Smak - Diskografija (1974-2001) - 22 February 2013 - Blog - Domaca Muzika
Sunday, 2016-12-04, 9:06 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » February » 22 » Smak - Diskografija (1974-2001)
3:43 AM
Smak - Diskografija (1974-2001)

___________________________________________
Smak - Diskografija (1974-2001) 1.Deo - 2.Deo - 3.Deo
___________________________________________
1974 - Zivim Ja (Singl)
1975 - Smak
1975 - Ulazak U Harem (Singl I)
1975 - Ulazak U Harem (Singl II)
1976 - Ljudi Nije Fer (Singl)
1976 - Satelit (Maxi Singl)
1977 - Alo (Singl)
1977 - Crna Dama
1977 - Crna Dama (Singl)
1978 - Black Lady
1978 - Dab In The Middle
1978 - Nevidljive Terazije (Singl)
1978 - Stranice Naseg Vremena
1978 - The Pages Of Our Time
1979 - Na Balkanu (Singl)
1980 - Rock Cirkus
1980 - Rock Cirkus (Singl)
1981 - Zasto Ne Volim Sneg
1986 - Smak '86
1992 - Live (Kragujevac)
1992 - OdLIVEno
1992 - Retrospekriva
1995 - Bioskop Fox
1996 - Star Mlad, Vecan (Najveci Hitovi)
1996 - The Best Of
1997 - Live Without Audience
1999 - Egregor
2000 - Live Klub 'La Cinema'
2001 - Istorija
___________________________________________

___________________________________________
1974 - Zivim Ja (Singl)
Zivim Ja
Biska 16

1975 - Smak
Perle
Mracni Mol
Blues U Parku
Biska 2
Put Od Balona

1975 - Ulazak U Harem (Singl I)
Ulazak U Harem
Sto Ptica

1975 - Ulazak U Harem (Singl II)
Ulazak U Harem
Epitaf

1976 - Ljudi Nije Fer (Singl)
Ljudi Nije Fer
El Dumo

1976 - Satelit (Maxi Singl)
Satelit
Covece, Ti Si Mlad
Sumadijski Blues
Slikar Sa Pikadilija
Sumadinski Blues (Verzija 2)

1977 - Alo (Singl)
Alo
Daire

1977 - Crna Dama
Crna Dama
Stvar Ljubavi
Domaci Zadatak
Alo
Tegoba
Daire
Plava Pesma

1977 - Crna Dama (Singl)
Crna Dama
Plava Pesma

1978 - Black Lady
Black Lady
Matter Of Love
Domestic Lesson
Hello
Suffer
Tambourine
Here Alone (Sad Once More)

1978 - Dab In The Middle
Horse Of Chrome
Dark Roads
What's That, Man!
The Pages Of Our Time
Early To Bed Early To Rise
Entrance To Harem
White Sails

1978 - Nevidljive Terazije (Singl)
Nevidljive Terazije
Hitopadeza

1978 - Stranice Naseg Vremena
Tendzi Tandzi
Povedi Me S Njim
Maht Tema
Stranice Naseg Vremena
Nebo Je Samo Drum Bez Dna
Ulazak U Harem
Ponocni Lovac
Biska 18

1978 - The Pages Of Our Time
Tenge Tange
Dark Road
Maht
The Pages Of Uor Time
Early To Bed Early To Rise
Ulazak U Harem
White Sails

1979 - Na Balkanu (Singl)
Na Balkanu
Gore, Dole

1980 - Rock Cirkus
Rock Cirkus
Profesor
Ogledalo
Cigansko Srce
La Kukaraca
Instrumental Baby
I To Je Za Ljude
Hirosima
___________________________________________
___________________________________________

___________________________________________
1980 - Rock Cirkus (Singl)
Rock Cirkus
Hirosima

1981 - Zasto Ne Volim Sneg
Juzni Voz
Zajdi Zajdi
Talisman
Zasto Ne Volim Sneg
Balet
Maht Pustinja
Nebeski Splav

1986 - Smak '86
Zelim Da Kupim Nove Pantalone
Sava
Put Pod Noge Bre
Suncani Sat
Kad Spavas Sam
Ja Volim Tvoje Grudi
Na Vrhovima Prstiju
Kornjacina Koza

1992 - Live (Kragujevac)
Sumadiski Blues
Ljudi Nije Fer
Profesor
Gore-Dole
Crossroads
Tobacco Road
Blues U Parku
Daire
Alo
Crna Dama
Zajdi,Zajdi
Biska 2
Kad Spavas Sam
Ukor
Satelit
Ulazak U Harem

1992 - OdLIVEno
Crossroads
Daire (Ver.3)
Sumadijski Blues (Ver.2)
Crna Dama (Ver.3)
Ulazak U Harem (Ver.4)
Kad Spavas Sam-Solo
Ukor (Ver.1)
Tobacco Road
Satelit (Ver.2)
El Dumo (Ver.2)
Strasilo (Ver.1)

1992 - Retrospekriva
Crna Dama
Alo
Daire
Nevidljive Terazije
Tendzi Tandzi
Na Balkanu
Profesor
Zajdi Zajdi
Kad Spavas Sam

1995 - Bioskop Fox
Lisica
Miris Nje
Organizam Blues
Mozda Imam Vremena
Strasilo
Idi
Beli Bik
Mozda Postojim
Uspavanka Na Paru
Remizov Valcer
Zurba
Pauk
Hladno Je
Prostrano
___________________________________________
___________________________________________

___________________________________________
1996 - Star Mlad, Vecan (Najveci Hitovi)
Tandzi, Tandzi
Alo
Kad Spavas Sam
Crna Dama
Na Balkanu
Prfesor
Zajdi, Zajdi
Daire
Nevidljive Terazije
Ulazak U Harem
Kornjacina Koza
Juzni Voz
Zasto Ne Volim Sneg
Gore, Dole
Mars Na Drinu (Bonus)

1996 - The Best Of
Plava Pesma
Satelit
Covece Ti Si Mlad
Perle
Mracni Mol
Blues U Parku
Biska 2
Put Pod Noge Bre
Ljudi Nije Fer
Sumadijski Bluz

1997 - Live Without Audience
Ljudi Nije Fer
Kad Spavas Sam
Sumadijski Blues
Idi
Juzni Voz
Profesor
Organizam Blues
Beli Bik
Hladno Je
Biska 2
Pauk
Lisica
Miris Nje
Crna Dama
Remizov Valcer

1999 - Egregor
5. Maj
Do Vazduha
Lujka
Waltz
Petica
Swing On
H Rizl
Skoro Iz
Music Out
Rif Srbija
Padalica
S.O.S.

2000 - Live Klub 'La Cinema'
Zajdi Zajdi
Daire
Mozda Imam Vremena
Blues U Parku
H-Rizl
Crna Dama
Idi
Lujka
Sumadijski Blues
Ljudi Nije Fer
Kad Spavas Sam
Smak Lisica Live
Smak Padalica Live
Solo Partija I Juzni Voz

2001 - Istorija
Daire
Ulazak U Harem
Ljudi Nije Fer
Zajdi, Zajdi
Crna Dama
Juzni Voz
Bliska 2
Blues U Parku
Satelit
Mozda Imam Vremena
Kad Spavas Sam
Kornjacina Koza
Lisica
Profesor
Idi
Blues Od Vina (Bonus Track)
___________________________________________
___________________________________________
Category: Diskografija | Views: 765 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Smak | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  February 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2016 | Website builderuCoz |