U Skripcu - Diskografija (1981-2004) - 4 September 2013 - Blog - Domaca Muzika
Sunday, 2016-12-04, 9:05 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » September » 4 » U Skripcu - Diskografija (1981-2004)
11:13 PM
U Skripcu - Diskografija (1981-2004)

___________________________________________
___________________________________________
1981 - Artisticka Radna Akcija
1982 - Godine Ljubavi
1983 - Nove Godine Mini LP
1983 - O, Je!
1984 - Uzmi Sve Sto Zelis
1985 - Budimo Zajedno
1987 - U Skripcu
1990 - Izgleda Da Mi Smo Sami
1991 - Beogradsko Prolece
1997 - S' Jezikom U Usta (Delca)
2004 - Krenuo Sam Davno Ne Se}am Se Gde (Delca)
___________________________________________
1981 - Artisticka Radna Akcija
Juzno Voce
Pamflex Dom

1982 - Godine Ljubavi
Hamuamule
Juzno Voce (Drugi Deo)
Prolece
Moj Brod
Psi
Kao U Boji
Ti Imas Dosta Godina
Suma
Ljubav
Ti Nisi
Samuraj

1983 - Nove Godine Mini LP
Koliko Imas Godina
Nove Godine
Rudnik Zlata
Ovo Nije San
Dobar Vetar Plava Ptico
Vodi Me

1983 - O, Je!
O, Je!
Noc, Ca, Ca, Ca
Zov Ljubavi
Sidji Do Reke
Ti Znas
Kockar
Pustinjski Dijamant
Ples Zutog Lista
Beograd Spava

1984 - Uzmi Sve Sto Zelis
Uzmi Sve Sto Zelis
Baj Baj

1985 - Budimo Zajedno
Budimo Zajedno
Tama Me Prati
Uzmi Sve Sto Zelis Crni Andjele
Hamuamule
Baj Baj
Dodirni Me
Caj
Ljubav Je Tajna

1987 - U Skripcu
Vreme Je Za Nas
Tragom Poljupca
Beli Tramvaj
Da Li Znas
Ne Brini
Dugo, Dugo
Sta Ce Ostati
Slikar
Doci Cu

1990 - Izgleda Da Mi Smo Sami
Ako Ti Kazem (Je, Je, Je)
Izgleda Da Mi Smo Sami
Ma Nemoj
Probaj U Snovima
Senjorita (Aj Aj Aj)
Hiljadu Godina
Zemlja Se Ne Okrece
Cudna Devojka

1991 - Beogradsko Prolece
Stjuardesa

1997 - S' Jezikom U Usta (Delca)
S' Jezikom U Usta
Hajde Lagano
Krpa Od Coveka
Ona Zna Kako Da
Dr. Mrmor Therapy Song
I Ti I Ja
Kako Da Odem
Tako Tako Mala
Mislim Ne Mislim
Bezi Od Mene (Indijanac)
Tequila
Volkswagen Blau
Sklekovi (Ono Bas Kao Bonus)
S' Jezikom U Usta (Ono Za Ono Mix)

2004 - Krenuo Sam Davno Ne Secam Se Gde (Delca)
Moja Si
Andjeli
Godine Najnovije
Veliki Talas
Reci Mi
Ma Ko Te Jebe
Na Pocetku Opet Kraj
Idi Daleko
___________________________________________
___________________________________________
    
___________________________________________
Category: Diskografija | Views: 493 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, U Skripcu | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2016 | Website builderuCoz |