozuri
Sama
Od Zlata Jabuka
Cudna Suma
Sta Ce Meni Sada Vatra
U Tami Disko Kluba
Mornar
Crni Leptir
Dunavom Sibaju Vetrovi

1990 - Tragovi
Kome Se Radujes
Samo Ponekad
Posle Snegova Nema Tragova
Santa Leda
Otkad Nemam Te
Sviram 
Tamni Kapci
Grad Snova
Bluz Na Tri Cetri

1995 - Rim 1994
Odlazim
Oluja
Dunav
Gledaj Samo Pravo
Ruza Vetrova
Dusa Peva
Blok
Hoce, Nece
Rock'n'roll
Reka
Budjenje
__________________________________________
__________________________________________
    
__________________________________________

__________________________________________
1996 - NS+ Unplugged
Moj Stari Bend
Vodi Me Kuci
Zaboravi
Oluja
Gledaj Samo Pravo
Ruza Vetrova
Crni Leptir
Dunavom Sibaju Vetrovi
Magle
More
Reka
Blok
Cudna Suma

2005 - Dugo Znamo Se
Zamolicu Te
Dugo Znamo Se
Boze Spasi Me
Ima Samo Jedna Stvar
Tango
Pustinja
Poklanjam
Vreme Ljubav Ubije
Zasto Ljubav Navodi Na Strah
Poslednja Pesma

2005 - Zajecarska Gitarijada 19.08.2005
Pustinja
Kome Se Radujes
Dunavom Sibaju Vetrovi
Zamolicu Te
Gledaj Sam Pravo
Blok
Nona-Kosovski Bozuri-Sama
Od Zlata Jabuka
Crni Leptir
Cudna Suma
Mornar

2007 - Live (35 Godina)
Moj Stari Bend (Uzivo)
Gledaj Samo Pravo (Uzivo)
Dunavom Sibaju Vetrovi (Uzivo)
Zamolicu Te (Uzivo)
Opasno, Opasno Te Volim (Uzivo)
U Tami Disko Kluba (Uzivo)
Crni Leptir (Uzivo)
Od Zlata Jabuka (Uzivo)
Pustinja (Uzivo)
Mornar (Uzivo)
Oluja (Uzivo)
More (Uzivo)
Ruza Vetrova (Uzivo)
Reka (Uzivo)
Blok (Uzivo)
Cudna Suma (Uzivo)

2009 - Posle Mnogo Vremena ... (Live) CD 1
Zamolicu Te
Moj Stari Bend
Oluja
Dunavom Sibaju Vetrovi
U Tami Disko Kluba
Opasno
Gledaj Samo Pravo
Pustinja
More
Sta Ce Meni Vatra
Drveni Most
Dunav
Boze, Spasi Me
Kome Se Radujes
Zaboravi

2009 - Posle Mnogo Vremena ... (Live) CD 2
Ima Nade
Medley; Kosovski  Bozuri-Nona-Sama
Od Zlata Jabuka
Crni Leptir
Cudna Suma
Mornar
Blok
Odlazim
__________________________________________
__________________________________________
    
__________________________________________
Category: Diskografija | Views: 620 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, YU Grupa | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
1  
Hvala na ovoj kolekciji smile

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2016 | Website builderuCoz |